évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Fasiszták vagyunk?

2012.12.28. 23:36 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Igen! Meg antiszemiták, meg rasszisták, meg nacionalisták, meg minden, amit elbír a levegő, meg a papír. Szólásszabadság van! Lehet bármit mondani, vagy leírni, az nem bűn. A gyilkosság, az bűn, tényleg bűn! Mi nem gyilkolunk! Kivéve Irakot, meg Afganisztánt, ahol az amerikai cionisták rángatnak bele magyar katonákat, de miért is?

  Igaz, fasiszták Róma, a római birodalom örökösei, az olaszok  de attól, még normális emberek voltak, ahogy ma is azok. A németek nacionalisták, de nagyon visszafogták magukat, ha eltűrik Merkel kifordított nacionalizmusát, amit mifelénk, röviden és egyszerűen, csak cionizmusként említenek.

Ezek a megnevezések, a cionisták által kikényszerített két tömegpusztító háború után, a népek, kommunizmus és imperializmus általi földbedöngölésének korszaka alatt lettek szitokszóvá alakítva. Sokan a valódi jelentésüket sem ismerik, csak, mint a papagáj, ismételnek másokat, sokan pedig ezektől, megtámadva, elmarasztalva érzik magukat.

Mit is jelentenek ezek a „szitokszavak”? Nézzük sorba.

Fasizmus = hatalomelvű uralkodás mindenki, és mindenki érdekei felett.

Antiszemitizmus = szemitaellenesség

Rasszizmus = csoportazonosítás,   ≈ szerinti megkülönböztetés

Nacionalizmus = nemzeti érzelműség

Cionizmus = minden fölött, ellenállhatatlan zsidó hatalomépítés, érdekérvényesítés.

Ezek a fogalmak, önmagukban egyenként, nem jelentenek feltétlenül rossz dolgokat, amennyiben minden, a maga helyén jut érvényre, és onnan, ki nem szivérog. Ha egy más fajta azt mondja nekem, hogy rasszista vagyok, zavartalanul elfogadhatom. Ö is az, de akkor nekem miért mondja elmarasztalásként. A rasszok, más-más típusú, gondolkodású, kultúrájú, és képességű embereket jelentenek. Szép is lenne, ha nem tennénk köztük különbséget.

Fejre állna a világ. A kubikusok hidakat terveznének, a statikusok kubikolnának? Lehet, hogy a töltés oldala megfelelő lenne, de a híd, vagy leszakadna, vagy ötször annyiba kerülne, mint szükséges. Nem érdemes kipróbálni.

Az antiszemitizmus.

Ez, egy külön fejezetet érdemelne. A szó eleve elferdített, pongyola, pontatlan.

A „nagy kultúrájú” zsidóság, jobban figyelhetne arra, miket beszél, hogyan fogalmaz. Sok szemita törzs él rajtuk kívül a világon, és az embereknek, leginkább csak a zsidósággal van gondja. Ugyan miért? Milyen alapon nevez bárkit egy zsidó, antiszemitának? Honnan tudhatná, hogy nekem, a többi szemita törzsekkel kapcsolatosan, milyen érzéseim vannak? Persze hogy nem tudja. Ha  azt érzékeli, hogy vele, vagy a fajtájával szemben ellenérzéseim vannak, fogalmazzon pontosan. Mondja egyszerűen, hogy zsidóellenes vagyok, és akkor, nem is tiltakozom, ha valóban így van. Ha személy szerint egy emberrel van bajom, és az éppen ő akkor ne általánosítson. Ne tegye, amit a (néger) bocsánat afroamerikai, Amerikában, amikor takarítás közben, cigarettájával kiégeti a kárpitot, és ezért figyelmeztetik, „te ezt, csak azért mondod nekem, mert én néger vagyok”  - nem! azért, mert kiégetted a kárpitot.

Amikor a magyar mérnők kifogásolja a főmérnöke személyét, mást szeretne, vagy éppen alkalmasabbnak érezné önmagát erre a beosztásra, ha a főnöke épp egy zsidó, azonnal az antiszemita gramofont indítja el. Ez nem baj.

Az a baj, ha a magyar mérnök nem mondja el neki, hogy zsidógyúlöletről szó sincs.

Egyszerűen az van, hogy, ha, a főmérnök úr sötét mint a kivilágítatlan alagút, kezébe vesz egy rajzot tíz rejtett hibával, és kettőt sem talál meg benne, a beosztott kolléga pedig tíz rajzon is megtalál egy rejtett hibát, akkor a kritika jogos. Ha a főmérnök úr, azért főmérnök, mert a vállalatvezetés kedvence, nem baj, de ha tudatlan tudálékosságával akadályozza a termelést, az egy improduktív felállás. Ha ezért az egész tervezőgárda, vagy fejlesztőműhely felelős, akkor bizony zsidó, vagy nem, meg kell neki mondani. Fontos, hogy ha egy ember sziporkázóan tehetséges, ne mondjunk a származása, vallása vagy egyéb mellékes tulajdonsága miatt, semmi rosszat rá. Az is fontos viszont, ha egy ember, tehetségtelen, képzetlen bunkó, ne mondjuk rá, sem a származása, sem a kapcsolatai miatt, hogy sziporkázó elme, nagy tudású munkatárs.

Lényeg, az egyenes, és igaz beszéd. Ez állítja talpra, ezt a fejre állt világot.

Sajnos, a cionizmus ezt zárja ki.  Ha kizárja, hát kizárja, de tegye ezt, kizárólag Izrael  területén! Az egyenes embert azonnal kirúgják, ezért a világ, cionista irányítás alatt álló része, soha nem fog talpra állni. Lehet, hogy jelenleg, talán stabilan, de a fején áll, az biztos.

Azok a nemzetek, országok állnak talpra, akik kivonják magukat az ilyen irányítás, malaccsörgős, széndioxid, cukor, és egyéb kvótás irányítás alól, és a maguk hasznára, szükségleteire, igényeire dolgoznak és élnek. A világnak fejen álló részétől, teljesen el kell szigetelődni, mint annak idején a szoc-tömb részeként, mert a nemzeti gazdálkodás, a maga ésszerűségével, valódi piacával, versenyével, pozitív, a kapitalizmus, a cionista világuralom álmával, a maga állandó harcaival, monopóliumaival, válságaival, kettős mércéivel, a negatív. Ha ez a kettő találkozik, az rövidzárlat, amitől mindkettő tönkremegy.

Ha mégis elkerülhetetlenül kapcsolatba kell kerülniük, nagyon komoly „leválasztó transzformátort” kell beiktatni, hogy a károsító hatások, át ne mehessenek, sem oda sem vissza.

  Remélhetően, ezt már minden magyar látja, és egy jelentős része, képes is hinni a szemének, ha választania kell, és a magyar jelöltre üvöltve mondják százan, hogy fasiszta, a hasát fogva a röhögéstől, fog visszakérdeni.

Ezt ti mondjátok?  Na és! De magyar. Nem lop, nem hazudik, nem gyilkol, sőt, nem is akar. Mi bajotok vele?  Ja, hogy éppen ez, akkor nekem ő kell, még „fasisztán” is.

Ebben van a show lényege. Ez egy játék, csak hamiskártyásokkal nem szabad játszani. Játszanak egymás között, vagy a kopasszal, mert az, az ő szintjük.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr554985743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása