évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem a pártoskodásé a jövő...

2013.11.22. 07:27 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Nem véletlen, hogy a magyarban létrejött a pártütő szó, mellyel, a nemzet egységét megbontó, ellentéteket felszínre hozó embereket, rosszallóan megkülönböztették. Ez a szó, sokkal ősibb, mint a pozsonyi csata előtti magyar állam, ősibb, mint bármilyen idegen befolyás Magyarországon.

  Elnyomóink, (had ne soroljam) kitörő lelkesedéssel kaptak utána, és ragasztották bárkire, Hunyadiakra, Rákóczira, mindenkire, aki a magyar érdekekért szót emelt, vagy szívén viselte a magyar ember, a Magyar Haza sorsát.

  Mára, ez a helyzet átalakult.

Olyan teljessé vált a magyarság kirekesztése saját ügyeinek intézéséből. ami a jelenlegi minősíthetetlen helyzetet is képes volt létrehozni.

Igaz, az emberek megosztására létrejön egy "DK" vagy hasonlók, de ezek, már igen szűk réteget képesek becsapni.

   Sokan hiszik viszont, hogy a nemzet érdekeit szem előtt tartó párt, a Jobbik mellett, magyarellenes cselekedet egy másik, hasonló pártot létrehozni.

Ez  MOST nem így van!

Elnyomóink, ránk húztak egy olyan keretet, amelyben a magyarság, a nép maga, képtelen egy megfelelő királyt választani, mint Mátyás idejében. Elöntik a politikai "piacot" áruló pártvezérek vazallus csapataival, hogy ezáltal kizárhassák a magyar érdekképviselet létrejöttét.

  Ezzel szemben, nagyon is helyén való Ángyán, és társai fellépése.

Ha Ángyán, és Vona, együtt megszerzik a kétharmad, még-inkább a háromnegyed hatalmat, azzal a Magyar Nép kerül végre hatalomra, saját hazájában. Ez a két karizmatikus ember, nem ellenfele, hanem harcostársa egymásnak, ugyanúgy, ahogy Orbán, Gyurcsány, Bajnai és a zsidóság harcol vállvetve a magyarok elpusztításáért. Mindegy melyik kerülne hatalomra, az eredmény ugyanaz. Ha Vona és Ángyán együtt el tudják érni, hogy Magyarországon újrainduljon az értékteremtés, hogy a magyar munkásnak legyen munkája, a gazdáknak földje, a magyarnak magyar busza, villamosa, tv.-je , bármije, és végre, ne idegen utasítások alapján árulják a hazát az általunk fizetett politikusok, akkor éljen a Vona, éljen Ángyán, és mindenki, aki bármelyiket támogatja.

  Ebben a helyzetben, a gondolkodó magyarok, örömmel üdvözlik Ángyán kezdeményezését. mert alternatívát kínál a választóknak. Azok a magyarok, akik előtt sikerült Vonát fasiszta mocsokkal besározni, épp a fasisztáknak, szavazhatnak Ángyán pártjára a TESZ-re.

Igaz, így nem jön létre egy személyű magyar vezetés, de magyar gyökerű, az égető gondokat gyorsan felszámoló magyar kormány, igen. A gazdasági fedezet többszörösen is létezik erre, mindössze a tolvajok hátizsákjának alját kell kivágni, hogy a benne lévő szajré kihulljon belőle. Ez a két ember, együtt, és külön-külön is képes, és hajlandó is megtenni. Csak rajtunk, magyar választókon áll, hallgatjuk e tovább a hamis válságról szóló híreket, tapsolunk e, a választások előtti osztogatásnak, amit egy héttel a hatalom megszerzése után, duplán visszavesznek, vagy végre vállaljuk önmagunkért a felelősséget, és valóban magyar, nem "nemzeti" kormányt választunk. Korrupcióval, terrorral, ígéretekkel, már tele a padlás.

  Végre lehetőségekre van szükségünk, és ezt, ezektől a fiókpártoktól, akik az elmúlt évtizedekben sarcoltak bennünket, biztos nem várhatjuk.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr225648833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása