évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mi a fontos?

2013.10.30. 00:09 | béla lászló | Szólj hozzá!

Mi a fontos?

  Ez, egy sarkalatos kérdés.

Természetesen, ebben sincs egységes álláspont, mint egy sor más dologban.

Egyáltalában nem mindegy, ki fogalmazza meg ezt a kérdést, ahogyan az sem, ki adja meg rá a választ.

     Nekem, mint (reményeim szerint) reálisan gondolkodó magyar embernek, sok tekintetben eltér a válaszom, a szélsőségesekétől, az idegenekétől, és a bosszúállókétól.

   Számomra, az a fontos, hogy ebben az országban, minden becsületes szándékú ember, megtalálja, a számára elfogadható, általa elvégezhető, megfelelő fizetéssel járó, ezáltal megfelelő szintű megélhetést biztosító munkát.

Ehhez, minden embernek alanyi joga van, akár alátámasztja, kimondja ezt egy törvény, akár nem. Ha ezt, nem garantálja egy ország jogrendszere, akkor ott szerintem, alapvető bajok vannak.

  Fontos továbbá, hogy minden, az országban élő ember, egyenlő eséllyel tanuljon, és ezeknek a tanulmányoknak során, megismerje az adott ország népének eredetét, IGAZ történelmét, vallási, politikai, társadalmi állásától, helyzetétől függetlenül. Ez garantálhatja, az adott nemzet helyes és helytálló értékítéletét, önbecsülését, és ebből következően, megfelelő igazságos döntéseit.

   Fontos, hogy ha egy országban, ezek az elvárások nem teljesülnek, az ezért felelős embereket, a döntési pozíciókból kiemeljék, és helyükre, az elvárásokat teljesíteni képes, és hajlandó embereket állítsanak. 

  Ez, a világ sok országában, ma, nem így van. Sokhelyütt, így Magyarországon is, egy nemzetközi befolyás alatt álló cionista lobbi kikönyökölte a politikai hatalmat, és ebben ténykedve teszi tönkre az adott ország népét.

Nálunk, ezt rendszerváltásnak, másutt másnak nevezik, de a dolog lényegén

az elnevezés,  elővezetés, mit sem változtat.

   Fontos, hogy mi történik.

Ha egy adott ország, vagy terület kormánya, az őt felhatalmazó néppel szemben ellenséges, (leépít, terrorizál, büntet, megoszt, megfélemlít, félrevezet) az, az adott népesség elszegényedéséhez, létszámcsökkenéséhez, végkifejletben kihalásához vezet. Legkönnyebb megölni a meg nem született, védekezésképtelen gyermeket, mert ezt, egyszerű gazdaságpolitikával, életszínvonal koordinációval el lehet érni. Ebben a gyilkosságban, sajnos, a lehetetlen helyzetbe hozott családanyák, óhatatlanul bűnrészessé válnak, hisz ők döntik el magzatuk megölését, szabadítják rá, a védekezésképtelen életre az orvos fogóját, hogy darabokra tépjen egy teljes emberkét, majd agresszív vákuummal eltávolítsa azt, Isten rendelte helyéről.

Sajnos, ez, az egyre nyíltabban hangoztatott cél is.

Ha egy élesebb látású, vagy egy átlagosnál bátrabb politikai csoport, erre felhívja a lakosság figyelmét, az adott terület cionista hatalma, azonnal segélykiáltást hallat, amit rögtön követ egy „nemzetközi” tiltakozási hullám. (pl. Gyöngyösi Márton felszólalása a parlamentben a kettős állampolgárok politikai szereplésének nemzetbiztonsági kockázatáról)

Hogy ezt a tiltakozást, az adott állam hivatalos szócsövein át, vagy civil szervezetek hangjaként hallatják, az jól mutatja, az adott területen érvényesülő cionista befolyás nagyságát és erejét. Ha valakit fasisztáznak a franciák, a németek, az amerikaiak, vagy bármely más terület kormányai, önkénytelenül azt hisszük, hogy ez, az adott terület népének a véleménye, noha nem az.

  Lehetne ragozni a kérdést, de ez, már untig lerágott csont.

Sokkal fontosabb, hogyan védhető ki a világ népeinek, egységes cionista kifosztása és zsarolása.

  A népnek, a népeknek kell ebben a kérdésben összefogni.

Hogyan?

Elsődlegesen pénzügyi alapon.

A ciprusi események kapcsán láthattuk a napnál is világosabban, hogyan lopja el a cionista bankrendszer, a benne megbízók pénzét. (a komolyabb betéteket 50%adóval sújtották)

Mi következik ebből?

Józan ész szerint, az a kézenfekvő következtetés, hogy az a pénz, ami a nemzetközi bankszektor kezelésében van, az a pénz NINCS.

Egy tollvonással zárolható, bármiféle valódi indok nélkül. Hamis indokoknak persze, tömegeit vonultatják fel, mint „válság” , a terrorizmus támogatása, stb.

A valódi ok egészen más.

A bankrendszer által, az emberektől ellopott, és illetéktelenül, saját céljaikra felhasznált  pénz hiányát így szokták pótolni. Jobb esetben, az állampolgárok, a betétesek közvetlen megkárosítása nélkül, közvetett, de mindenkit érintő módon, a bak, állami (adópénzből történő) „feltőkésítésével”.

Mit tehetnénk, mi emberek, mindezen folyamatok felszámolásáért?

   Csal mi tehetünk bármit ellene, egységben és határozottan, de ez, megér egy újabb „misét”

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr365605673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása