évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A háború és a Béke.

2013.08.30. 00:11 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Mindenekelőtt, fontosnak tartom kijelenteni, nem érzem magamat Lev Tolsztojnak. Nem szándékozom plagizálni, sem őt, sem más irodalmi nagyságot.

Írásom címébe is azért tettem a névelőket, nehogy bárki, a cím plagizálásával vádolhasson.

  Mindezeken túl, a címben rejlő kérdés, ma, az emberiség legfontosabb, megoldandó problémája. Ezt, az emberiség, és csakis az emberiség oldhatja meg. Látványos, és olvasmányos dolog arról írni, hogy lejárt a zsarnokság ideje, és majd, a magasabb szintű intelligenciával rendelkező földön kívüli civilizációk megoldják az emberiség problémáit.

NEM OLDJÁK MEG!

MAGA, A TEREMTŐ ISTEN SEM OLDJA MEG!

„SEGÍTS MAGADON, ISTEN IS MEGSEGÍT”. Úgy-e, ezt nem én találtam ki?

A problémákat, melyeket mi hoztunk létre, nekünk kell megoldanunk. Nem az ENSZ-nek, nem a NATO-nak, nem Amerikának, és nem Oroszországnak, mert erre egyik sem képes.

Felmerül a kérdés: mi az, hogy mi hoztuk létre?

Egyszerű a válasz: eltűrtük, hogy helytelen, igazságtalan szemléletű emberek kialakítsák.

    Ha ma, valaki szót emel a fennálló rend ellen, az azonnal, legalább nacionalista, fasiszta, antiszemita, terrorista, de rosszabb esetben, első számú közellenség.

NEM AZ!

Az embereket, Amerikában, Angliában, Európában, Ázsiában, Afrikában, Ausztráliában,és a világ bármely részén, a belső igazságérzetük, az isteni igazságosság hiánya bírja szólásra.

Megnyilvánulásaik, sem egyetlen nemzet, sem egyetlen faj, sem egyetlen vallás ellen nem irányulnak, mindössze, az isteni igazságosság hiányában, annak érvényre jutását követelik.

Felszólamlásaik, mindössze, egy kapcsolatrendszer ellen irányulnak. Az ellen a kapcsolatrendszer ellen, amit bárki is így fogalmazhat meg  : Kiváló politikánkkal, jó kapcsolatainkkal elértük, hogy felvásárolhatjuk…

A Földet, az emberiség közös otthonát, nem lehet felvásárolni! Ezt, minden normális ember tudja. Egyedül azok nem tudják, akiknek ez a deklarált szándékuk, akik ehhez, a kiváló kapcsolataikkal dicsekszenek.

Semmi mást, csak EZT A KAPCSOLATRENDSZERT  KELL FELSZÁMOLNI!

Abban, hogy ez a kapcsolatrendszer kikből, és hogyan szerveződött, és szerveződik, az emberiség egészének, semmilyen felelőssége nem volt, nincs, és nem is lesz, azon kívül, hogy hagyta létrejönni.

Ha hagytuk létrejönni, nekünk kell felszámolnunk is. Nem várhatjuk ezt, sem külső intelligenciáktól, sem a Teremtő Istentől. Az, hogy ebben segítenek, vagy sem, egészen más kérdés. Az, hogy az egyházak, egyre inkább szembefordulnak az isteni iránymutatással, a jézusi tanításokkal, épp olyan közömbös, mint a kószahírként terjedő geológiai anomáliák pl. Róma közelében.

  Bizonyára, sokan hallottak már, az emberi tudomány által, jelenleg teljesen megmagyarázhatatlan, spontán égésekről. Ezekben az eseményekben, egy-egy emberi testben, megmagyarázhatatlan reakció indul, és zajlik le, melynek végkifejletében, az adott test, teljesen megsemmisül. A test belsejében indul meg, valami hatalmas energia felszabadító folyamat, ami egy tűzhöz hasonlóan, elégeti a testet. Kétségtelenül, van már egy állama a Földnek, amelynek hadereje, olyan vegyi fegyvert használ, ami elolthatatlan égést indít be, az emberi szövetekben, de ez csak addig tart, ameddig a vegyi anyag el nem fogy. Az után, ezek a szerencsétlen (ártatlan civil) emberek, még napokig élnek, és szörnyű kínok közt halnak meg. Ez a technológia, inas sem lehet, a spontán égés mellett. A spontán égés, másodpercek alatt indul be, percek alatt lezajlik, és kideríthetetlen a forrása.  Ha a spontán égést, földön kívüli, esetleg épp isteni akarat idézi elő, akkor az emberi gyilkoló mechanizmusok, még nagyon elmaradottak.

  Ha a hírek, arról szólnának, hogy azok között az emberek között, akik felelősek a Föld, jelenlegi társadalmi viszonyaiért, tömegesen pusztít a spontán égés, és ennek következtében egész családok vesztek már el, akkor másként vélekednék, az átalakuláshoz nyújtott, számos forrásban publikált, idegen segítségről.

   Ameddig ilyen hírek nem érkeznek, addig bizony, magunknak kell az átalakulás lépéseit megtenni, és nem ilyen brutális, de ugyanilyen eredményes módszerrel, a felelősök hatalomfosztásával, és későbbi, teljes kirekesztésével.

      Hol létezik, a szeretet törvényében, olyan felhatalmazás, hogy egy adott, nekem nem tetsző embert, népet, vagy csoportot, kedvemre legyilkolhatok.  

Ilyen, egyszerűen nem létezik. Ezért nem gondolkodhatunk erőszakban. Azokat az embereket, akik a többi embert sanyargatják, háborúkba kényszerítik, vagy legyilkolják, minden hatalomból ki kell rekeszteni! Ezt tesszük kicsiben a gyilkosokkal. Börtönbe zárjuk őket, ne lehessenek ártalmára embertársaiknak. Rá kell végre döbbennünk, hogy ez a reakció, az emberiség minden szintjén követendő, és végrehajtandó, ha nem akarunk áldozatokká válni.

 Márpedig nem akarunk!

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr635484196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása