évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Szeretetet adni, cserében a gyűlöletért.

2013.09.15. 16:08 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Ez a jézusi tanítás legsarkalatosabb pontja, és egyben a legnehezebb feladatok egyike, ebben, az egoizmusra felépített világban.

  A magyarságban, erre, talán több hajlandóság, és képesség van, mint az emberiséget alkotó többi nemzetben.

  Misem bizonyítja ezt fényesebben, mint Magyarország jelenlegi helyzete.

A magyarok, szó nélkül eltűrték, hogy a kádári fékeket lerázva, a kommunista-cionista hatalom, kiteljesedve túl-hatalommá váljék Magyarországon. Fenntartás nélkül elfogadja, és végrehajtsa, az idegenből érkező, ajánlásnak deklarált parancsokat. Szembenéztünk ezeknek következményeivel, az ország életét ellehetetlenítő hatásával, munkanélküliséggel, hajléktalansággal, banki fosztogatásokkal, és had ne soroljam.

Nap, mint nap, szembe kell néznünk hazánkban, a magyarsággal szemben megnyilvánuló gyűlölet intézkedéseivel, a minden területet egyre inkább lefedő, kifizethetetlen bírságokkal, a cigányság uszításával, a Magyar Gárda törvényen kívül helyezésével, és még sorolhatnám…

  Mindezek arra szolgálnak, hogy a magyarságban, ellenállást és gyűlöletet ébresszenek, ezeknek az intézkedéseknek a kiagyalóival, végrehajtóival szemben.

    Az ellenállás érthető, és helyén való.

 A gyűlölet nem!

A mesterségesen kialakított problémákat, csak szeretettel lehet, és szabad megoldani. Egyre bizonyítottabbá válik, hogy pl. a cigánysággal szemben elkövetett, és mélyen elítélendő gyilkosságsorozatot, az idegen érdekek mentén működő magyar, és a destabilizációért tevékenykedő idegen titkosszolgálatok közösen szervezett és kivitelezett akciójaként könyvelhetjük el.

Aligha véletlen, hogy a - valódi szándék esetén -  kiválóan működő nyomozó hatóságok, hosszú ideig eredménytelenül keresték a tetteseket, majd az utolsó végrehajtott (valójában az egész sorozatban előre eltervezett) merénylet után, viszonylag hamar találtak néhány embert, akit kétséges, netán kreált bizonyítékok alapján. felelőssé tettek a történtekért.

Hogy-hogy, nem tudták őket a merénylet előtt megtalálni? Megmenthettek volna életeket. Igen ám, de akkor, a legutolsó, legbrutálisabb, a toronyrobbantáshoz hasonlóan gátlástalan merénylet, már be sem következhetett volna, és ez, nem szolgálta a háttérből a szálakat mozgatók érdekeit. Kellett az a merénylet a teljességhez. Fokozni kellett a gyűlöletet, amit rég generálnak a magyarság és a cigányság között.

   Ebbe a hintába nem szabad beszállni.

Ma, a cigányság viselkedése elfogadhatatlan. Az ország számos területén, komoly közbiztonsági kockázatot jelentenek, nem beszélve, az egyre tűrhetetlenebb lopásokról. Törvénytelen cselekedeteikért, „ejnye-bejnye” megbüntetik őket.

Hogyan lehet szeretettel kezelni ezeket a tényeket?

Lehet!

Nincs igazi erkölcsi alap a renitencia komoly büntetésére, hiszen hivatkozhatnak arra, hogy normál emberi életük lehetőségét, minden emberi jog figyelmen kívül hagyásával, a magyarországi rendszerváltás, és annak politikusai, az állami építőipar szétzúzásával, munkahelyeik megszüntetésével elvette.

A szeretet, mindenekelőtt, a megélhetést biztosító fizetéssel járó, munkahelyet biztosít a számukra.

Ja, hogy ezt az állami politika akadályozza?

Akkor első lépésként, azokat a politikusokat kell eltávolítani minden közszerepléstől, akik ezért felelősek.

Miután sikerült minden cigánynak megfelelő jövedelmező állást biztosítani, melyhez bármelyikük garantáltan hozzájuthat, ( út, vasút építésben, karbantartásban, mezőgazdaságban) megszüntethetők a segélyek.

Ezt követően, a dolgozni hajlandóak dolgozhatnak, és tisztességesen élhetnek.

Aki nem dolgozik, és segélyt sem kap, az ellehetetlenül. Ha ebben a helyzetében tovább bűnözik, lesz erkölcsi alapunk, olyan szintű büntetésére, ami példájával, elveszi a kedvét, minden potenciális elkövetőnek, nemzetiségre, nemre, fajra, vallásra, életkorra való tekintet nélkül. Hamar rend lesz.

A szándékos és brutális gyilkosságok elkövetőire, Európa ide - cigánysajnáltatás oda, vissza kell állítani a halálbüntetés statáriális formáját. Elég lenne néhány elkövetőt 24 órán belül felakasztani ahhoz, hogy azonnal megszűnjenek ezek az esetek. Ez sem érdeke a háttérből kavaróknak. Hamisan, a gyilkosok emberi jogaira hivatkoznak érvelésükben, miközben figyelmen kívül hagyják, a vétlen áldozatok emberi jogait.  Nekik épp így jó, ahogy van, hisz ők szervezték ilyenné.. Fontos, hogy akár a gyilkosokkal, akár az őket védelmező politikusokkal szembeni fellépéseket, ne a helytelenül viselkedők iránti gyűlölet, de az áldozatul esett emberek, vagy az áldozatul esett nemzet iránti szeretet és együttérzés indítsa.

  Fontos, hogy a magyarság, szeretettel oldja meg a problémákat, mert ebben a nemzetben, benne van ennek lehetősége, és ezzel tud példát adni a világnak, az élhető körülmények, boldog, gondtalan társadalmak kialakítására, amit bármelyik jó érzésű nemzet bátran követhet, felszámolva az önzés, törtetés, hatalomvágy , hazugság világát, lecserélve azt, az őszinteség, egyenes beszéd, szeretetben való együttműködés, a mainál sokkal élhetőbb világára.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr985515416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása