évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem erőszakkal!..

2012.12.26. 21:47 | béla lászló | Szólj hozzá!

  Nem erőszakkal, de felemelt szavunkkal, megállítható az ország pusztítása.

Hovatovább, nem lesz mit eladni. Ez tragédia! Miből fognak akkor gazdagodni a megélhetési politikusok, és a holdudvarukba tartozók? Nagy valószínűséggel, a bőrünket akarják majd lenyúzni lámpaernyőnek. Ez korábban már jó üzletnek bizonyult. Mi csak várjuk a beígért Kánaánt, közben már a csontjaink is tudják, nem ők a felelősek a zajszintért. Ők csak a körülményekhez alkalmazkodnak.

   Nagy volt sokakban a lendület, a megváltó kétharmadért. Megcsináltuk.

Ők is. Mit élvezhetünk az óta ebből?

A tökéletes közbiztonságot. A pintérlegények mindenütt lecsapnak, ahol az idős magyarokat, valaki védelmezni próbálja. Ettől még brutálisan agyonverik a déd és nagyszüleinket. Nagy eredmény 2 szer 52 hét alatt.

Élvezhetjük az egykulcsos adót. Tök jó! akinek eddig is több pénze volt a szükségesnél, annak még több lett, akinek eddig is hiányai voltak, az ellehetetlenült.  Ezt akartuk. Nem?

A külföldi befektetők sorra teszik utcára a magyar munkásaikat, Hatalmas előrelépés, a szakadék felé. Van jó oldala is, nézzük azt. Ezek megtermelik a profitot itt, de nem vásárolják fel a külföldről behozott hulladék élelmiszereket előlünk. Hazaviszik a pénzt, és megveszik kint azt a néhány egészséges magyar árut, ami még, a gáncsok ellenére is kikerül a piacra. Ez is jó! Növeli a magyar áruk keresettségét. Tudják ezek, mitől döglik a légy. Már mi is sejtjük. Tőlük!

Meg mi is a legyekkel. Lehet, hogy ősz van? Egy frászt. Tél van, és tavasz jön.

Egekbe emelik a dohányon bekaszált pénzeket, mondván, ne pusztítsa magát a magyarság. Kéne egy kis gulág ennek a bagázsnak. Nem tudják milyen az? meg kéne tapasztalniuk, ahogy sok ezer honfitársunk sajnos megtapasztalta. Annyit ők is tudnak, a dohányosok a kenyerüket adták odakint a dohányért. Sokan haltak meg ezért. A bagós, ha éhes, rágyújt, és tűri az éhséget, ezért jó drágán kell neki adni a dohányt, nehogy jól érezze magát. Nagy találmány! Igazi, népnemzeti jótétemény.

     Nem a jobbiknak kell itt tüntetni.

Rengeteg kétharmados szavazó van, aki, mint Ángyán úr, nem egészen így képzelte a kétharmadot. Nekik kell felkapni a saját zászlaikat, és az utcán, ezek alatt a zászlók alatt elmondani a kormánynak, meg a Viktornak, „anyám én nem ilyen lovat akartam” ahogy az ősi nóta mondta.

Nem kell be..ilyedni. Ha nem tetszik a helyzet, a Viktor-pártiaknak kell elmondani. Ha más mondja, az, az ellenség hangja. –mondják ők erre.

A nemzet hangját nem érzékelik. Az számukra infrahang, csak az elefántok hallják, azok pedig nincsenek kormányon, szerintük tehetnek egy szívességet, a nemzetükkel együtt.

   A támogatóknak kell megvédeni a politikusokat, saját elkövetendő bűneiktől.

Amit már elkövettek, az épp elég. Meg kell óvni őket a továbbiaktól. Ennyivel tartozunk nekik.

Nem várhatjuk, hogy majd az „örangyal”, a lelkiismeret, vagy bármi más megvédi őket. Mindent egy lapra tettek fel, a mi kicserzett bőrünk árára. Ha rossz lesz a piac „hangulata”, és nem tudják jól eladni, éhen vesznek szegények, és mi leszünk a felelősek. Óvjuk hát meg őket önmaguktól!

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr414982646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása