évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ezt ugyan hogy képzelik?

2012.12.23. 09:18 | béla lászló | Szólj hozzá!

Tel-Aviv után Brüsszelből is megjött a parancs: harminc ország képviselője követeli a Jobbik betiltását

150 politikus, köztük az Európai Parlament német és spanyol alelnökei nyilatkozatban ítélték el a Jobbikot a párt tagjainak "antiszemita kijelentései" miatt. "Felszólították" továbbá a magyar hatóságokat, hogy alkotmányossági szempontból vizsgálják felül a Jobbik alapelveit és iránymutatásait. A hivatásos rettegők nyílt levelüket elküldték Áder János köztársasági elnöknek, Orbán Viktor miniszterelnöknek és Kövér Lászlónak, az országgyűlés elnökének. A SzektATV híradójának nyilatkozó német politikus szerint Európában "példátlan náci beszéd" volt Gyöngyösi Márton felszólalása.

Harminc ország hivatásos rettegői küldték el ma az ukázt Brüsszelből Budapestre.

"Nemzeti parlamentünk megválasztott tagjaként, képviselve szavazóinkat mindenütt az egész világon, mély aggodalmunkat fejezzük ki, és határozottan elítéljük Gyöngyösi Márton, országgyűlési képviselő közelmúltban tett nyilatkozatát, melyben a kormány és a parlament zsidó származású képviselőinek listázására szólított fel." – kezdődik azonnal hazugsággal (hiszen listázásról szó sem volt, sajnos - a szerk.) az a nyílt levél, amelyet 150 politikus, köztük Alexander Alvaro, az Európai Parlament német, és Alejo Vidal-Quadras, a testület spanyol alelnöke is aláírt.

Az európai képviselők szerint Gyöngyösi Márton kijelentése nem egyedi eset volt, hanem a Jobbik párt tagjai részéről az elmúlt hónapokban tett sorozatos megnyilvánulások folytatása, amelyekkel egyes magyarországi kisebbségeket igyekeznek megbélyegezni.

"Felkérjük a magyar hatóságokat, hogy Magyarország demokratikus Alaptörvényének megfelelően vizsgálják felül a Jobbik párt alapelveit és iránymutatásait. … Támogatásunkról biztosítjuk országgyűlési képviselőtársaink fellépését, akik az ilyen gyűlölködés ellenére is nyilvánvalóvá teszik egyet nem értésüket az ilyen növekvő és veszélyes csoportok nyilatkozataival valamint tetteivel szemben." – áll a zsidóbérencek nyilatkozatában.


Gert Weisskirchen mutatja, mennyi marad a móher beavatkozása után

Az aláírók egyike Gert Weisskirchen professzor, aki az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ) "antiszemitizmus elleni harcért" felelős korábbi vezetője és 35 éven volt a német Bundestag tagja azt mondta, hogy Gyöngyösi felszólalása "igazi náci beszéd volt, amellyel szemben Európa és a civilizált világ nem maradhat néma".

„A különbséget az jelenti, hogy most olyan nyelvezetet hallottunk, amelyet Adolf Hitler használt. Ezért most olyan egyértelmű üzenet szükséges, amiből kiderül, hogy Európában soha nem tűrünk el ilyen hangokat” – nyilatkozta Gert Weisskirchen a német SPD párt képviselője.

A szociáldemokrata rettegő szerint a "német neonáci" párthoz hasonlóan indokolt lenne a Jobbik tevékenységének alkotmányossági felülvizsgálata is.

(Kuruc.info - SzektATV nyomán)



További részletek: http://kuruc.info/r/26/105484/#ixzz2FiQzs6Mc

 

Ezt ugyan, hogy képzelik?

 

  Mikor az egész emberiség, de legalább is, a zsidó természetet ismerő és megismerő része, egyre összehangoltabban, egységesebben utasítja el az imperialista cionista hegemóniát, ezek egy nemzeti párt betiltásáról fantáziálnak.

2010-ben, közel egymillió magyar tette le voksát emellett a párt mellett. Ma ez a szám, a legszerényebb becslések szerint is legalább a duplájára emelkedett.

  Az ilyen, cionista rasszista támadásnak a magyarok ellen, egyetlen oka lehet: az elvtársak belátták, hogy a nyugdíjas Gyurcsány imádók, és Viktor rajongói együtt sem lesznek elegen ahhoz, hogy továbbra is fenntartsák cionista hatalmukat. Nem, folytathatják országunk és népünk pusztítását, hanem eltűnnek a politika szemétdombján, mint az SZDSZ. a MIÉP. A Fidesz által felszeletelt, őket hatalomba segítő kisgazdák.

   Ebbeli feltételezésüket, valószínűleg megerősíthette, a Magyarországon, támogatottan munkálkodó Moszad is. Ennek jelentése alapján kezdhette meg a terrorállam, a magyar nemzeti párt betiltásáért folytatott hecckampányát, amihez dróton rángatott csatlósai, sietve csatlakoztak, vagy aki lemaradt, csatlakozni fog. Éppen ők, a fasizmustól rettegők, akiknek fasiszta politikájához, kíméletlen mészárlásaiokhoz, a legcsekélyebb kétség sem fér.

   Tudjuk, Gyöngyöspata óta, az amerikai ”nagy ember” látogatása óta, a busszal „kirándulni” vitt cigány lakosság evakuálása óta, hogy Magyarországon, bármilyen módon, polgárháborút szeretnének kirobbantani, hogy erre való hivatkozással, átültethessék Magyarországra is, a palesztínai gyilkosságsorozataikat.

Ez a mag, nem kelt ki.

A cigányok nem hülyék, ahogy a magyarok sem. Egyik sem akar egy coinista népirtó program eszközévé válni. Nem is fog! Minketten tudják, hogy a magyarok kiirtása után, (ha erre képesek lennének) az ő kiirtásuk lenne a következő lépés. Ennek az átlátásához nem kell túl nagy éleslátás. Ennek tudatában, csendben (vagy hangosan) nyalogatjuk a sebeinket, de nem esünk egymásnak tömegesen fegyverrel, lehetőséget „okot” adva ezzel a tömeges izraeli mészárlásra.

Ez ilyen egyszerű.

  Egyre világosabb, hogy Magyarországon, a lakosság, demokratikus úton is képes kivenni, a cionisták kezéből az irányítást. Ezt vélik azzal megakadályozni, hogy elzárnák a választásokon való indulástól az egyetlen, valóban nemzeti pártot.Kidobnának a Magyar Parlamentből 47 érvényes, valóban legitim mandátummal rendelkező képviselőt? És kit ültetnének a helyére? Fajtiszta betelepülteket, "ha tetszik-ha nem" ?

Ezt mégsem teszik.

Biztosan tudom, hogy ezt nem kockáztatják meg. Rákosi, hasonlóba bukott bele.

Akkor, ismereteim szerint a Szocdem. mint koalíciós partner volt a megsemmisítendő cél. Sikerült. De tíz éven belül, a Rákosi rendszer eltűnt.

A magyarok felszámolták. Igaz akkor is ott volt a „nagy szovjet testvér” ahogy ma ugyanebben a szerepben tetszeleg Amerika, de más volt a politikai helyzet.

Beszélgettem emberekkel akik ma már nem is élnek, de beszéltek, az 56-os budapesti utcaképről. Azok közül a felelősök közül, akik nem találtak időben alkalmas patkánylyukat, sokan „díszítették” Budapest utcáit-tereit.

  Természetesen ezt nem a nép tette, hanem begőzölt jobbára az áldozatok túlélő hozzátartozóival vegyes csoportok, akik úgy gondolták, eljött a jogos bosszú ideje, Napokba telt, amíg a hirtelen felállt nemzetőrség, elejét tudta venni, ezeknek a pogromoknak. A sors fintora, hogy azokat az embereket, akik védelmezték még az arra méltatlanokat is, a Kádár rezsim később felakasztatta, vagy bebörtönözte „hálából”. Ennyi könyörületet várhatunk a cionistáktól, mert Kádár sem magától intézte így a dolgokat. Olyan ez, mint ahogyan, a vészkorszak idején működő nagy védelmezőjüket, Horthy Miklóst, ma gátlástalanul gyalázzák csak azért, mert magyar gyűlölő sem volt.

Szerintem, sem Orbán, sem más, nem akar belefutni egy ilyen helyzetbe.

Próbálkozik ugyan a szavazati jog korlátozásával, és minden, nem legalizálható módszerrel, de ha a nép mást akar. Nem tudja megakadályozni.

  A cionista kollaboránsok, akik jól élnek a júdáspénzen, harsogva üvöltik a magyarok fülébe, hogy ez a nép hülye, és ismét a rendszerváltó „palettáról” fog választani, de ez, csak vágyálom számukra. A magyar, nem hülye. Be lehetett húzni az SZDSZ. szabadság dumájával, de kiismertük. Szintúgy a szocionisták, a Kádár korszak nagyurainak „szociális érzékenységével” de erre is ráuntak a hajléktalanok. Be lehetett húzni a vallásosakat a szószékről, a nemzeti  érzelműeket, az álnemzeti dumával, de ezzel a magyarság olyan pofont kapott, hogy húsz évig egy irányba szaladt. Ideje irányt (iránt) váltani. És a pofont nem visszaadni.

Elég a garázdák kezét képletesen hátrakötni, (kitiltani őket a közéletből), és arra kényszeríteni, hogy azonos mérce mellett látni kényszerüljenek, miként érvényesül a magyar, a saját hazájában.

  Ez a Jobbik célja, nem a bosszú, mint a cionistáké, én legalább is így látom.

 

Béla László örök pártonkívüli

· 1 trackback

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr534976918

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2013.01.02. 10:52:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása