évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Az Istent már félretették.

2013.10.22. 00:11 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   Valamikor, az „ígéret földje” elfoglalásánál még felvetődött a kérdés a zsidókban, amikor Istenük felajánlotta nekik Kánaán területét.

-         „De Uram! Ez a hely már foglalt. Ott él egy nép.”

-         Támadjátok, és öljétek meg őket (volt a válasz) férfit, asszonyt, gyereket. Még a csecsszopónak se irgalmazzatok. Félelmet vetek a Kánaániták szívébe, és kezetekbe adom őket.

Mindez, le vagyon írva a biblia ószövetség részében. Talán nem szó szerint, de értelem szerint biztos.

  Az a nagyhatalmú Isten, aki ilyen parancsot ad kiválasztottjainak, az nem lehet a szeretet talaján álló Teremtő Isten, az csak a pusztítás, az önzés, a gyilkolás Istene lehet, ehhez nem sok kétség fér. Ezt az Istent, az egyiptomiak Szét-ként tisztelték, és a régészetben számos átfedés található Szét, és a zsidók istene között.

Ahhoz sem, fér kétség, hogy a kiválasztottak, ma is ennek az Istennek szolgálnak, és a világ nemzetei között elvegyülve, ezzel az erőszakos mentalitással, és az isteni felhatalmazással takarózva érték, érhették el azt a túl-hatalmat, kevés számuk ellenére, amivel ma rendelkeznek.

A békességre törekvő emberiség, bár egyre nehezebben, de még elviseli mindazt, amit ez jelent a számára.

  Valószínűleg nem sokáig.

Talán kevesen nem tudják,. hogy a Kánaániták, a Palesztínek ősei. Most nem akarok etnográfiai összefüggéseket boncolgatni, mert az messze vezetne, és ez az írás nem is erről szól.

   Azt viszont mindenki tudja, hogy ma Izrael, gátlástalanul pusztítja a Palesztíneket, foszforbombákat dob palesztin területekre, egyaránt pusztítva felnőttet és gyereket.

Nehézgépekkel dózerolja el a palesztín falvakat, hogy helyükre, minden nemzetközi egyezményre fittyet hányva, saját telepeseket telepítsen. Ehhez, már nem hivatkoznak, az Istenükre. Sokáig sorolhatnám még a méltánytalan, embertelen dolgaikat, de nem a hangulatkeltés a célom, csak az összefüggések feltárása.

 

     A leírtak alapján, a zsidók, már antiszemitizmust üvöltenek rám.

Szó sincs semmilyen antiszemitizmusról, emberi magatartásokról van szó. Ha mindazt, amit a kiválasztottak tesznek, bármely más nép tenné, akkor is rossz, megvetendő, elítélendő és megállítandó. Nem a zsidóság ! A magatartás, a viselkedés, nemtől, kortól, fajtól, teljesen függetlenül.

   Elsődlegesen a nemzetközi egység hiányzik ehhez, de még egy-egy nemzet egysége sincs meg. Kell végre egy bátor nép, aki meglépi a "megléphetetlent".

Még annyit sem tesznek meg a nemzetek, hogy olyan kormányokat válasszanak, melyekben kiválasztottak szót ne kaphassanak, mert ha szóhoz jutnak, már meghatározzák követendőnek a saját érdekeiket, és más nemzetekben nincs akkora erőszakosság, hogy ezt keresztbe verjék. Nem is kell ! Erőszak nélkül, szelíd szóval kell eltávolítani minden ártó szándékot a döntésektől, és

"a haza fényre derül". (Kölcsey: Huszt)

Mint írtam, Palesztinában buldózerrel rombolják le az emberek házait.

  Nálunk, olyan kormányok regnálnak, akik ezt nem hagyják. Nem tűrik, hogy ilyen gátlástalan lépésre kényszerüljenek a terjeszkedni akaró kiválasztottak. Magyarokkal romboltatják le saját házaikat a „jog” alapján. Miféle ez a jog, az megint megér egy misét.

Mi pedig tűrjük, mert nem akarjuk a világ rasszistáitól, a rasszista bélyeget magunkra venni.

Miért nem?

Mindenki úgy bélyegez, ahogy akar, meg, ahogyan hagyják. Ne higgyük, hogy attól a bélyegtől, ugyanolyan embertelenekké válunk, mint akik ránk ragasztják. A Magyar Ember, ilyesmire képtelen, és nem is hajlandó, bélyegezzék, mocskolják bárhogyan. Sokban kezdünk már hasonlatossá válni, kedvenc rasszistáinkhoz, de ennyivel azért, még nemesebbek vagyunk. Hogy mindezt kivédjük, kivédhessük, ahhoz még kicsit közelebb kell kerülnünk egymáshoz, és a jézusi szeretethez.

  Megmagyarázhatatlan, hogy magyar ember, miért nem veheti meg azt, a Magyar Államtól, ami évtizedek óta használ, és hogyan lehetséges, hogy amit a magyar meg nem vehet, azt egy idegen „befektető” (nevezzük inkább spekulánsnak) Magyarországon megvásárolhatja, a fedezetlen pénzéért.

   Így! A kormány támogatásával.

https://www.youtube.com/watch?v=N1lYhOmhCyA

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr575591662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása