évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A matrix haláltusája.

2013.03.11. 14:42 | béla lászló | Szólj hozzá!

     Sokat hallani mostanában, a földönkívüli, idegen civilizációkról. Sokan látják az űrhajóikat, tapasztalják, emberi tudásunkkal elképzelhetetlen technológiáikat, valószínűtlen repülési manővereiket. Néhányan, hisznek a szemüknek, de még mindig többen, a matrix által vezérelt médiacsatornáknak. Ameddig a tv. nem mondja, addig ufók, velük idegen civilizációk pedig nincsenek.

   Sajnos, sok ember fog meglepődni, az igazság felszínre kerülésekor. Logikus, hogy az emberiség fejlődésébe, jelenlegi technikai szintjének kialakulásába, erősen benne lehetnek idegen hatások is. Csak az alapokat tekintve, a görög mitológia, kincsesbányája, a legalább is gyanús eseteknek. Sok egyéb mellett,

Zeusz a főisten segítőjeként temérdek „Isten” ( az emberek szerint halhatatlan) létezett, és pártfogolt eseményeket, emberi magatartásokat, szakmákat.

Ezeket oly tökélyre fejlesztették az emberek között, hogy ma is lélegzetvisszafojtva állunk meg. egy-egy ógörög épület, vagy szobor előtt. Ezekhez az időkhöz társulnak a különböző torzók, mint a pegazus, vagy más valószínűtlen teremtmények. A mai tudomány, a görögök dús fantáziájának tulajdonítja ábrázolásukat.

És ha nem?

Ha éltek a görögök között „halhatatlanok”, szerintük Istenek, akik mindenfélére tanították az embereket, azok feltehetően, a Földön, ma is előforduló idegen civilizációk tagjai lehettek. Ismerve ezek eszköztárát és képességeit. Nem zárható ki, hogy a genetika teljes ismeretében, tekintélyük elmélyítése, az emberek figyelmének felkeltése érdekében, létrehoztak valószínűtlen tulajdonságú élőlényeket, melyekkel elkápráztathatták a kor emberét. Ma az emberi tudomány is képes már, genetikai beavatkozással, szentjánosbogár módjára világító egeret létrehozni. Igaz, nincsen szava, vagy szárnya, de genetikusok szerint, ez is, csak génsebészeti rutinműtét kérdése lenne. Ha valaki úgy rakosgatja a markereket a kromoszómákban, (idegen civilizációknál ez nem lehetetlen) mint a nagymester a figurákat a sakktáblán, bármi megoldható.

  Félretéve a földön kívülieket, nézzük kicsit őseinket, a „pogány” magyarokat.

Első, és legfontosabb megállapítás, mély hittel rendelkező, egy-Istenhívő, keresztény emberek voltak. Természetesen, nem római rituálé szerint éltek, hiszen az, csak Jézus meggyilkolása után kezdett szerveződni, épp a gyilkosai körében.

A magyarok, jóval Jézus előtt, és utána még ezer évig, egyiptomi módra, Napban tisztelték a teremtő, áldásadó Istent. Jézus születése után, a Holdban Nagy-Boldogasszonyt, Máriát, Jézus anyját, és velük egy sorban Jézust. Ez volt az ősmagyar szentháromság. A magyarok tisztelték és szerették egymást is, hálásak voltak Istennek, az éltető napsugárért, az életet adó termésért, a friss forrásvízért. Szeretettel fogadtak bármilyen vendéget, mondván, Isten teremtményének, bárhol meg kell találnia a helyét a világban.

Érdekesen viselkedtek, régi feljegyzések szerint, a harcban is. Az ellenséges haderő harcosaival közelharcba keveredve, már nem ellenséget, csak ellenfelet láttak, akivel meg kell küzdeni, de amint egy magyar, harcképtelenné tette ellenfelét, ahelyett, hogy ellenállás hiányában kockázat nélkül megölte volna, felkarolván a sebesültet, vitte a táltoshoz, gyógyítaná meg, hisz az is Isten gyermeke. A jóhiszeműségnek sokszor estek áldozatul. Előfordult, hogy a felkarolt sebesült, kikerülve a sebesülés sokkjából, orvul megölte legyőzőjét, utóbbi megmentőjét. Ez a szemlélet, nyomokban még ma is fellelhető, hiába telt el kétezer év, ennek kiirtására. Természetesen, ez, csak általános hozzáállás volt. Bizonyos körülmények között, a magyarok is tudtak kegyetlenek és könyörtelenek lenni, de hogy szadisták lettek volna, arról hitelt érdemlő forrás nem számol be. A magyarok, magyarok maradtak, a vendégek pedig vendégek.

   A bajok, István királlyal kezdődtek. Közel ezer évvel előtte, mikor Jézus a földön járt, megpróbálta, Isten elfajzott gyermekeit, visszavezetni Isten szeretetébe. Tette ezt szelíden, példát mutatva számukra. Egy részük követte, de hatalmasaik, hatalmukat féltve, meggyilkolták, követőit pedig, kegyetlenül üldözték, eredménytelenül. Látván, hogy a jóság, olyan gyökeret eresztett a jó érzésű emberekbe, hogy életüktől is hamarabb válnak meg, mint a jóságba vetett hitüktől, elálltak a további nyílt harctól. Amit nem tudsz megakadályozni, annak állj az élére –elvük alapján, beépültek ebbe az egyházba, vezető pozíciókat építgettek, és lassan, de módszeresen térítették el a jó iránytól.

Amikor már teljhatalmuk volt benne, kezdték Rómából, erőszakosan terjeszteni.

A kisebb-nagyobb germán törzsek között ez nem volt nehéz. Könnyű volt megosztani, egymás ellen kijátszani, ilyen-olyan csalikkal elcsábítani őket. Európa közepén, az egységes, és katonailag is erős Magyar Állam volt az, ami megállította a terjeszkedést, egészen István királyig. Ő volt az első magyar vezető, akit a nyugat segített hatalomba, és ennek fejében, hajlandó volt a nemzet, az ország ellen kormányozni. Nem volt könnyű dolga. A magyarság akkor, sokkal közvetlenebb szakrális kapcsolatban volt a teremtő Istennel. Cselekedeteit szakrális rituálékkal készítette elő, és végrehajtásukban, élvezte az univerzum támogatását. A magyar harcos soha nem félt. Isten akaratából valónak értékelte az élet minden eseményét. és ezt elfogadva, sokszor logikátlanul kereste a hősi halált. Épp ez tette az ellenfél számára félelmetessé, és óvta meg a haláltól, vitte el a győzelemig.

   Ennek hatalmas erejét irigyelte a nyugat, és ha már elvenni nem tudta, István segítségével, a magyarok számára is meg akarta szüntetni. Máig sem sikerült egészen. Abban a korban, a szakrális vezetők kivégzése, rohamosan rontotta ezt az ősi kapcsolatot, de a Koppány lázadás, vagy a Dózsa féle vallásháború, (amit nemes egyszerűséggel parasztháborúként oktatnak fiataljainknak), jól mutat arra, hogy a magyarság, meg kívánta őrizni eredeti hitét, hagyományait, és szeretetét egymás iránt. A keresztes háborúkkal terjesztett vallás, kisajátította a szakrális kapcsolatfelvétel „jogát”. Közben, vele titkos kapcsolatban, de látszólag függetlenül, titkos társaságok formájában szerveződött, a máig hatalmaskodó mátrix. A többszöri névváltoztatáson átment csoportok hihetetlen kapzsisága, beteges hatalomvágya, gyors gazdagodásukhoz, hatalmuk, befolyásuk, gyors növekedéséhez vezetett. Kitűzött, leginkább Istentelen, és emberellenes céljaik megvalósításához, a fekete mágia eszközeit használták, és használják. Egyre növekvő hatalmuk miatt, többször kerültek összeütközésbe egyházakkal, államokkal, királyokkal. A problémák megelőzésére, beszerveződtek minden hatalmi ágba, és belülről vették át a vezetést.

 A helyzet, ma sem jobb.  A falvakban, városi kistemplomokban dolgozó, be nem avatott plébánosok, hiába őrködnének embertársaik lelkének nyugalmán, hiába igyekeznek híveiket egymás és Isten szeretetében megtartani, ha magas szintű, beavatott vezetőik, az emberiség ellen szervezkednek. Hogy messze ne menjek, a választásokkor, a magyar kispapok, parancsba kapták, és jóhiszemű híveiknek parancsba adták, hogy a Fideszre kell szavazni. Megtették, és hova jutottunk? A felvásárlások célterületévé, a Likud lábtörlőjévé váltunk. Egyebek közt, így születhetett a kétharmados diktatúra, melyben nem a diktatúra ténye, sokkal inkább, diktátumainak nemzet, és emberellenes következményei okoznak problémát.

  Ma, az emberiség, ezen belül a magyarság, ismét figyelni kezd, a teremtő szándékaira.

A legelképesztőbb helyzetekben is békésen reagál, de ébred az igaztalansággal, a tisztességtelenséggel szemben. Ma egyetlen, a mátrixtól, irányultságában független hatalmi ág létezik. Szerencsére a legnagyobb, és legerősebb, maga a terület lakossága. A nemzetállamok államalkotó nemzete. Ma ezek ellen harcol a matrix, megosztással, megfélemlítéssel, megtévesztéssel. Célja, a nemzetek felszámolása. Minden területen a lakosság keverése, a sorsközösségben kialakuló egységek megtörése, a „multikultúrával”.

   A nemzetek ébrednek. Ébreszti őket igazságtalan tisztességtelen helyzetük, a többi nép ébredése, az „elit”, kihívóan arcátlan politikája, és az univerzum szándéka is. Hogy ki mit ért univerzum alatt, az egyéni. Van, aki Istent és angyalait, van aki létező, folyamatosan fejlődő, kézzel fogható anyagi világot, van, aki a jó szándékú földön kívüli civilizációk összességét.

    Miért fogalmazódott meg a szándék az univerzumban, a földi mátrix felszámolására?

   A szeretet okán.

A világmindenség a benne létező életekkel, a benne működő erőkkel, olyan hatalom, melyet, csak a szeretet képes egyben tartani. Következésképpen, a világ összessége a szeretet oldalán áll. Nem tűri, nem tűrheti el, hogy rendszerében bárhol, mátrixok jöhessenek tartósan létre, és ezek megkeserítsék, tömegek életét. Az elnyomott, reménytelen emberek gondolati energiái, „panaszai” átjárják az egész univerzumot. Minden civilizált élőlény érzékeli ezeket, és ugyanúgy zavarja őket, mint egy padlóra kent pálpusztai szaga, egy színházi előadás közönségét. Nyilvánvalóan megkeresik a forrást, és eltávolítják. Ennek lehetünk most részesei, a következő években.

Nekünk, emberi áldozatoknak is közre kell működnünk a mátrix felszámolásában, de ehhez, az univerzumtól, minden szinten, minden segítséget megkapunk. Igaz, nekünk kell kiválasztanunk és kiközösítenünk azokat, akik a mátrix alkotói, működtetői, és haszonélvezői, de mindezt erőszak nélkül.

További sorsukról, elszigetelésükről, már az univerzum intézkedik. Nem kellenek munkatáborok, népirtásnak nevezhető cselekedetek. Épp elegendő, a tudatok ébredése, mellyel nyilvánvalóvá válik, mely embereket kell távol tartani közös ügyeinktől, és melyekre szabad bízni azokat. Ehhez, ezer éves tapasztalataink vannak. Tudjuk, megtanultuk, hogy olyan emberek nem lehetnek döntési pozícióban, akik érzéketlenek mások gondjai iránt. Olyanok sem, aki színleg hozzánk tartoznak, de külső csoportok érdekei vezérlik döntéseiket.

Egy-egy ország, nemzet eredményeiért, közösen kell cselekednünk, a felmerülő gondokat, a nemzeten belül, közösen kell megoldanunk.

  Lehetetlen, elfogadhatatlan, hogy egy-egy problémát úgy akarjunk megoldani, hogy annak terhe, a nemzet egy részére kerüljön, míg a másik része, a megoldásból hasznot húz. Ez igazságtalan, Istentelen megoldás. Sajnos, most világszerte, ilyenekben bővelkednek az országok kormányai. Ezért segít az Univerzum a váltásban.

      Az idegen civilizációk, folyamatosan adnak át technológiákat, az emberiség életének könnyebbé tétele érdekében. Teszik ezt intuició, de akár konkrét minta formájában. Sajnálatos, hogy a földön kialakult mátrix, ezeket a technológiákat egyre inkább kisajátítja, és az emberiséget kizárva a hasznából, saját hatalmának növelésére fordítja. Az olyan technológiák felszínre kerülését, amit nem lehetne kisajátítani, erőszakosan elnyomja, monopóliumokkal ellehetetleníti. Ha létrejön, egy-egy új tudományos eredmény, azt elsődlegesen, és azonnal, az emberiség ellen, annak pusztítására használja. (hadiipar, gyógyszeripar, médiaipar)

     Az utóbbi évek technikai-technológiai fejlődése, bőven megteremti annak lehetőségét, hogy a munkaképes emberek, napi háromórai munkával. És automata gépeinkkel. Az egész emberiség számára megteremtsék a szükséges élelmiszereket, és alapvető használati tárgyakat, hogy senkinek nélkülöznie ne kelljen. Miközben ez adott, a mátrix, azon dolgozik, néha azért fizet, hogy senki ne termeljen. (földalapú támogatás, munkanélküli segély, stb.) Ez nyilvánvaló, és elfogadhatatlan emberellenes kontraszelekció. Épp olyan, mint egy tehetségtelen „pedigrés” vezető, aki nálánál tehetségtelenebbekkel veszi körül magát, nehogy a kukasága kiderüljön. Ez a pusztulás bölcsője, és egyben harckocsija is. Mond te rólam, hogy milyen okos vagyok, én is mondom rólad, és a sok tájékozatlan akkor elhiszi, hogy mi, milyen okosak vagyunk, és nekik semmi közük az irányításhoz, majd mi elrendezzük. (hátha belepusztulnak)

Az  utóbbi évtizedek robbanásszerű technológiai fejlődése, olyan haditechnikát teremtett, ami személytelenül pusztít, drón orvgyilkosságokra ad lehetőséget.  A mátrix, ezzel is súlyosan visszaél. Az emberiség szerencséjére, ezt, nem sikerült egészen kisajátítani. Eljutott olyan népekhez is, ahol nincsen mátrix, és nem is képes korlátozni azokat. Ezeket az újonnan átadott technológiákat is képesek a földönkívüliek felügyelni, hatástalanítani. Ahogyan megállítják a robbanómotorokat, lebéníthatják a hírközlést, a célzó elektronikát, vagy a rakétavezérléseket, GPS-t.

  Nekünk közembereknek, nem lesz más dolgunk, mint lecserélni, a mátrix által a nyakunkra ültetett kormányokat. Ez sem lesz könnyű.

Minden érintett tudja, amit előlünk igyekeznek eltitkolni, hogy idejük lejárt.

Most kétségbeesetten vagdalkoznak. Amit eddig, nagy rejtve követtek el, azt mára egyre nyíltabban, kihívóbban teszik. Remélik, elfogy az emberiség türelme, és ismét sikerül, egy, a korábbiaknál sokkal pusztítóbb háborút kirobbantani. Az idegenek is figyelnek. Minden jelentős haderőnek értésére adták, bebizonyították már, hogy adott esetben, a teljes cselekvőképtelenség állapotába döngölik, minden erőszak nélkül, pusztán a technikák blokkolásával.

Ettől függetlenül, az emberpusztítók belehúznak, hátha…

Ez egy rövid idő lesz. Bizonyára lesznek áldozatai is, de ezek, az új, becsületes és igazságos világ megszületésének szülési fájdalmai, amik után, új élet sarjad, a jóakaratú emberek számára.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr885127841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása