évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hitler hatalmasat hibázott.

2013.01.19. 18:50 | béla lászló | Szólj hozzá!

     Már hallom az „ad-hok” véleményt, amit a hirtelen természetű emberek, olyan könnyen megfogalmaznak:

Nem fejezte be, amit elkezdett.

Az én véleményem eltér ettől. Részben, mert máig nem egyértelmű, hogy mit is kezdett el, másrészben, mert bármit kezdett is el, cselekvésében hatalmas logikai baki volt.

  Ha történelmi, leginkább gazdaságtörténeti ismereteinket összegezzük, első kézből adódik a következtetés, voltak és vannak az emberiségben olyan csoportok, akiknek a tevékenysége, hatalmas gazdasági, (bankoligarchiák, internacionális bankrendszerek, multinacionális vállalatok kialakulása) és erkölcsi (igazságtalan jogrendszer, ezer éves gátlások felszámolása, homoszexuális magatartás terjesztése, népszerűsítése) károkat okozott az civilizált társadalmakban. Talán, még, a természeti népek területének, és maguknak a népeknek pusztításában is. (rabszolga kereskedelem, őserdőirtás)

Ezek az emberek/csoportok, tevékenységükkel, aránytalanul nagy károkat okozva, megalapozatlanul jutottak olyan többletjövedelemhez, melyet a többi ember kárára realizáltak.

  Hitler korára ez már olyan szinten járt, hogy mind a károsított, mind a haszonszerző oldalon, olyan kiugró egyenlőtlenségeket, értékrend változást okozott, aminek a felszámolásáért lépni kellett. Ehhez járult hozzá, hogy a Németország által megnyert első világháború kimenetelét, ezek a csoportok, meg tudták fordítani, a hosszú harcokban kivérzett Európának, Amerika általi lerohanásával. Mindezek tisztességtelenségén túl, demonstrált túlerejük, és európai belső árulások együttes eredményeként, a háborúban végül vesztes országokat, elsősorban hazánkat, (Trianon) de a németeket is, csúnyán megalázták. Ebből a megaláztatásból felocsúdó Németországnak, a belső ellenség, a megalázók felszámolása, akár száműzése lett volna, elsődleges tennivalója. Akkori katonai erejével, össznépi támogatottságával, játszva megtehette volna, miként el is kezdte. Kérte, és támogatta a zsidók távozását, kevés eredménnyel. Erejét, ennek az ellenállásnak a letörésére kellett volna fordítani. A kezdeti lépések retorziójaként, a zsidók által megvalósított németellenes kereskedelmi embargó miatt, nem kellett volna a világ egészének nekimenni. A hatalmi őrület viszont őt is elragadta, és hasonlóképpen a zsidó hatalmasokhoz, ő is világuralmi terveket kezdett vizionálni. Ahogyan, nem sikerülhet ez egy olyan kis népnek, mint a zsidó, nem sikerülhet egy olyan nagy és fegyelmezett népnek sem, mint a német. Ezt ő, másképp gondolta.

  Ebből az aspektusból kiindulva kezdett gondolkodni, és vizsgálódni.

A vizsgálódás során, azt tapasztalta, hogy minden károkozó, vagy károkozó csoport zsidókból áll. Így születhetett meg, a téves következtetés, minden zsidó, potenciális veszélyt jelent az emberiségre. Ebből következett a szándék, ami utóbb a gyakorlatban is elkezdődött, a zsidókat el kell választani a többi embertől. Egyben, ebben volt az első nagy logikai bukfenc is. Miért?

Mert az a tény, hogy a károkozók, vagy ilyen csoportok, kivétel nélkül zsidók voltak, egyáltalán nem jelenti azt, hogy minden zsidó emberellenes, egoista, cezaromániás.

A másik nagy baki, hogy Hitler, nem vette észre, hogy eszközzé válik, a zsidóság, emberellenes csoportjainak kezében, a cionisták távlati terveinek végrehajtásához.                                                                                    A mi lett volna ha - kezdetű mondatok, mindig értelmetlenek, hisz a dolgok nem úgy történtek. De emlékeztetnék azért arra, hogy a háború végén, az amik, félkész atomfegyvert zsákmányoltak Hitlertől, amit befejezve, öltek meg több tízezer embert, és zúzták porrá Hirosímát és Nagaszakit a japán harci szellemmel együtt. Ha Hitler türelmesebb, és nem hagyja magát kereskedelmi embargóval a háborúba beugratni, hanem békében fejleszti ki az atombombát, ami akkor a világon egyedül neki állt volna rendelkezésére, nem biztos hogy jobb, de egész más lett volna a világ. A zsidóság, eláshatta volna világuralmi "új világrend" ábrándjait, és most nem törné azon a fejét, hogy irtson ki, hat és félmilliárd számára "felesleges" embert a Földről. (A szándékot Amerikában kőbe is vésték :"tartsd az emberiség létszámát 500 millió alatt)

  Történeti tény, hogy Hitler háborús költségeit, nagyrészt, a gazdasági hatalomban lévő zsidó csoportok finanszírozták, mint ahogy az is, hogy az ellene harcoló szovjetek költségeit úgyszintén. Nyilvánvaló az eredmény, hogy az előzetes zsidó szándéknak megfelelően, amíg, az Európai népek, és az Orosz nép, a háborúban harcoltak, szenvedtek és meghaltak, addig a zsidóság emberiségellenes része, dőzsölt, gazdagodott, és olyan gazdasági és politikai hatalomra tett szert, amivel a mai napig él, visszaél, és megdönthetetlennek hisz.

A zsidóság hatalmat szerzett része, pontosan tudta, hogy Hitler tapasztalatai alapján, megkezdi a zsidóság elkülönítését, és azt is. hogy nem velük fogja kezdeni. A vidéki szatócsoknak, a kisüzemek tulajdonosainak, ügyvédeknek, orvosoknak, művészeknek a deportálása, még a nem zsidó lakosság nagy részében is ellenérzést váltott ki. Ezek az emberek, együtt élve a lakossággal, sokszor nagyon pozitív szerepet játszottak. Hitler cselekedetei, ezért találkoztak egyetértéssel a zsidóság hatalmi részében, mert azok, már akkor is tudták, mekkora üzletet lehet ebből csinálni, hatalmi pozíciókból. Biztosak voltak benne, meg tudják őrizni hatalmukat, és ez így is történt. Ma is aránytalan hatalommal bírnak, és az emberiségnek, komoly összefogásra, és segítségre van szüksége, hogy ezt féken tartsa és felszámolja. Ezzel a hatalommal tudták létrehozni a korábban Hitler kapcsán tervezett "nagy üzletet".

    Ez az üzlet, a mai napig virágzik és jövedelmez.

A zsidóság visszaéléseit, bármely nemzetállamban, csak a rájuk kihegyezett törvényekkel, a közhatalomból való teljes kizárással, és a gazdasági növekedésük lehetőségének limitálásával lehet megakadályozni. Ez, az átlagosakat egyáltalán nem érinti, nem teljesítenek közfeladatokat, de ha mégis erre vágynak, Izraelben megtehetik. A verseny szférában a különösen jó szervező, jó képességű zsidók, a megfelelő törvények mellett, igen hasznos és kedvelt tagjai lehetnek bármely társadalomnak.

  Tevékenységük profitjának a törvényes limit feletti részét 98% adóval terhelve, megakadályozható, gazdasági hatalmuk létrehozása. Túl ezen, mivel praktikusan képesek gondolkodni, a limit elérésekor, a többletprofitot, szét fogják osztani alkalmazottaik között, amivel általános jólétet teremtenek, és ez mindenkinek jó.

Hitler abban tévedett, nem elkülöníteni, hanem törvényes keretek, korlátok közé helyezni kell őket, és semmi gond nem lesz velük. Meghatározható, hogy személyes szolgálatukra, háztartásukba, kizárólag zsidókat, üzemeikbe, kizárólag férfiakat alkalmazhatnak. Ezzel elkerülhető az a rengeteg konfliktus és méltánytalanság, ami korábban, környezetükben, szexuális beállítottságukból következett.

    Nem gyűlölni kell őket, hanem integrálni, és lehet velük együtt élni.

A gyűlölködést hagyjuk meg nekik, amit természetük miatt soha nem tudnak levetkőzni, és a megfelelő törvények miatt, mindenhol a kirekesztéssel fognak indokolni. Ez a kirekesztés nem jó. Az emberiség alapérdekeinek szemmel tartása mellett viszont, az elkerülhetetlen kisebbik rossz. Az élethez való jogát, senkinek megkérdőjelezni nem lehet. A hatalomhoz való jogát viszont, az ő esetükben, kényszerűen szükséges, mert amint hatalomhoz jutnak, azonnal megkérdőjelezik bárkinek az élethez való jogát, az amerikai elnöktől, a palesztin kisgyermekig bezárólag. Erre kell figyelemmel lenni, akkor még béke is lehet a Földön, mert a zsidóság mindaddig nem jelent veszélyt, ameddig a befogadó nemzetnek ártani nem tud, mert nincs hozzá hatalma.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr35027548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása