évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Értelmetlen mészárlás.

2013.01.04. 14:59 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Mindenki tudja, hogy annak a rétegnek, aki évszázadok óta mások munkájából él, gyakorlatilag élősködik, nagyon nehéz tudomásul venni az elkerülhetetlenül beköszöntő változásokat. A félreértések elkerülése érdekében, mindenekelőtt tisztázni szeretném, szerintem, ki az, aki „élősködik”. Akinek a „munkája” abban merül ki, hogy a saját, indokolatlanul magas ( a térség átlagemberének életviteli költségeit többszörösen meghaladó költségű) életvitelének folytatásához, vagy gazdasági hatalom megszerzéséhez, fenntartásához, mások pénzének ellenszolgáltatás nélküli megszerzésén tevékenykedik. (bankárok, brókerek, korrupt hatalomgyakorlók) Különösen helytelen, ha ezt a pénzt, azoktól szerzi meg, akiknek az alapszintű életvitelük fenntartásához, ez a pénz hiányzik.(túladóztató, megszorító kormányok, uzsorás bankok, mások vagyonát, közvagyont eladó politikusok) Egyáltalában hogyan tudják ezt összeegyeztetni a lelkiismeretükkel, az, az ő gondjuk. Az elkerülhetetlen változásokról azért írok, és azért ilyen jelzővel, mert egy ilyen alapokon működő társadalom, önfelszámoló. Ennek hatásait legelőször, a társadalom alsó rétegeiben élők érzékelik, akikben ez a fennálló helyzettel szemben, ellenérzést, ellenállást vált ki. A jóindulatú vezető, ezt érzékelve, azonnal változtat a rendszeren. Ha a vezető rosszindulatú, vagy lobbi érdekek nyomása alatt áll, akkor minden megy tovább.

Ebből szükségszerűen következik, hogy az alsó szintekről elindult ellenállás, egyre magasabb szintre emelkedik. Az ilyen rendszert, rövid időn belül, csak erőszakkal lehet fenntartani. Hogy ez az erőszak törvényekkel, megfélemlítéssel, vagy fegyverekkel valósul meg, csaknem közömbös.

  Magyarországon, még törvényekkel, kettős mércével, a társadalom megosztásával fenntartható, de már itt is rezeg a léc. Amerikában egész más a helyzet. Ott, az effajta berendezkedés, sokkal régebb óta működik, de a kontinens összetétele, minden más kontinensétől eltér. Ott nincs, az a nemzeti egység, hisz az őslakó nemzetet kiirtották, mint ott ahol több ezer éves kultúrákat akar maga alá gyűrni, egy ilyen rendszer. Kicsit, mindenki „bevándorlónak” érzi magát, és lassabban alakul ki az ellenállás.

Már ott is kialakult. Az ellenállás ellehetetlenítésére, Amerika, rendőrállammá vált, és ezt a tendenciát a FEMA tovább erősíteni szándékozik. Túl nagy a feszültség. Hiába próbálják a társadalmat faji alapon megosztani, ettől a rendszerrel szembeni ellenérzés, és ellenállás nem csökken. Széles tömegek tiltakoznak némán, és látványosak hangosan, a helyzet ellen.

  Az a gumicsont, amit a rendszer, a WTC tornyok felrobbantásával, a terrorizmus veszélyének eltúlozásával a nép elé dobott, csak rövid időre tolta ki a rendszer fenntarthatóságának határát. Az ismét feltörő ellenállás, már megfélemlítést, tettleges erőszakot, koncentrációs táborokba gyűjtést igényelne.

Ez, egy állampolgári jogon fegyvert viselő lakossággal szemben, életveszélyes vállalkozás. Égető sürgősséggel le kell fegyverezni a lakosságot. Mivel az évszázadok alatt, már annyi alkotmányos jogot loptak el tőle, a fejükre nőtt magán lobbik érdekében, ezt a lakosság várhatóan nem fogja tolerálni.

Ezért szervezte meg a hatalom, az iskolai vérengzéseket.

  Pechjére, nagyon hamar lebukott.

A hír úgy szólt: egy ismeretlen okból „begőzölt” tizenéves, megölte otthon az anyját, az anya fegyverével, majd két pisztollyal és egy automata fegyverrel berontott az iskolába, és ott, több mint húsz gyereket megölt, majd öngyilkos lett.

   A hatalom nyomása alatt nem álló nyomozók, két napon belül kiderítették, hogy az anyát nem az otthonában, és nem a gyermeke ölte meg, hanem másutt, valaki más. A gyerek, nem öngyilkos lett, hanem valaki lelőtte azzal a fegyverrel, amit állítólag magával vitt az iskolába, de a kocsi csomagtartójában hagyott. A gyermeket, jóval az iskolai lövöldözést megelőzően ölték meg, következésképpen, az iskolában nem ő lövöldözött, tehát az egész meséből, csak az áldozatul esett gyerekek száma, és haláluk ténye igaz. A többi hazugság, épp úgy, ahogy a háromezer áldozatot követelő WTC tornyok feláldozásánál volt.

     Ennek kapcsán fegyvereket begyűjteni is hazugság. Nagyon találóan írta, terepjárójának pótkerékburkolatára egy amerikai: „A fegyvereknek, éppen annyi közük van az iskolai vérengzésekhez, mint a kanálnak ahhoz, hogy tulajdonosa elhízott.”  Súlyosan hibáznak azok az emberek, akik az ilyen merényleteket kitervelik, végrehajtják, vagy előzetes ismeretük ellenére, meg nem akadályozzák.

Vétenek az emberiesség ellen, az áldozatok családjai, és természetesen az ártatlan áldozatok ellen, az egész társadalom ellen, de legnagyobbat, mégis önmaguk ellen vétenek, hisz eladták a lelküket a gonosznak. Ez jóvátehetetlen.

Jóvátehetetlen és egyben teljesen felesleges, mert az a néhány hét, hónap, esetleg év, amivel így az összeomlás elodázható, az ő teljes és végleges megsemmisülésük árán nyerhető meg. Túl nagy ár ez a társadalom részéről is, de az ő részükről a legnagyobb.

  El kell érnünk végre, azt a tudatállapotot, pénzen, hatalmon, bármilyen elveken túl, hogy az embernek, minden körülmények között embernek kell maradnia, és soha nem süllyedhet, ez alá a szint alá.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr344997954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása