évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Még mindig van, aki nem látja??? (vendéganyag)

2013.08.26. 06:10 | béla lászló | Szólj hozzá!

A Rendszer illegitim, a Magyarország nevű új állam nem a magyar nép állama! 

Johnny Gary-Lee: Addig írom újra és újra, míg minden magyar, európai és világpolgár valamint az EU és az USA vezetőitől az ENSZ főtitkáráig minden állam és nemzetközi szervezet vezetője megérti: 

"A "Magyarország Alaptörvénye" Új Alkotmánynak ÉRVÉNYTELEN, alaptörvénynek alkotmányellenes, az általa létrehozott Magyarország nevű új állam nem a magyar (magyarországi) nép állama." 

A magyar alkotmányos rend szerint a hatalom vagy az Istentől vagy a néptől származik. Ezért Magyarországon Új Alkotmányt csak az Isten vagy a nép alkothat. Országgyűlési képviselők NEM, mert NINCS HOZZÁ JOGUK! 
A Magyarország Alaptörvénye nevű törvényt a magyar állam országgyűlési képviselői a hatályos alkotmányt többszörösen megsértve, azaz az alkotmánnyal ellentétesen alkották meg. 
EZÉRT az Alaptörvény Új Alkotmánynak ÉRVÉNYTELEN! 
Ha meg csak alaptörvénynek tekintik, akkor annak meg alkotmányellenes. 




Egy kis szelet a hazaárulásból, azaz hogyan kerültünk ide. Mottó:"Ki a magyar? A magyar az, aki bátran szembenéz a nép bajával, a nemzet fejlődésének akadályaival. Aki a szabadságot ma is minden téren meg akarja valósítani. Aki a népnek műveltséget, egyéniséget, jólétet akar. Aki a földművesnek, földet, a munkásnak méltó hasznot ad. Mindenkinek emberi bánásmódot kíván egyéni érdeke ellenére is." AZ ÁRULÁS ELSŐ LÉPÉSE: 

A rózsadombi paktum: 
A paktum eredeti változata 1989-ből
 

Íme a PAKTUM, amelyről nem lehet beszélni. Ez volt írásom kiinduló pontja. Most pedig közlöm a magyar népre erőszakolt gyalázatos szerződés szövegét. Egy otthoni publicista, mint Benedek István, nem teheti meg ezt saját jól felfogott érdekében, az Angliában élő Révffy László azonban a közelmúltban nyilvánosságra hozta ezt a megdöbbentő árulást. Szövegét Németországban élő barátom küldte el, azzal a kéréssel, hogy terjesszük a magyarság minél szélesebb köreiben. Kívánságának eleget teszek, mert teljesen egyet értek vele, hogy ezt mindenkinek meg kell ismerni. Írását azzal kezdi, hogy 1989 március 15-én, míg hazánk népe az első szabad emlékezést tartotta, egy budai villában titkos tárgyalás volt, amelyen a következők vettek részt: a távozó szovjet hadsereg tábornoka, a szovjet titkosrendőrség ezredese, az amerikai követség első titkára, a CIA egyik tisztje, az izraeli titkos szolgálat képviselője, a magyar római katolikus, a református, az izraelita egyház egy-egy megbízottja, és öt magyar politikai vezető, akik közül négy ma is vezető pozícióban van. Ők írták alá részünkről az ország szabad újjáépítésének tervét korlátozó diktátumot, amelynek értelmében kimennek ugyan a szovjet megszállók, de ezért súlyos árat kell fizetnünk. Értesülésem szerint Révffy László rövidesen nyilvánosságra hozza az aláírók neveit, hogy minden kételkedést oszlasson e feltételek hitelességével kapcsolatban, amelyek a következők: 

1. /A szovjet csapatok békés és barátságos kivonulása Magyarországról. 
2. / A Szovjetunió kárpótlása a hátrahagyott épületekért és javakért. 
3. /Barátságos politikai és gazdasági viszony kiépítése Szovjetunió és Magyarország között. 
4. /Mindennemű szovjetellenes tevékenység megakadályozása. 
5. /A határok kölcsönös megnyitása Szovjetunió és Magyarország között. 
6. / A volt kommunista párttagok minden büntetés alól való mentesítése. 
7. / A volt kommunisták titkosszolgálat, határőrség és rendőrség megvédésen az esetleges megtorlástól. 
8. / A volt kommunisták más pártokban való indítása a választásokon. 
9. / Az államvagyon átmentése a volt kommunisták kezébe. 
10. / Az igazságszolgáltatás megtartása a volt kommunisták kezében. 
11. / Minden zsidóellenes megnyilatkozás, megmozdulás és szervezkedés megtorlása. 
12. / A jobboldali, vagy szélsőjobboldali pártok indulásának és szervezkedésének megakadályozása. 
13. / Állandó hangoztatása annak, hogy a magyar határok véglegesek és azokon nem lehet változtatni. 
14. / Az új magyar kormány nem tarthat kapcsolatot jobboldali emigrációs személyekkel, szervezetekkel és csoportokkal. 
15. / Románok, Jugoszlávok és szlovákok felé csak barátságos nyilatkozatok láthatnak napvilágot. 
16. / Az 1956-os eseményeket mint a kommunizmus megjavítását célzó mozgalmat kell beállítani és csak azokat szabad szóhoz juttatni, akik ezt így értelmezik. 
17. / A magyar hadsereget egyharmadára kell csökkenteni. 
18. / A Szovjetunió az átmentett kommunistákon keresztül megtartja politikai befolyását Magyarországon, az Egyesült Államok viszont megerősítheti gazdasági befolyását a magyar életben. 
19. / Magyarország teljes garanciát ad a magyarországi nemzetiségek nyelvi, népi, kulturális, politikai és gazdasági jogainak gyakorlására. 20. / Magyarország teljesen kártalanítja a magyar zsidóságot a második világháború alatt elszenvedett veszteségeiért. 

Fenti megalázó feltételek a megfogalmazásukkor még köthették az aláírókat, de ma, a Szovjetunió, Jugoszlávia és Csehszlovákia összeomlása után semmi esetre sem. Akik 1998. március 15-én aláírták a fenti 20 pontot, még akkor sem mentesülhetnek a vádtól, ha kényszerhelyzetben tették ezt. Viszont ha 1992-ben a Közép- és Kelet Európai események után is érvényesnek tartják, akkor és a magatartás hazaárulásnak minősül, amiért törvény előtt kell felelniük. Íme a sokat emlegetett "paktum", amely mindeddig megakadályozta hazánk politikai átalakulását, és a magyar milliók emberi életnívójának a megteremtését, amely népünk fejlődésének és jövőjének alapfeltétele. 

A találkozó résztvevői: 
Antal József 
Horn Gyula 
Pető Iván 
Paskai László 
Göncz Árpád 
Zoltai Gusztáv 
Boross Péter 

Olvasó: "Az Isten nem ír alkotmányt!!! Az alkotmány amikor önös érdekeket képviselő csoport, vagy csoportok írják, azt nevezik diktatúrának. A demokráciában a demokratikus gondolkodás formájában a hatalmat a NÉP gyakorolja és nem az önös érdekeket képviselő különböző ideológiai csoportok. Mivel még nem volt demokrácia sehol így a hatalmat még nem is gyakorolhatta a NÉP. Maga az egész 89es váltás nem volt sem demokratikus, sem szabadon választott. Egy demokráciának nevezett rablást követtek el a néppel szemben az állítólagosan szabadon választottak." 

Kapcsolódó: 
   Czike László: Magyarország újrafelosztása 
   Az izraeli titkosszolgálat védi a TEK-et? 
   A közelmúltban megfigyelési botrányba keveredett In-Kal Security látja el a biztonsági feladatokat Ferihegyen 
   Százmilliós adótartozást halmozott föl az In-Kal 
   Orbán személyes titkosrendőrsége 
   Orbán szerint vége a stiklik és a kifosztás korszakának 

 

Az akkori olasz miniszterelnök Trianonról 
2013. augusztus 25. SVPSZ 

"Trianonban egy országot sem tettek tönkre gonoszabbul, mint Magyarországot. De ezt az országot lélekben erős emberek lakják, akik nem nyugosznak bele hazájuk rombolásába. Magyarország megcsonkítása annyira becstelen, hogy senki nem vállalja érte a felelősséget. Mindenki úgy tesz, mintha nem tudna róla, mindenki szemérmesen hallgat. A népek önrendelkezési jogára való hivatkozás csak hazug formula... a leggonoszabb módon visszaéltek a győzelemmel... Nincsen olyan francia, angol vagy olasz, aki elfogadná hazája számára azokat a feltételeket, amelyeket Magyarországra kényszerítettek." (Francesco Nitti olasz miniszterelnök, 1924 szeptemberében) 

Magyarországnak mindössze 93 ezer négyzetkilométer maradt, az oláhok 104 ezer négyzetkilométert kaptak az árulásokért, Szlovákia minden négyzetcentimétere magyar föld, Szerbia éléskamrája, a Délvidék szintén a mienk volt. Hogy még szebb legyen a történet, még a sógorok is belénk haraptak (Burgenland). 

Volt olyan történész, aki azt állította, hogy ezzel a gyalázatos békeszerződéssel megágyaztak a második világháborúnak. Így elmondható, hogy nem volt két világháború, hanem egy nagy világégés volt. 

Hogy jelenleg erős emberek lakják-e Magyarországot? Erre jó lenne igennel válaszolni... 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr15477161

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása