évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A fektetett nyolcas.

2013.03.08. 00:08 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Ez, közismerten a végtelen jele. Mai hatalmasságaink nagyon büszkén hirdetik. Elképzeléseik szerint, ez egyben, az ő hatalmuk jele is. Azt hiszem, ez a mai napig, a földkerekség legsúlyosabb, legnagyobb tévedése. Igaz, hosszú, aljasságokban bővelkedő harc árán, sikerült kialakítani azt a pályát, melyben, oda és vissza, szabad mozgás lehetséges, de belőle kitörni, lehetetlen. Legalább is, a hatalmak ezt igyekeznek axiómaként rögzíteni az emberi fejekben. Ne próbálj kitörni, mert úgy sem sikerül. Bárhova is igyekszel, lassan vagy gyorsan, mindig ugyanoda jutsz. Erről mi gondoskodunk, a mátrix fenntartói. Bármit teszel, minket szolgálsz vele, hisz adót fizetsz, hogy mi, magasan feletted maradhassunk, és eszközeinkkel, olyan mélyre nyomunk, amilyenre akarunk.

    Ez ma, talán a teljes igazság, de azért vannak, figyelemre méltó változások.

Nő, sőt, aggasztóan nő, a mátrixban a feszültség.

Az egyre megszállottabban köröző, és a nyolcas hurokjaiban, minduntalan visszafordított entitások, ezekben a fordulatokban, egyre nagyobb „centrifugális erőt” gerjesztenek. Ez, az erő, egyfolytában növeli a hurok átmérőjét, ezzel, az adott sebesség mellett, csökkentve a centrifugális, a hurkot széttépni kész erőt.

    Ma, ez a folyamat, elérte a rugalmassági határát. Tovább nem bővülhet a hurok. Ha a jelenleginél nagyobb mozgásteret engednek, a mátrix fenntartói, a soraikhoz nem tartozóknak, a mátrix összeomlik, és közkinccsé válnak a nemzeti jövedelmek, megszűnik a kirekesztett tömeg további kifosztásának lehetősége. Ha nem, akkor a folyamatosan növekvő centrifugális erő, felrobbantja, eltépi a hurkot a leggyengébb pontján, és az tragédia.

Tragédia, nem csak a mátrix megalkotói és haszonélvezői, de a fenntartói, kizsákmányoltjai számára is. Tragédia, mert az elszabaduló indulatok, a holokauszt negyvenkilencedik hatványát is eredményezhetik, és a kérdés, mégsem oldódik meg véglegesen. A másik oldalról látva viszont, minden értelmetlenül kioltott emberi élet, minden, a földön élő ember számára, ugyanolyan vesztességet jelent.

     Mit tesz ma a mátrix, a saját fennmaradásának meghosszabbítására.

Kontrolálni próbálja, a köreibe be nem fogadott, a hurkokban minduntalan visszafordított entitások feszítő erejét. Kiemeli azokat az embereket, akik a mozgásterüket ügyesen felhasználva, nagyobb vagyonra, ezáltal hatalomra tettek szert, de nem követik a mátrix erkölcsi (erkölcstelen) irányvonalát. Munkájukban résztvevő alkalmazottaikat tisztességesen megfizetik, mindenkiben tisztelik az embert, ehhez mérten, senkivel sem viselkednek embertelen módon. Ez, szereteten és kölcsönös tiszteleten alapuló emberi magatartás, ami a mátrixra, épp, mint összehasonlítási alap, a legnagyobb veszélyt jelenti.  Általában, adócsalással, vagy hasonló, könnyen kreálható

váddal, ezeket az embereket meghurcolják, megalázzák, és megfosztják vagyonuktól. Olyan emberek ítélik el őket, akik a társadalommal szemben, sokkal súlyosabb vétkek árán, főúri módon élnek.

Nem új dolog ez!

                         „És aki száz meg szezezert rabol,

                           Bírája lészen annak, akit a

                          Szükség garast rabolni kényszerített.”

                                               Katona József: Bánk Bán

Hogyan juthatott el, mindez, a mai szintig, milyen a lehetetlen, és milyen a lehetséges megoldás, azt a következő írásomban foglalom össze, ismereteim és véleményem alapján.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr635122360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása