évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Brüsszelben találják ki?

2013.01.09. 12:21 | béla lászló | Szólj hozzá!

Brüsszelben találják ki?, hogy mennyi cukrot termelhet Magyarország, milyen lehet az emberek hangulata és véleménye, hogy mit gyárthatunk és mennyit,

mi hangozhat el, és mi nem, a Magyar Parlamentben. Hovatovább már azt is, meddig mehet egy busz, és honnan nincs „joga” továbbmenni?

   Ilyen a mesében sincs!

Valamikor a Habsburgok uralma alatt, akik a török megszállók kiűzése kapcsán formáltak jogot Magyarország feletti rendelkezésre, ilyen szintű elvárásokról, követelésekről szó sem volt, mégis, négyszer mondták ki Magyarországon, a Habsburg ház trónfosztását.

    Miféle politikusokat választunk mi, akik ilyen arcátlan magatartás láttán sem képesek végre kimondani, az Európai Unió magyarországi „trónfosztását”?

  Arra várnak talán, hogy a magyar, már a dolgát se intézhesse, ama kis helyiségben, uniós engedély nélkül?

  Oda kell végre figyelni, miféle embereket választunk, vagy hagyunk kinevezéssel, nem választott, ennek ellenére döntési pozícióban.

A Kádár éra felszámolása óta regnáló magyarországi pártok és alkotó embereik, egytől egyig, ahhoz az érdekszférához tartoznak, amely az eu-t is kézben tartja. A Jobbik, az egyetlen kivétel, amely alulról szerveződött, és semmilyen "hűbéreskü" nem köti, mégsem hatalmaztuk fel. Miért?

Az eddigiek mind, szolgaian hajtják végre az uniós-IMF  parancsokat, és vitték abba a helyzetbe az országot, hogy ellehetetlenüljön a nép.

   Legfőbb ideje törvénybe iktatni, hogy azok az emberek, akik ebben a pusztításban részt vállaltak. Az elmúlt harminc évben bármilyen közhatalmat gyakoroltak vezetői szinten, azok a közügyek gyakorlásától Magyarországon, életük végéig eltiltassanak.

  Olyan kormányt kell választani, aki ezt képes, és hajlandó törvénybe foglalni, mert semmilyen más módon, ezt, az országot átszövő, pusztító, korrupt kapcsolatrendszert, kiiktatni nem lehet. Magyarország felemelkedése, az átlag magyarság emberhez méltó élete, az emberi jogok alapvető biztosítása, csak ez után képzelhető el.

  Igaz, ez, bizonyos információk szerint, a „szorongattatás ideje” melyben a gonosz, meggyötörheti a becsületes többséget, de rövid ideig tart, és elnyeri érte méltó büntetését. Könyörgöm! Meddig? És Mikor? Ez rajtunk is áll,

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr865008031

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása