évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Félnek a „VIP. ” –k?

2012.12.17. 13:18 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  Le kell fegyverezni, az amerikai lakosságot?

Az utóbbi évek tragikus iskolai fegyveres ámokfutásai, már előre vetítették a várható intézkedéseket. A nép, a nép szabadsága elleni intézkedéseket, a cionisták, mindig úgy készítik elő, hogy az, félreérthetetlenül a nép érdekében történőnek tűnjék.

    Egy alkalom, nem alapozhat meg, egy országos változást, egy akkora országban, mint Amerika, kivált akkor, ha a tervezett intézkedés, homlok egyenesen szembe megy, az amerikai alkotmánnyal. Hogy ez a változás, az átlagemberekkel megetethető legyen, sorozatos, és egyre durvább bajoknak kell történni. Így érhető el, hogy lehetőleg, azok a polgárok követeljék erősen a jogfosztást, akinek a jogait csorbítani készülnek.

    Figyelemre méltó logika, az aljassága ellenére is. Azt a mérhetetlenül mély erkölcsi szintet, senki sem tételezi fel, egy vezető csoportról, hogy gyermekek feláldozását elfogadhatónak tartja, politikai céljai megvalósításához. Sajnos, a sikeres manipulációhoz, csak ilyen megrázó események vezethetnek. Az a gárda, aki szintén ilyen céllal, több ezer polgárával együtt, levegőbe repítette a tornyait, akár ilyet is megszervezhet. Nem lehet kizárni.

   Az amerikai alkotmány, kimondja, alkotmányos jogként biztosítja az emberek fegyverviselési jogát. Legjobb tudomásom szerint, olyan szövegkörnyezetben, miszerint, ezt azért kell alkotmányban rögzíteni, hogy ha netán, a vezetés, a nép akarata ellenére erőszakot akarna alkalmazni, saját népével szemben, a népnek módja legyen önmagát megvédeni. A sok száz, országszerte megépült fema

(koncentrációs) tábor létezésének ismeretében, elég valószínű, hogy ezek a gyermekek ellen irányuló terrorcselekmények, a polgárok lefegyverzésének szándékát akarják megindokolni. Felfegyverzett embereket, nehéz, és kockázatos, koncentrációs táborokba hurcolni. Kiváltképpen igaz ez, egy feszült politikai helyzetben, és tömeges letartóztatások esetében.

    Remélhetőleg, az amerikai polgárok jobban figyelnek mint mi, és nem sétálnak bele abba a cionista csapdába, amibe mi belesétáltunk, amikor elfogadtuk, a Magyar Néphadsereg felszámolását, polgáraink, fiataljaink önvédelemre való kiképzésének megszűntetését. Ma.magyar katonák harcolnak Irakban, zsoldért. Nem a hazájuk védelmében, hanem egy idegen földön elkövetett agresszió támogatójaként.  Emiatt,   a magyarokat egy kalap alá veszik az agresszorokkal. Amerikai háborúk hadszínterein nincs helye magyar katonának, legfeljebb szám szerint annyinak, ahány amerikai reguláris katona támogatta az 56-os magyar forradalmat, nem szavakkal, fegyverrel a kézben.
Hány volt?

Egy sem!   Ennyi!

  A cíonista magyarellenesség érdekes momentuma, hogy az amerikai „terrortámadással” kapcsolatban „előkerült” levélben, magyar mondat is van.

 

Béla László 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr624969785

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása