évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A civilizált világ szégyene…

2013.01.09. 14:58 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Ahogy a focit is bosszúállásra használják, és ahogy a világ nemzetei eltűrik, hogy egy maroknyi felfuvalkodott ember, olyan befolyással rendelkezzék, minden „nemzetközi” szervezetben, hogy az indokolt, vagy indokolatlan akaratát keresztülvigye, az a civilizált világ legnagyobb szégyene.

   Magyarországon köztudott, hogy egy, a közelmúltban játszott tét nélküli mérkőzésen, a szurkolótábor, az ellenfél csoportjára, és csapatára, dehonesztáló megjegyzéseket tett, sértő kifejezéseket használt, transzparenseket mutatott fel.

Ez vért kíván! – gondolták az érintettek.

Feljelentették az MLSZ.-t a FIFA-nál emiatt. Következmény: 40000 Eurós büntetés + a románok elleni döntő fontosságú mérkőzést, üres stadion előtt kell játszani.

  Alantas, kicsinyes bosszú, de nem ez a dolog legsúlyosabb része. Eredményes működésük azon múlik, hány millió embert tudnak egy-egy tranzakciójukkal feldühíteni. Sajnos, még mindig sokat.

Sokan nem tudják, hogy energiájukat a gyűlöletük táplálja. Ők maguk, mindenkit gyűlölnek, még egymást is, ha úgy adódik. Ez, biztosit, valamennyi energiát számukra, de ez kevés. Ezen túl, csak a közéjük nem tarozók haragja, netán gyűlölete ad további energiát nekik. Ezért, mindent elkövetnek, hogy önmagukkal szemben, a lehető legnagyobb ellenérzést, gyűlöletet ébresszék.

Legtöbb kirívó tisztességtelenségüknek, ez az egyetlen mozgatója. Én mosolygok rajtuk. Már nem tudnak olyat tenni, amivel az én negatív energiáimat megszerezhetnék. Nem gyűlölöm, körberöhögöm őket.

Nem azért, amilyen mocskot szórnak a világra, de azért, mert tudom, lejárt az idejük. Ami még hátra van, az alatt, még ha ismét háborút robbantanak is ki valami újabb helyen, akkor sem tudják elérni, hogy az emberiség kilencven százaléka gyűlölje őket, márpedig, ez a limit, a befolyásuk megőrzésének limitje.

  Ez alatt, az emberiség győzött, jól vizsgázott toleranciából.

Bírjuk ki hát ezt a kis időt, és ne gyűlöljük, csak szeretettel akadályozzuk őket, minden tervük végrehajtásában.

Mosolyogva szavazzuk le indítványaikat, szeretettel akadályozzuk a pusztításaikat, és erőtlenné válnak.

Tudjuk, céljuk az emberiség kerékbetörése, a belőlük álló világkormány megalkotása, mely az egész világ felett megkérdőjelezhetetlenül uralkodna. Soh'sem fog megvalósulni, ha nem gyűlölettel, de szeretettel harcolunk ellene.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr545008302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása