évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nostredamus újabb könyve került elő.

2013.01.27. 17:12 | béla lászló | Szólj hozzá!

A vatikáni könyvtárból előkerült, egy gazdagon illusztrált, bámulatosan pontos jóslatokat tartalmazó, Nostredamus nevével fémjelzett könyv. Ez a könyv, jelen korunkban is megerősíti, Nostredamus hajdani nagy tiszteletét és elfogadottságát. Ő volt időszámításunk legnagyobb, és legpontosabb jövendőmondója. Nostredamus hagyatéka, a korábbi, Delphoii, Dodonai jóslatok kétértelműségén jóval felülemelkedve, egészen konkrét, bár némi homályba azért beburkolt jövendöléseket tartalmaz.

    Előre vetíti a föld történelmében várható változásokat, és valahol utal a „világ végére is”. Olyan ez, mint egy pénzérme, ami az idő ellenőrizhetetlen mélyéről maradt ránk, bizonyítván, hogy egykor létezett egy hatalom, aki önmagát, ezen az érmén keresztül tárgyiasította, a jelenkor számára. Tagadhatatlan bizonyíték.

Ha ennek az érmének a valódiságáról akarunk meggyőződni, alaposan szemügyre kell vennünk, meg kell néznünk, mindkét oldalát. Ha egy ilyen, pl. egy körmöci arany kerül a kezünkbe, amin Mátyás király képét látjuk, valódinak gondoljuk. Ahhoz, hogy ebben még biztosabbak legyünk, meg kell fordítanunk. Ha megfordítván, a magyar címert látjuk, a sávokkal és az ősi kettős kereszttel, akkor ez bizonyosan valódi, vagy azzal teljesen megegyező másolat. Ha megfordítván, hátoldalán egy piramist látunk, a mindent látó szemmel a tetején, és feliratként, egyebek közt, a „NOVO ORDO SECLORUM” feliratot, akkor egészen bizonyos, hogy a körül, a körmöci arany körül, valami nem gömbölyű.

Akár hamisítvány is lehet, amit a későbbi emberek megtévesztésére vertek valamikor.

 

     Így vagyok én, a Nostredámus jövendölésekkel is, megfordítom, hogy megnézzem a hátoldalát.

 

Mi volt előbb, a tyúk, vagy a tojás? Has a tojás volt előbb, ugyan ki tojhatta azt?

Ha a tyúk volt előbb, miből kelt volna ki, hogy kifejlődvén, megtojja az első tojást?

  Ezt a feloldhatatlannak tűnő ellentmondást, a Darvini, materialista fejlődéstörténet, egyetlen gordiuszi vágással megoldaná, a tyúk (madarak) a hüllőkből fejlődtek ki. A hüllők, tojással szaporodnak, tehát, egyértelműen a tojás volt előbb. A nem gondolkodó, tekintélyelvű ember, ezt első kézből elfogadja. Ezt tanították, így ez, az igazság, és maradéktalanul boldog, teljes tudása hitében.

   A gondolkodókkal és érdeklődőkkel, már baj van.

Ők tudják, hogy ismert feljegyzéseinkben nincs egyetlen példa sem, bármely állatfaj fejlődéses átalakulására. Persze hogy nincs, mondják a „mindentudók”.

Az emberi lét, csak másodperc a föld időléptékében. Rendben. Ekkor jön Darvinra egy újabb hideg zuhany. Sok tízezer vagy millió éves állatok kövületeinek, digitális másolatai, ma élő fajtársaik. Nekik sem volt idejük fejlődni? Egy frászt! A törzsfejlődés, mint olyan, megalapozatlan hipotézis, idejét múlt tanmese. Egyetlen „haszna”, hogy segítségével megkérdőjelezhető a teremtés, és ezzel, a teremtő Isten létezése is.

Ez a kérdés, már erősen döntögeti a fejlődéstörténeti elmélet hitelességét.

Amikor az archeológusok, megtalálják, az „előember” csontvázát, egy ma is élő európai emberfaj csontvázával közös sírban, azonos időből, ez a gondolkodó emberek számára, a fejlődéstörténeti elmélet hitelének a végét jelenti.

Ha a majomember, egy sírban találtatik a mai emberrel, ez bizonyítja, hogy egy időben, egy területen éltek, találkoztak, és kapcsolatban álltak egymással.

Ergó, nem lehettek egymás előzményei, sem következményei. Legfeljebb arról lehet szó, hogy a majomember, rosszabb alkalmazkodóképessége folytán, kihalt fajt jelent.

Így hihetünk, a tudomány által bebetonozott dogmákban. (a Föld lapos korong)

Ezzel a bizonytalansággal, az élet minden területén számolnunk kell, mert mindig akadnak „vállalkozó szellemű” emberek, akik valami okból, hamis információkat akarnak nekünk, nagy igazságként, eladni. Ennek igazolásához elegendő az oktatott, és a valós magyar történelmet összevetnünk egymással.

Az a tény, hogy egy jövőbelátó ember, olyan pontosan meghatározott, különféle eseményeket, nagy megdöbbenést, tiszteletet, és a bekövetkező (előre beharangozott) eseményeknek, sorsként, szükségszerűként való elfogadását eredményezi, embertömegek reakciójaként.

Mi van akkor, ha ez a derék Nostredamus, a maga korában, az akkor még, önmagát épp csak megálmodó világuralom, felbérelt mesemondója volt?

Megrendelésre megírt egy történetet, ami végkifejletében, a megrendelő csoport világuralmát eredményezi.Ha ezt a forgatókönyvet, egy nagyon fegyelmezett (vagy zsarolt) csoport, a legnagyobb hűséggel megvalósítja, a mai helyzethez érünk.

Ez sem kizárható. Van realitása. Ha valaki, nagyon hosszú távra, megvalósíthatatlan terveket sző, beleférhet egy ilyen, az eszköztárába?

Miért ne.

 De, forgassuk vissza az idő kerekét, napjainktól, a Nostredámus előtti időkig.

Ma, a világ egészét, egy szűk csoport tartja kézben, csaknem világuralmi szinten. Hogyan alakult ki, ez, a mára, az emberiség számára, elfogadhatatlan helyzet? Nagyon finoman, nagyon „szőr mentén”, számos kudarccal, és mindig az „emberiség érdekében” valónak hazudott változtatásokkal.

Kezdődőtt Vespaziánussal, vagy még előbb, Jézus meggyilkolásával.

70-ben vált a zsidóság hontalanná, akkor szóródott szét, az akkori civilizált világ területén. Ezért, szörnyű bosszút esküdtek az emberiség ellen. Mindenkit zsigerből gyűlölnek, aki nem közéjük való. Nincs eszköz, amit ők tisztességtelennek, erkölcstelennek, netán jogtalannak tartanának másokkal szemben. Megfogalmazták maguknak, (talmud) hogy a világ az övék, és ha valaki más rendelkezik valamivel, azt következésképpen tőlük lopta el, vissza kell venni. Ezen dolgoznak kétezer éve.

   A nagy pusztítás után, bekerültek a római birodalomba is. Egy részük hadifogoly, gladiátor, rabszolga volt. Ezek voltak a közembereik.

A pénzembereik tekintélyes római szabad polgárok, a szenátus tagjai, a hódítások pénzelői. Innentől a mai napig követhető a vonal.

Templomosok→francia szabadkőművesek→ angol szabadkőművesek→ amerikai szabadkőművesek → multi bankok, konszernek → trilaterális bizottság → Európai unió, hogy csak a főbb állomásokat említsem.

Egy szóval sem mondom, hogy a jövőt, senki nem láthatja előre, akár ezer év távlatában is. Elgondolkodtat viszont az, amióta kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy a tornyok nem ledőltek, hanem azokat felrobbantották, és ez nem arab, hanem CIA-MOSZAD terrorizmus volt, melyik terrorizmus veszélyesebb, melyiket kell először felszámolni, mi lett az eredménye?

Ha el is tekintünk, ennek gazdasági (biztosítási) hátterétől, a cél, mindenképpen emberiségellenes volt. Irak megtámadására, embervadászatra, az amerikai nép szabadságának súlyos korlátozására vélt, akart, erkölcsi, és jogi alapot teremteni.

Ma már tudjuk, hogy ez dugába dőlt. Nincs sem erkölcsi, sem jogi alap a gyilkolásra. Az állat módjára levadászott Bil Ladennek, nagyjából annyi köze volt az eseményekhez, mint annak a szerencsétlen ártatlan amerikai háromezernek, akikkel együtt, a tornyokat a levegőbe repítették. Áldozatul estek, a harácsoló, hatalomkoncentráló, mindenkit rabszolgasorba dönteni kívánó politikának.

Önbeteljesítő jóslat?  Lehet.

Az előkerült „régi-új” Nostredamus könyv, említ, egy új folyót, vörösre festve.

Erről a „régi-régiben” nincs említés. Mi az, hogy „új folyó”?

Amióta az időjárást, csapadékképződést „kitalálták”, azóta a lehulló csapadék kialakította magának a lefolyásokat, a folyókat. Hacsak, nem gyűrődik fel napjainkban egy Himalája, nem igen keletkeznek „új folyók”.

Talán mégis?

   Igen. Egyetlen új folyóról van tudomásom, ezt pedig Kathafi építette Afrikában. És valóban vörösre festették, arab hazafiak, diverzáns bajkeverők, és reguláris idegen katonák vérével.

Miért?

Mert ez az új folyó, ingyen, egészséges ivóvízzel látta el Afrika jelentős részét, ami súlyosan sértette az ivóvíz szűkében, azzal üzérkedő kapitalista vállalatok érdekeit. Az amerikai B52-es „békegalamboknak” első teendőjük volt, ennek a rendszernek a csomópontjait szétbombázni, Kathafinak pedig meg kellett halnia.

Nem is tudom, mi lenne az emberiséggel, ha nem „vigyáznának” ennyire a békére.

Lehet, hogy békében élnénk? Ha magunk vigyázunk rá, biztosan úgy élhetünk.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr735046729

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása