évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Még sokan nem értik…

2013.12.26. 23:20 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Boldog Karácsonyt, és boldog újévet kívántam tegnap a barátaimnak és az ellenségeimnek, a jóknak és gonoszoknak, stb.

  Annyira nem ebben a szellemben élünk, hogy sokakat ez az ellentmondás megbotránkoztat.

Hiba!

Itt az ideje, hogy gondolkodásunkban változzunk meg. Ameddig ezt nem tesszük, esélyünk sem lesz arra, hogy cselekedeteinken változtassunk, melyeknek láncolata, mára, a pusztulás szélére sodorta az emberiséget. Néhány rossz lépés, és a cionista pénztőke, bevezeti a rég dédelgetett új világrendjét, amelyben már nem léteznek emberi jogok, csak a hatalombitorlók számára. Ez, a gyűlölet, pusztító társadalma lenne, népirtásokkal, éh ínységgel, tömeggyilkossággal. Mikor elpusztulna az emberiség java, akkor kezdődne meg a hatalmasok egymás elleni harca, melyben koncentrálnák, korábban az emberek elleni mocskos módszereiket, az abszolút hatalom megszerzéséért. Tartana ez addig, ameddig két embert lenne a Földön. A gyűlölet nem tud mást.

Lassan, minden embernek észre kell venni, hogy építeni, értéket létrehozni

csak a szeretet képes, míg ellentéte a gyűlölet, az önzés és irigység. Játszi könnyedséggel rombolja le mindazt, amit a szeretet nehéz munka árán felépített.

Nem kell messze menni a bizonyítékokért.

Kadhafit Líbiában megölték, a „nép” nevében garázdálkodó fegyveres diverzánsok. Nem a szeretet indította el őket, hanem a önzés, az irigység.

Mi volt a bűne?

Az önzetlen szeretet, de a gonosz, kikiáltotta álszent tolvajnak, és sokan elhitték neki. Most, hogy már megölték, és életműve romokban hever, sokan, nagyon sokan rádöbbentek, milyen iszonyú megtévesztésben cselekedtek, de már késő.

A szeretet sok évtizedes munkájának eredményét, néhány hónap alatt elpusztította a gyűlölet háborúja.

   Miért kellett Kadhafinak meghalni, miért nem védhette magát nemzetközi bíróság előtt, az ellene hangoztatott vádakkal szemben?

Azért, mert pillanatok alatt kiderült volna, nem ő az emberiség ellensége, hanem az őt megtámadó háttérhatalom. Nem a nép támadta meg, hanem a nép kis részét, eredményesen megtévesztő, gyilkos felbérelt banda, a nép mögé rejtőzve.

Máig sokan nem tudják, miért volt útjában Kadhafi, a háttérhatalomnak.

Több dolog miatt is, de mindegyik okot, a szeretet váltotta ki.

Legelőbb a belpolitikája miatt.

Líbia olajjövedelméből, olyan életszínvonalat, létbiztonságot teremtett, a „fejletlen” országban, amit a „fejlett”, (a háttérhatalom uralma alatt álló) országok polgárai, csak sóvárogva szemléltek. Ezzel, megnehezítette a fosztogató államok tevékenységét, pozitív példájával egyre inkább veszélyeztetve fenntarthatóságukat.

A másik nagy „bűne”, a pénzügyi politikája volt.

   Túl azon, hogy már csak aranyért volt hajlandó olajat eladni Amerikának, egyre hangosabban követelte a líbiai aranyfedezet visszaadását, amit más országokhoz, köztük hazánkhoz is hasonlóan, a nemzetközi rabló bankok, holmi pénzügyi biztonság megteremtésére hivatkozva, kiénekeltek az országokból.

Természetesen, ezt sem akarják visszaadni. Inkább megölték Kadhafit.

   A legnagyobb bűne, mégis a tiszta ivóvíz szétosztása volt.

Olajkutatás közben, geológusai, rátaláltak egy sok köbkilométernyi, jégkorszakból származó, kristálytiszta ivóvízbázisra. Azt hiszem, keveseknek kell bizonygatnom, hogy a sivatagban, mit jelent a korlátlan mennyiségű tiszta ivóvíz. A háttérhatalom francia „nagyjai” jól látták ezt. megkaparintották a létező kutakat, és rablóáron árulták a vizet Észak-Afrikának.

Kadhafi, hozzájutva a hatalmas vízkészlethez, folyót épített, megtáplálta ebből a készletből, ellátta egész Észak-Afrikát, ingyen. Tönkretette, a tőkések fosztogatási lehetőségét, sokmillió emberen segítve ezzel.

Ez volt a főbűne.

A mocskos pénz, képes volt elérni, hogy előbb lezárattak egy elágazást, utóbb

megsemmisítették, az egész rendszert.

  A líbiai háború, nem a kormány, nem Líbia, de Afrika egész népe, és a szeretet ellen folyt, és győzött. Ez az emberiség közelmúltjának egyik legnagyobb tragédiája. Megengedtük, hogy az irigység, profit és hataloméhség, lerombolja azt, amit az önzetlen szeretet épített, és kiüsse a perzselő afrikai napon tikkadó emberek kezéből, az éltető víz, szeretet által nyújtott ingyen poharát.

   Ugyanez folyik ma Szíriában.

Szíria látta el, olcsó, jó gyógyszerekkel, a környező országokat. Mára, polgárháborúnak álcázva, diverzáns bandák, egész gyógyszeriparát felégették.

Mindezt a pénz, a profit, az önzés, a gyűlölet és irigység hajtotta végre, az emberiség pedig tétlenül nézte.

     Nagyokat hibázunk mostanában.

Szabadjára engedtük a gonoszt, hogy pusztítson kedvére. Közben, nem vesszük észre, hogy bárhol pusztít, minket, mindnyájunkat pusztít.

A gonoszt, meg kell állítani!

Most!

Ezért kívántam én boldog karácsonyt minden embernek.

Ha a jó ember boldog, azért az, mert nem tudták becsapni.

Ha a gonosz, azért, mert azt hiszi, sikerült.

Ha végre mindenki boldog, észrevétlenül, elégedettsége teljében zárhatjuk a gonoszt olyan ketrecbe, melyből már soha nem tud ártani a jóhiszemű embereknek.

Amikor csattant mögötte a zár, maga is rájön, hogy hibázott, és nem fogja gyűlölni őrzőit sem.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr755710168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása