évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A felelősség a miénk…

2013.11.15. 10:32 | béla lászló | Szólj hozzá!

… természetesen a következmények is.

   Minden fizikai törvénynek, és realitásnak ellentmond, hogy néhány százezer ember, tízmilliót terrorizáljon. Ha ez mégis előfordulhat, azért minket, kilencmillió néhányszázezret terhel a felelősség.

    Egészségvédelmi okból, cca. egy éve, nem kapcsolom be a tv.-t, de kósza hír formájában, mégis eljutott hozzám az info, miszerint, valami melldöngető testület, összeült azért, hogy rendeletet hozzon, a hajléktalan magyarok kitiltására, bizonyos közterületekről.

    Ez, egy jogi abszurdum. Attól, hogy a magyar kormányok beengedték hazánkba a gátlástalanul fosztogató bankokat, hogy ezek olyan „szerződéseket” kötöttek, amelyek a világ más részein büntetőjogi kategóriába tartoznak, hogy emberek, megszédültek a hirtelen ölükbe hulló pénz csábításától, hogy ezek után felszámolták munkahelyeiket, jövedelmüket, hogy a Magyar Kormányok támogatásával, vagy hallgatólagos tudomásulvételével kifosztottak embereket, családokat, hogy elűzték őket otthonaikból, még a magyar állampolgárságukat nem veszítették el.

      Minden magyar állampolgárnak elidegeníthetetlen joga, az ország területén élni. Ott, ahol tud, úgy ahogy hagyják. Azért, hogy hajléktalanok özönlötték el az ország egyes részeit, mi, a még szerencsésebbek vagyunk a felelősök, mert hagytuk végbemenni ezeket a folyamatokat. A hatalom bábjait mozgató „felső”

inkább alantas utasítások végrehajtása, megszavazása, a mi képviselőink feladata. Azok, a mi érdekeinket KÖTELESEK képviselni. Nekünk nem érdekünk bármely honfitársuktól elvenni az élet lehetőségét. véleményem szerint, az, az érdekünk, ne legyenek hajléktalanok, de ha a mi felelőtlen választásaink okán mégis vannak, akkor ne tegyük lehetetlenné számukra az életet.

     A most megszavazott döntés, két dolgot bizonyosan felmutat.

Egyik, hogy képviselőink, nem a mi érdekeinket, véleményünket képviselik.

Másik, hogy nem rendelkeznek a közhatalmi feladatok ellátásához elengedhetetlen, empatikus képességgel, ergo, alkalmatlanok a feladatra.

Tekintve a szabad mandátum teremtette korlátokat, eltávolításukra nincs lehetőség, ameddig a választási törvény, jelen állapotában áll.

     Ha ez egy adott helyzet, akkor nekünk kötelességünk ezeket a képviselőket, alkalmassá tenni, feladataik ellátására.

    Hogyan tehetjük ezt?

Kötelességünk mielőbb elérni, hogy mindazok a képviselők, akik ezt a rendelkezést megszavazták, hajléktalanná váljanak. Ezzel hozzájuttathatjuk őket tapasztalatokhoz, hogy képesek legyenek átérezni mások helyzetét. Ezzel, a mandátumaikat nem veszítik el, sőt, ki sem lehet őket tiltani az önkormányzatokból vagy a parlamentből, mert ott kell végezniük közmegbízásból a munkájukat.

   Hogy ezt, miként lehet, törvényes eszközökkel elérni, az mindenkinek a saját fantáziájára van bízva. Ha elegen, és elég elszántan teszünk érte, bizonyosan hamar eredményt hoz.

   Biztosra veszem, hogy az ilyen képviselők, soha többé meg nem szavaznak népellenes törvényeket, rendeleteket.

Ezzel három legyet ütünk egy csapásra.

  1. megsegítettük a képviselőinket, némi empatikus képességgel.

  2. reményünk lehet rá, hogy érdekeink figyelembe vételével saját lelkiismeretük szerint szavaznak.

  3. megszűnik a tolongás a jelöltek között, mert lát6hatóan, van a dolognak kockázata is.

Így, elképzelhető, hogy a jelöltek, és megválaszthatóak között olyan emberek is lesznek, akik a jelenlegi, mocskos iszapbirkózás okán, most oda sem hajlandók menni.

    Mindezek végrehajtásáért, bennünket, a valódi többséget terhel a felelősség, és ameddig meg nem tudunk felelni ennek a felelősségnek, addig jobbra, véletlenül sem számíthatunk.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr985635196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása