évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Amit „fontos” kiválasztott kezekben tartani…

2012.12.20. 17:56 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Döntött Balog: nem kapnak ösztöndíjat többek között a jogászok és a gazdasági szakokon tanulók sem

A szakminiszter döntött arról, hogy mely szakokat támogatja az állam ösztöndíjjal. Kiderült, hogy csak önköltséges formában tanulhatnak azok, akik jogászok, gazdasági vagy kommunikációs szakemberek szeretnének lenni.



További részletek: http://kuruc.info/r/2/105726/#ixzz2FboZFh8g

 

Ez várható volt. A joggal, amit jelenleg ők alkotnak, ők akarnak sáfárkodni is. A gazdaság, a másik ág, amit jelenleg uralnak, és örökké uralni szeretnének, de a legfontosabb a kommunikáció, melynek monopóliumát tigrisként őrzik. Nem csoda, mert ennek birtokában vezetik orruknál fogva a nemzeteket. Nem nagyon szeretnének ezekbe a területekbe, nemzeti beszűrődést látni.

Pedig lesz!

Elege van a világnak, leginkább Magyarországnak, a tőlük eredő propagandából. Azzal szeretnék leírni a magyarokat, azért ők Magyarországon a vezetők, mert mi „nem akarunk tanulni”.

Ha ez igaz lenne, támogatni kéne a magyarok tanulási lehetőségeit, legalább úgy, mint a felzárkóztatandó kisebbségét, a magyarok pénzéből.

Én hallottam olyanról, hogy híres jogászok vezették a budapesti villamosokat. A történelem, gyakran ismétli önmagát.

    Nincs uralkodásukra, élősködésükre veszélyesebb, mint a tehetséges, tanult magyar fiatal. Egy ilyen, öt másfajtát is zsebretesz. Ezért akarják, még a lehetőségektől is elzárni.

  Sebaj!

A tehetség, rátermettség, önképző módon is kiforr. Akkor is lesz magyar intelligencia, ha beleszakadnak az akadályozásba. Sőt, lesz magyar kormány, aki nem az ő kényükre-kedvükre hozza a törvényeket.

Öröm lesz látni, hogy a közülük még működő jogászok, milyen képpel fognak járni az igazság útján, amikor a magyar törvények alapján, másként már nem lehet,

Nehezen fogják fel, lejárt az idejük. Ennyi!

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr264975132

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása