évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Idegenek a Földön.

2013.10.05. 21:40 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Minden titkolózás, hazudozás, és ellenpropaganda ellenére is, egyre több ember szánára válik nyilvánvalóvá, hogy idegen civilizációk működnek az emberek között. Ezek, sajnos, nem a jóindulatukról, békeszeretetükről híresek.

    Saját, emberfeletti képességeikkel személyesen, és megvesztegetett emberekkel, iluminátusokkal, közvetve avatkoznak be az emberi társadalmak helyzetének alakításába.

      Céljuk, annak a mátrixnak, kialakítása és tökélyre fejlesztése, melyben az emberek, tehetetlen rabszolgává, védekezésképtelen áldozattá változtathatók.

       Mi tagadás, nagyon eredményesen dolgoznak.

Ennek a „munkának” része, a hatalmi pozíciók maradéktalan megszerzése, a pénznek, mint csereeszköznek, hatalmi eszközzé való átalakítása. Ezt a feladatot osztották, a kiválasztott népre. Eredendően rossz ember, nem születik a Földön. Születésekor, minden gyermek ártatlan, jóindulatú, szeretetre méltó. A nevelés az, ami eltérővé teszi az embereket egymástól. Ha egy embert, gyermekkorától önzésre, mások megalázására, kifosztására, saját felsőbbrendűségére tanítanak, olyan emberré is válik, felsőbbrendűnek képzeli magát, ha olyan sötét is, mint néger az alagútban. Ezt teszi, több ezer éve, a zsidóság jelentős része, és ugyanezt tette Hitler, a harmadik birodalomban, zsidó pénzzel támogatva.

Teljes az azonosság, mindössze ez érintett emberekben van eltérés.

     Nagyon hibás irányzat!

  Sajnos, ezt az irányzatot, egy idegen civilizáció alkotta meg a földön, aki kiválasztó Istennek aposztrofálta magát. A teremtő Isten, és a hozzá lojális civilizációk, bárhol, bármikor képesek újat alkotni. A teremtéstől elszakadt, a teremtett világot pusztítók viszont, a teremtő, korlátozó hatalmának köszönhetően, kizárólag önmagukat képesek megsokszorozni, ami így is, igen komoly erőt jelent. Képesek a folyamatos háborúk fenntartására, (Korea, Vietnam, Laosz, Kambodzsa, Palesztina, Irak, Balkán, Afganisztán, Líbia, Szíria, Egyiptom, mindezek előzményeként az első, és második világháború)

   Az idegen civilizációk, nem a korlátozott emberi információforrásokból tájékozódnak. Időtlen létükben, egyszerre látják a múlt, a jelen és a jövő történéseit. Természetesen, ugyanígy látják ezt, a teremtéshez lojális, és a teremtet világot megőrizni kívánó civilizációk is.

 

     Az, hogy a pusztítók, illetve azok „kiválasztottai” ilyen eredményeket tudtak elérni, annak tudható be, hogy az őket kiválasztó idegenek, számos olyan információval, tanáccsal látták el őket, melyeket a békés oldal nem kapott meg.

Természetesen, ezzel felrúgták, az univerzumban mindenkire kötelező egyenlő elbánás, az esélyegyenlőség elvét, ezzel, a végpusztulás szélére sodorva az emberiséget.

       Ez a lépésük, nem maradt figyelem nélkül.

Látva, az emberiség ellenálló képességének egyre gyengülő voltát, a teremtett világ őrzői, elhatározták, saját eszközeikkel, segítenek lerombolni azt a matrixot, amibe a pusztítók, az emberiséget bele-„paszírozták”. Ezt csak akkor teszik, és tehetik, ha az emberiség nagyobb része, igényli, és elfogadja ezt a segítséget.

Hála Istennek, világszerte érezhető ez a szándék a tömegek állásfoglalásában. Mindenkinek elég a rabszolgaságból, a népek szándékos keveréséből, a megosztásból, az ellentétek szításából, a gyilkos háborúskodásból. Az emberek döntő többsége békére, nyugalomra és biztonságra, élhető jövőképre vágyik.

 

       Ezt fogja megteremteni, a teremtett világot megőrző, idegen civilizációk beavatkozása. Nem háborúval, nem erőszakkal, de szeretettel, megértéssel és példával. 

          Ebben van a magyarságnak döntő feladata.

Nem véletlen, hogy a zsidóság, mindig a magyarok, vagy azok őseinek helyére pályázik a világban. Ez történt Kánaán elfoglalásakor, amikor a magyarok őseinek jelentős része, békés természete miatt, inkább elhagyta azt a területet.

Áttelepült, korábban elvándorolt törzseihez csatlakozva Európába.

A Kárpát-medencében cca. harmincezer éve élő magyarságot, most innen szeretnék elűzni a „kiválasztottak”. Teszik ezt nyomorba taszítással, perspektívátlansággal, terrorral, kifosztással.

  Nem fog menni!

A magyarság zömében, még mindig él a szülőföld szeretete és tisztelete. Döntő többségük, inkább vállalja az átmeneti nehézségeket, mintsem csatlakozzon a pusztítók csapatához.

  Nem véletlen!

Nekünk magyaroknak kell megalkotni, a mai világ, első becsületes államát.

Ebben segítségünkre lesznek, az univerzum nagyobb erejét képviselő őrzők, és a tudatosságban egyre emelkedő honfitársak.

   Nem kell harcolni senki ellen! Valamiért (!), a szabadságunkért, a jövőnkért kell csak kiállnunk. Ha valami ellen harcolunk, az fog megvalósulni, mert sokan, és sokat gondolunk rá. Jövőként teremtjük meg, a magunk számára. Bevonzzuk a rossz dolgokat.

Elég kinyilvánítanunk, a becsületesség iránti igényünket. Elég ha elmegyünk szavazni, és nem azok közül választunk vezetőket, akik eddig folyamatosan kifosztottak bennünket, hátha most nem teszik, hanem azok közül, akik ezt soha sem tették, és a választások után is, készek megosztani a kapott hatalmat a néppel, akitől kapták.

   Így jöhet létre, a magyarok mintaállama. Így mutathatjuk fel a világnak, a matrixból való kilépés járható útját, ami nagyon rövid időn belül, békéhez, biztonsághoz, nyugalomhoz, és általános jóléthez vezet. A Kárpát-medence vitathatatlanul a miénk, és adottságai folytán, alkalmas arra, hogy ezt megtegyük.

Csak rajtunk, a mi szándékainkon, és ebbeli egyetértésünkön áll, megtesszük vagy sem.

Természetesen, vannak közöttünk, akik elvtelenül, vagy rosszul felfogott érdekből, elválaszthatatlanul kötődnek a fosztogatók, pusztítók, egyik, másik, vagy harmadik csoportjához. Ha rajtuk kívül, mindenki, egységben, mást akar, akkor ennek a jelentéktelen kisebbségnek a hangja, elvész a nép, csendes zsongásából, menydörgéssé egyesülő, hatalmas IGEN hangjai között. Végül, a változás legnagyobb ellenzői lesznek a legboldogabbak, amikor megtapasztalják, a vazallus függés nélkül megteremthető, gondtalan, és senki által el nem ítélt, szabad magyar élet ízét. Legyenek hát az ellenzők is, a legjobb barátaink, legszeretettebb honfitársaink, és ha mi kaparjuk is ki, a tűzből a gesztenyét, „Istenuccse”, tőlük sem fogjuk azt elirigyelni, hiszen mindenkinek lesz, több mint elég.

   Ezért a jövőért érdemes itt maradni, állást foglalni, gyermeket szülni, és felnevelni. Kire kéne, ehhez, adni a voksunkat ?  - vetődhet fel a kérdés. Aki tudja, úgyis arra adja. Aki kérdezi, annak nem szabad magyarázni, mert ezer hamis érvvel fogja, azonnal elutasítani.

Nem baj!  Így kerek a világ, és legyen is az, ameddig a Föld forog.

 

  Béla László

https://www.youtube.com/watch?v=5X-_PtqyEDM&feature=share&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3D5X-_PtqyEDM%26feature%3Dshare&app=desktop

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr455553138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása