évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Akkor hát, kik a „stopposok”?

2013.01.06. 14:42 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

  Kérdezték többen, előző írásom elolvasása után, kik szerintem a stopposok?

Jézus világosan megfogalmazta, ha nem is ezzel a kifejezéssel, hisz ez, a buszhasonlat kapcsán jött nekem is.

Ímé én adok a Sátán zsinagógájából, azok közül, akik zsidóknak mondják magukat és nem azok, hanem hazudnak; ímé azt mívelem, hogy azok eljőjjenek és leboruljanak a te lábaid előtt, és megtudják, hogy én szerettelek téged.

Stopposok azok, a hontalan, de valamilyen állampolgársággal mégis rendelkező világpolgárok, internacionalista nemzetpusztítók, akik a világ számos nemzetébe mételyként befészkelték magukat. Mindenhol magukhoz próbálják ragadni a hatalmat, és ez, erőszakosságuk, és a nemzetek toleranciája okán, legtöbbször sikerül is. Ők azok, akik zsidónak mondják magukat, de nem azok. Csaknem egész Európában meghatározó szerepet játszanak. Bomlasztó szervezkedésükben soha sem lankadnak, amíg sivataggá nem változtatják, a legbékésebb édenkertet is.

  Ön, és közveszélyes társaság.

Amelyik nemzet, rádöbben a veszélyességükre, és korlátozza, vagy megszünteti a lehetőségeiket, arra a saját maguk által rég elpalántált, mára égig érő fává növekedett szitokszavaikat szórják, mint a nacionalista (náci) és hasonlók.

Izraelben, és Amerikában is sikerült megszerezniük az abszolút irányítást, de a valódi zsidók, és a többi nemzetek, mindenhol tiltakoznak a tisztességtelenség ellen. E két fő erődítményükben, vasterrorral fojtanak el minden ellenvéleményt, ameddig tehetik. Támogató szövetségeseik nincsenek, ember, ilyen törekvéseket nem támogat. Egyedüli szövetségesük a sátán és pénz, amiért megbízhatatlan hűségű vazallusokat vásárolhatnak, a megtéveszthető emberek közül.

  A most elmúlt világhónap, épp az ő idejük volt, (Ímé én adok a Sátán zsinagógájából, azok közül…) de ez az idő lejárt. A velük szemben feltűnő gyorsasággal növekvő elutasítás, és ennek hatására, a világpolgárok, pénzcsendőrök egyre gyorsabban növekvő erőszakosságának együttes hatása, mint öngerjesztő folyamat, rövidesen elsöpri a világ arcáról ezt a ráncot, hogy végre, ismét derült arccal mosolyoghassunk vissza, a Teremtő Isten, mosolygó áldott napjára. A világpolgárok, nem szégyeníthetik tovább a népet, amelyhez tartozónak hazudták magukat.

  Eltűnnek egünkről, az általuk generált csíkok, meddő fátyolfelhők, melyekkel Isten szeretetét akarják távol tartani a földtől, és az emberektől. Megszűnnek a gyáróriások, és a GMO termelő, emberpusztító üzemek. Ismét a régiók szükségleteire méretezett kisüzemek fogják megtermelni valódi szükségleteinket.

Megszűnik a felesleges dolgok tukmálása, megszűnnek a háborúk, a válságok, és az értelmetlen, mindenkit kifosztó világkereskedelem. Az eszközök és termények, helyben jönnek létre, és kerülnek felhasználásra. Bezárnak, elnéptelenednek, okafogyottá válván a tőzsdék, és a pénz-érték helyett, ismét a valódi emberi értékek kerülnek felszínre.

  Az eddig fetisizált világpolgárok „celebek” és egyéb mesterségesen gyártott entitások, ismét fellelhetik, a lobbiktól,  médiáktól független, saját emberi értékeiket, és azokkal ismét beilleszkedhetnek nemzetük soraiba, vagy sértődötten, a vonalon kívülre húzódva, nyalogathatják vélt sebeiket. Ismét az igazság, a szeretet, és a becsület jellemzi majd a Földi embert, hisz a Teremtő Isten, épp erre teremtette, ebben érzi jól magát.

  Ezt hozza nekünk, a világhónap változása, csak addig kell kibírnunk valahogy. A tendenciák, már eltitkolhatatlanul jelen vannak, de hogy mikor teljesedik ki ez a jótékony változás, azt senki ember fia meg nem mondhatja, mert ez egyedül a Teremtő Isten kezében van.

 Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr875001337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása