évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Már a multik is lázadnak?

2013.02.06. 22:11 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 Mégis igazak lehetnek a jövendölések? Lehet. Hogy véget ért Földünkön a kétezer éve töretlen zsidó, utóbb cionista törtetés?

Lehet, hogy a koncon összeveszve, már a multik is lázadnak?

Nem tudni, minden esetre, érdekes dologra figyeltem fel.

   A Coca Cola, amelyik azért elég multi-multi, szokatlan szimbólumot szerepeltet a csomagolásán. A kétliteres flakonjának szalagján, egy jeges medve, viszi a nyakában a bocsát. Már ez az alapállás is erősen utal Amerika és Izrael kapcsolatára. Ami érdekesebb, az a finom részletekben mutatkozik meg.

Az a megjelenítés, ahogyan a bocs, jobb mancsával mutatja az utat az „öregnek”, még inkább ezt erősíti. A pofájuk azonban, felteszi az i-re a pontot.

    A medve, bambán bámul a semmibe, míg a kölyök pofájába a grafikus,

belelopott, egy alig észrevehető kaján vigyort. Tessék megnézni, hátha tévedek.

     Lehet, hogy már a zsidók egy részének is nagyon elege van, a rongyrázó cionista hegemóniából? Lehet, hogy a nyahu, már csak Izraelben olyan népszerű, vagy még ott sem, csak jó pszichológusai vannak a választásokkor?

   Mostanában, a szíriai bombázás óta, ellentétes híresztelések tűnnek fel.

Egyik szerint, Amerika szabad kezet adott Izraelnek, bármiféle agresszióra. Nem akarván vállalni az agresszor szerepét, mint Vietnamban, Irakban, vagy Afganisztánban, inkább a kisebb „védelmezőjének” szerepét akarja eljátszani, mint Kuvait vagy a Balkán esetében. A jelenlegi helyzetben azonban, kevesen hinnék el, hogy nem közösen kitervelt agresszióról van szó.

    A másik szerint Amerika hátat fordított Izraelnek. Más szóval, levette róla a kezét. Amit eddig tiltott, mostantól nem érdekli, de nem is fedezi a háttérből.

Ha így van, a nyahu, magára maradt, mert nincs a világban még egy ország, aki az erőszakos nyomulását katonailag támogatná. Egymagában pedig, még Szíriával szemben is, csak bolha purcintás. 1967, már rég volt. A II világháború után, a 22 évig viszonylagos békében, és a dúló hidegháború garantálta helyi biztonságban, elpuhultak kissé a védelmi erők. A Moszkva-barát Egyiptom hadserege is. Amikor megkapták Izrael hadüzenetét, rábólintottak. Jó!

Akkor holnaptól háború van. – és elvonultak megünnepelni a béke utolsó napját.

Tisztek, pilóták, műszaki személyzet, mindenki rendesen felöntött a garatra. Nem vették komolyan a fenyegetést. Amikor egy óra múlva megjelentek egyiptomi légtérhez közeledve az izraeli gépek, az egyiptomi légierő, röpképtelen állapotban volt. Nem voltak használható műszakiak, akik előkészítsék a gépeket, nem voltak józan pilóták, akik vezethették volna, és nem voltak józan tisztek, akik irányíthatták volna a védekezést. Egyetlen gép sem tudott felszállni. Így történhetett, hogy a belázított zsidók, a földön semmisítették meg, az egyiptomi légierőt, saját vesztességek nélkül.

Eme „hősi” akció után, a győzelmi mámorban úszó zsidó szárazföldi csapatok, szinte ellenállás nélkül szórták szét, a légi támogatás nélkül maradt, egyiptomi hadsereget. Szinte hajtóvadászatszerűen zavarták be egységeiket a sivatagba.

Azóta is bőszen gyilkolják a megszállt területek lakosságát, a „hős” győztes katonák.

     Ma egészen más a helyzet.

Ami bejött az első, és a második világháborúban, mármint, hogy Európa népeit egymásnak uszították, és amikor ezek az országok már jól kivéreztek, a zsidók előhúzták a kalapból az amerikai nyulat, amelyik azután, jól szétverte a félhalott országokat, és felperzselte Hirosímát, meg Nagaszakit.

   Persze, ezt a mai emberek, kivált a fiatalok nem tudják. Én is, csak a nagyapámtól tudom. A történelem órákon erről kevés szó esik, ráadásul, az is elferdítve.  Ez ma, így nem is működne.

Európa, és a világ népei, már megtanulták, nem érdemes igazán egymásnak esniük, mert abból mindig a zsidóság húz hasznot, más népek csak véreznek.

Aki ma, Európára támadna, (ENSZ felhatalmazás nélkül), az úgy járna, mint Hitler. Rövidesen a civilizált világ, teljes haderejével találná szembe magát.

Az, erős, kiterjedt, és egységes haderő, kiváltképpen,  ha kinek-kinek, a saját hazája védelméről, a zsidó globalizmus rabszolgaságának felszámolásáról van szó.

  Lehet, hogy vallási, nemzeti, gazdasági kérdésekben van különbség, de ebben a kérdésben, a versenyt kizáró, az embereket megnyomorító, és elpusztítani szándékozó  monopól-kapitalizmus felszámolásában, az „új világrend” zsidó diktatúrájának megelőzésében, egyre egységesebb az emberiség.

Béla László

U.i.: A kiemelések nem tőlem származnak. Azt a Google, vagy a technika intézte ismeretlen okból.

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr685066620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása