évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem félni, de lépni kell! helyzetelemzés+vendéganyag

2013.01.20. 11:12 | béla lászló | Szólj hozzá!

       Kedves Magyar Honfitársak!

  A világ, fordulóponthoz érkezett. A becsületes emberek kifosztása, a cionista globálintézmények, multinacionális üzletláncok, hasonló gyáróriások és bankrendszerek által, olyan szintet ért el, ami, már több milliárd embert tett függővé, néhány tízezer, erőszakos, önző, cezaromániás embertől.

   Rohamosan nő, a hajléktalanok, és a jövedelmükből megélni képtelenek száma. Az országok kormányai, a hatalomba beférkőzött, nemzetidegen, jobbára szabadkőműves politikusokból állnak. Ezek, kiszolgálván a gyarmatosítók érdekeit, széles rétegektől vonják el a megélhetés lehetőségét.

Teszik ezt 800 Ft-os cigarettával, cukorkvótából eredeztetett 300 Ft-os cukorral, európai méretű, (az eddiginél néhány cm.-rel nagyobb) tyúkketrecekből eredeztetett 50 Ft-os tojásárakkal, a helyi nemzeti gyárak bezárásával, a munkahelyek megszüntetésével. Folytatják, a kisembereket kisemmiző adótörvényekkel, tranzakciós díjakkal, a jövedelmeknek, kényszerűen bankszámlára történő utalásával, tehát minden lehetséges módon.

     Az így kisemmizett emberek, képtelenek teljesíteni a rájuk rótt fizetési kötelezettségeket, elkerülhetetlenül csődbe jutnak. Ebből menekülvén, bankhitelt vesznek fel.

    Ez a lépés, a hajléktalanná válás első lépcsője. A csődből való menekülés helyett, a kilakoltatáshoz vezető lejtő eleje.

  Mindezt, úgy képesek fenntartani, hogy hazugságokkal félemlítik meg az embereket. A nemzeti gondolkodású pártokat fasisztának, erőszakosnak, állítják be. Amióta a Jobbik, a parlamentbe került, tisztán láthatjuk, hogy ez, köszönőviszonyban sincs az igazsággal. Azt is láthatjuk, ha csak egy tényfeltáró kezdeményezéssel kívánja akadályozni a kifosztók hegemóniáját, országos, és nemzetközi hecckampányt indítanak ellene. Ez csak füst, amit tűzfészek nélkül generálnak. A tűzfészek, a kifosztott nép lelkében izzik, és épp a Jobbik, aki rádobna némi száraz szemetet, hogy feléledve, minden szemetet megsemmisíthessen.

  Kormányunk és háttércsapata, (Mszp. Lmp. DK. Stb.) minden valódi változást, nemzeti tragédiaként, a pénzhatalom elkerülhetetlen retorziójának kiváltójaként próbálja feltüntetni. Et a megfélemlítési stratégia való arra, hogy a szavazókat távol tartsa, a nemzeti felemelkedésért valóban tenni akaró erőktől. Ennek a stratégiának a biztos sikere érdekében, nem nyíltan, csak úgy sunyiban, a tudatalattikba sulykolja, hogy az igát nem lehet lerázni. A meglévő törvények, nemzetközi megállapodások, minden mozgásteret bezártak. Ezeknek a megváltoztatása, felmondása, az ország, katonai lerohanását jelentené. Sunyin példálóznak a délszláv háború rémével.

   A valós helyzetben, ez teljesen lehetetlen. Ha nincs fegyveres konfliktus, a demokrácia hazudott kereteit nem léphetik át. Ha a valódi demokrácia megfosztja őket a hatalmuktól, kénytelenek tudomásul venni, ahogy Izlandon is tudomásul vették. Az út, amelyen a Viktoriánus hatalom vezeti az országot, a megsemmisülésbe vezet, ezt már nagyon sokan látják. A 14-es választásokon, egy valódi „fülkeforradalom” felhatalmazhatja azt az erőt, aki bebizonyította az elmúlt négy év alatt, hogy képes, hajlandó, és mer is, tenni az ország felemelkedéséért.

      Rajtunk, magyar választó polgárokon áll, hogy beletörődünk a sunyi megsemmisítésbe, vagy bátran felvállaljuk a túlélésünk, felemelkedésünk útját.

Lehet, hogy nem lesz sétagalopp, hisz a piócát sem lehet, „csak úgy” eltávolítani, de tudok egy kiváló, és egyszerű módszert: le kell pisilni.

Nem igazán gusztusos, de nagyon eredményes.

Béla László

… Mivel magyaráznád az összeomlást, abból a szempontból, hogy milyen volt korábban?

Az alapvető dolgok nem változnak. Mint ez a medence. Ezt a gazdasági összeomlás nem változtatja meg… még. Az összeomlást megelőzően egyfajta utópiában éltünk, egy nagyon furcsa világban. Mivel az izlandi bankok hatalmas összegeket kaptak a külföldi nagybankoktól, így rengeteg pénz jött Izlandra. Ahogyan máshol is, az ingatlanpiac nálunk is nagyot robbant. 
És azt mondanám, hogy az alapvető változás… még nem következett be. Mivel pillanatnyilag minden jegelve van. A kormány még nem igazán néz szembe a problémával. A háztartások talán 45-50%-a gyakorlatilag csődbe ment és senki nem tett még semmit. Nincsen semmiféle terv a megmentésükre. Szóval ami történt, az egyfajta nagy psszt… és… nyilván az emberek most nem férnek hozzá semmiféle pénzhez. Korábban túl nagy hozzáférésük volt a pénzhez és elpazarolták.De én azt mondom, hogy a népnek van ehhez a legkevesebb köze. Az egész mögött néhány bűnöző politikus és bankár áll. A nagy változás most az emberek hozzáállásában megy végbe, ami nagyon jó. Visszatérnek a gyökereikhez, ehhez itt [a gejzírmedencére mutat], visszatérnek ahhoz, ami igazán számít. Kevésbé szól már az élet a Range Roverek-ről, a nagy terepjárókról és a drága házakról, hanem inkább a természetről, ami úgy gondolom, hogy nagyon helyes. Egy időre elvesztettük a kapcsolatot a valósággal, és szerencsére az emberek most egyre inkább kezdenek rájönni, hogy milyen gazdagok is vagyunk, hogy olyan kultúra és természeti erőforrások jutottak nekünk, amilyenek. Úgyhogy ezért voksoltunk nemmel a népszavazáson.

- Igen

És most nagyon büszke vagyok arra, hogy izlandi vagyok. Mert nemet mondunk. És tettük ezt annak ellenére, hogy a kormány könnyedén manipulálta a legtöbb újságot, és az üzenetük az volt, hogy ha nemet mondunk, mi leszünk az északi Kuba. Ez az ijesztgetés taktikája volt. Azt mondták, hogy ha nemet mondunk, akkor a munkanélküliség meg fog duplázódni, a szegénység nőni fog, nem lesz bevételünk és munkánk, és nem lesznek hitelek. De szerencsére az emberek rájöttek, hogy nincs szükségünk hitelekre. Mindössze helyesen kell cselekednünk. 
Valójában az egész világnak erre lenne szüksége. Hogy helyesen cselekedjen. Ne azt, amit a bankároktól való félelemében tenne, hanem ami a helyes. Minthogy most épp a hátam mögött kel fel az éjféli nap…

- Hát igen. Április 9-én mi kudarcot vallottunk [vélhetően Görögországra gondol - a ford. megj.], a boldogság, az ünneplés olyan volt, mint Káin tőre… mivel a problémát nem oldottuk meg. Tudod, hogy milyen mély a probléma, úgyhogy korai volt az ünneplés. Milyen mélyre tudunk leásni?

- Igen. Nos, a kormány érve az igen mellett az volt, hogy ha igent mondanánk, akkor egy csomó pénzt kapnánk az IMF-től, hogy “kijavítsuk” a jelenlegi problémát. 
A jelenlegi probléma pedig, hogy gyakorlatilag csődbe mentünk. 
Senki se néz szembe a problémával, hogy annyi pénzzel tartozunk, és mindössze 330 ezren vagyunk, és a végére a pénzügyi szektor 12x akkora volt, mint maga az izlandi állam, hogy a történelem tíz legnagyobb bankcsődje közül kettő a mieink közül került ki, hogy már eddig is igen keményen sújtott minket. 
Úgyhogy nem ez a kérdés. Számomra inkább az a kérdés, hogy mit teszel, ha valaki csődbe ment. Adsz neki még több pénzt? Nem ezt teszed. Úgyhogy én azzal érveltem, és ezt megvitattam egy jó barátommal is, aki egy kicsit idősebb nálam és jobban benne van az építő és gyáriparban, és végül úgy éreztem, hogy egyetért velem, hogy az egyetlen út, hogy nem építünk többet. Csak egy Föld bolygónk van, nem lenne szabad mindent beépítenünk. És azáltal, hogy nem kapunk több hitelt, különben sem értem miért adna nekünk bárki is, amikor tudhatja, hogy képtelenek lennénk visszafizetni,  kivéve persze, ha elveszik ezt itt [a gejzírmedencére mutat], amit én nem akarok odaadni. 
Úgyhogy semmi más oka nem lehet, ha kölcsönt adnak Izlandnak, hogy megkaphassák a vizet, a halakat, a megújuló erőforrásainkat és… az ivóvizünket és persze a természetet. 
Én úgy látom, hogy ez az egész talán a legjobb dolog volt, ami Izlanddal történhetett. Mert amikor nemet mondtunk, az azt jelentette, hogy új módon kell elkezdenünk gondolkodni. Nem úgy, mint a disznók, akiket addig etetnek pénzzel, míg olyan kövérekké nem válnak, hogy már felállni is képtelenek és akkor jönnek és felraknak minket a grillsütőre. Én legalábbis így látom.

 

(Forrás)

Bejegyezte: SBG Buddha dátum: 10:08 

Küldés e-mailbenBlogThis!Megosztás a TwitterenMegosztás a Facebookon

Címkék: ConspiracyIMFIzland

83 megjeg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr635028299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása