évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Meg kell állítani a rabosítókat!

2010.12.19. 09:02 | béla lászló | Szólj hozzá!

Rabosítanák az emberiséget!

   Az első lépést, mint már annyiszor, Amerikában (nagy Izraelben) szeretnék megtenni. Később, mint a „fejlett nyugat” iránymutatását, az egész világra kiterjeszteni. Ez a törekvés, ennek emberiségellenes éle, élelmiszer-biztonság hazugságába van csomagolva. Kérdés, az amerikai polgárok ingerküszöbét, mikor érik el az aljasság hullámai. Mikor jönnek rá, hogy a mai egyeduralkodók, hatalomépítők, meg sem születhettek volna, ha száz évvel ezelőtt, Amerika nem egy szabad ország lett volna, kisfarmokkal, békés gondolkodással, társadalmi igazságossággal.

    Ez már mind a múlté. Amerikát elöntötte az egoizmus szennyáradata, a méltatlanok és alkalmatlanok hatalomvágya, és készül azt teljesen meghódítani.

Ez a kisszámú, de annál gátlástalanabb csoport, a társadalmi életben, az emberek szabadságjogainak korlátozásában, már élet-halál urává neveztette ki magát, az Istenadta néppel. Most készül Isten helyét elfoglalni.

     Az éltető napfény Istentől ered, és mindenkinek egyformán Isten ajándéka. Ez óv meg bennünket a fagyhaláltól, és ez termeli meg számunkra, mindennapi kenyerünket. Ezt, csak Isten veheti el tőlünk. Az Amerikaiaktól, most a kormányuk akarja elvenni.

    Kérdés, mikor jön rá az Amerikai Nép, milyen aljas intrikát folytat ellene a saját kormánya?

Mikor jön rá a világ többi népe, hogy világszerte ezzel próbálkoznak?

     Ha végre rájönnek, önként dugják e saját, és gyermekeik nyakát a guillotine nyílásába, hogy tényleg , a rajtuk eluralkodó egoisták szándékától függjön, mikor, és mennyit fejeznek le, (éheztetnek halálra) közülük?

   Vagy, esetleg rádöbbenve, saját emberi értékeikre, és minden ember egyenlő, Isteni mivoltára, szép gyengéden összegyűjtik azokat, akik mindezen aljasságok kiagyalói és megvalósítói.

  Nem gyűlöletből, de saját maguk, és családjuk iránti szeretetből, közös összefogással, begyűjtik a világ gonoszait. Kialakítanak számukra egy emberi édenkertet, amit szigorú, erős őrizettel elválasztanak minden becsületes embertől. Elválasztják őket a hadseregtől, kivonják őket a tudományból, ahova érdemtelenül beépültek, és elzárják őket, minden információs, és publikációs lehetőségtől. Ebben az édenkertben kiteljesedhet a mérhetetlen egójuk, és ezzel nem lehetnek tovább az emberiség kárára. Bármit tehetnek, de csak egymással.

Kedvük szerint jól élhetnek, ha megteremtik a feltételeit, de éhen is pusztíthatják egymást, ha ebben telik örömük.

  Ez egy lehetséges megoldás, ami nem gyűlölet, csak önvédelem, amihez Isen minden teremtményének joga van. A rózsa töviseket növeszt erre, a nyílméreg béka mérget termel a bőrén, hogy aki megérinti, meghaljon. Az emberiség, ennél szelídebb, de joga, és gyermekei miatt kötelessége, leválasztani magáról a globalista rákos daganatot. Hogy el ne pusztítsa, alkalmas táptalajra helyezheti, és ha életképes, túléli, ha nem, az nem az emberiség bűne lesz.

   Mindezen gondolatok, nem agyament összeesküvés elméletekből, de a napi hírekből, és a már ismertetett cselekvési tervekből származnak.

Ennem alátámasztására, álljon itt egy napi hír, tovább pedig egy részlet a globalista-cionista tervekből.

Béla László

Az amerikai szenátus elé kerülő új Élelmiszerbiztonsági törvény illegálissá tenné a zöldségeskerteket
2010/11/23 10:28 vegsoidok.hu

Az amerikai szenátus elé kerülő 510-es számú törvény az Élelmiszerbiztonság modernizálásáról sokak szerint az amerikai történelem egyik legveszélyesebb törvényjavaslata. A törvény értelmében a kormánynak jogában állna meghatározni kinek biztosít jogot arra, hogy növényt termesszen, illetve azzal kereskedjen. Elfogadása esetén a hátsókertben fejlődő paradicsompalánta sorsáról is Nagytestvér döntene. A kormánynak jogában állna letartóztatni a helyi piacokon saját termelésű zöldségeiket, gyümölcseiket áruló kiskerttulajdonosokat. A bio zöldségek és gyümölcsök szállítása csak a kormány előírásai szerint történhetne, ellenkező esetben büntetőeljárás indítható a gazda ellen.

"A törvényjavaslat a növénytermesztés és kereskedelem valamint saját fogyasztási cikkeink szabad megválasztása elleni legsúlyosabb támadás. Teljes mértékben alkotmányellenes, ellentmond minden természeti törvénynek, de úgy is fogalmazhatunk, hogy ellentétes Isten akaratával," mondta Dr. Shiv Chopra, kanadai wistleblower.

Ez a diktatórikus törvény minden növénytermesztést, beleértve azt is, amit saját hátsókertünkben ültetünk, a Nemzetbiztonsági Minisztérium fennhatósága alá vonna. Ugyanazok az emberek, akik a Közlekedésbiztonsági Hatóságot (TSA - Transportation Security Administration) irányítják és előírják, hogy ma Amerikában teljes testátvilágítás vagy megalázó motozás nélkül nem lehet utazni, ezentúl abba is beleszólhat, hogy ültethetünk-e paradicsomot és paprikát a hátsókertben.

A törvény felhatalmazná az amerikai kormányt, hogy illegális kereskedelem vádjával ("csempészés") letartóztassa azokat, akik a saját kiskertjükben megtermelt salátát megpróbálják eladni a helyi piacon.

Amerikának többé nem lenne joga határozni saját élelmiszerellátásáról, átadva a végső döntés jogát a Kereskedelmi Világszervezetnek és a Codex Alimentariusnak.

A törvény nagyon homályosan fogalmaz, így azt a hatóságok szinte bármire alkalmazhatják. A bio farmok tulajdonosai leginkább attól félnek, hogy a törvény illegálissá tenné a magok kigyűjtését a saját maguk által termelt növényekből. Ezzel a lépéssel a hatalmas, génmódosított technológiát alkalmazó agrárkonszernek, mint a Monsanto, teljes monopóliumot élveznének az élelmiszerellátásban, mivel mindenki tőlük kényszerülne magot vásárolni. A génmódosított magból kikelt növények magja pedig steril, így a magokat minden évben újra meg kellene vásárolni…

Részlet Dr Richard Day 1969-ben tartott előadásából.

Dr. Richard Day egyetemi tanár volt. Dr. Day mintegy 80 fõnyi orvosokból álló hallgatóságának rendkívüli témájú elõadást tartott. Beszéde elõtt felkérte hallgatóit, hogy se jegyzeteket, se magnófelvételeket ne készítsenek és vegyék bizalmas jellegû belsõ tájékoztatásnak mondanivalóját.

Az élelmiszer ellenõrzése.
Az élelmiszer ellátást is szigorúan ellenõrizni kívánják. Ha a népesség növekedés nem lassul le, akkor igen gyorsan élelmiszerhiányt lehet elõidézni, és ez ráébreszti az embereket arra, hogy milyen veszélyt rejt számukra a túlnépesedés. De akár lelassul a népesség szaporulat, akár nem, az élelmiszer ellátást központilag szükséges ellenõrizni, hogy a lakosság táplálkozása biztosítva legyen. Ugyanakkor ennek az ellenõrzésnek meg kell azt akadályozni, hogy azok is eltarthatók legyenek, akik szembeszállnak a fennálló renddel. Éppen ezért jogszabályokkal tiltani fogják, hogy valaki a saját maga és családja eltartására élelmiszert termeljen. Ezt persze kellõen álcázott módon, jól hangzó ürüggyel kell elfogadtatni a közvéleménnyel. Az állítólagos ok erre a tilalomra az lesz, hogyha magunk állítjuk elõ az élelmiszereket, az veszélyes, mert nem elég steril, és elõsegítheti a betegségek terjedését. Kifelé tehát úgy fogják tálalni, hogy itt a fogyasztók védelmérõl van szó, de a valóságos ok az lesz, hogy korlátozzák, és ellenõrzés alatt tartsák az élelmiszerellátást, mert ez fontos hatalmi eszköz. Éppen ezért a saját élelmiszertermelést illegálissá kell tenni. Ha pedig valaki illegális tevékenységet folytat, akkor szembe kerül a törvénnyel, és bûnözõvé válik.

 

Inmate would be recorded in the humanity!
   The first step, like so many times before, in the U.S. (high in Israel) want to do. Later, as the 'developed West' guidelines, to extend throughout the world. This effort, this edge of humanity, lie is packed in food safety. Question of American citizens, excitability, when the waves reach the nastiness. When it come to that dominated today, hatalomépítők, did not even have been born a hundred years ago, America was not a free country, kisfarmokkal peaceful thinking and social justice.
    This is actually a thing of the past. Szennyáradata America flooded the egoism, the unworthy and incapable of power, and made it completely conquer.
This small number, but the more unscrupulous of the group, social life, limiting the liberties of the people, have a life and death neveztette ruler himself, the God-given people. Now preparing to occupy the place of God.
     The life-giving sunlight comes from God, and God's gift to everyone equally. It warns us of the fagyhaláltól, and it is producing for us, our daily bread. This, only God can take away from us. The Americans, now the government wants to marry.
    The question is, when it comes to the American people, how despicable conduct intrigues against their own government?
When it comes to other peoples of the world, around the world to try this?
     If they find out, whether voluntarily bury their own children and the neck opening of the guillotine, that's really the intention of them depend on the prevailing climate of egoists, when, and how much you actually take off (starved to death) of them?
   Or, perhaps realizing their human values, and all people are equal, divinity, nice gentle gathers those who are implementers of all this nastiness and creator.
  Not hate, but for themselves and their families for the love, collaborative, gonoszait collected from the world. Them to establish a human paradise, which is strict, strong separated custody of every honest man. Separating them from the army, withdraw them from science, where infiltrated undeservedly, and block them all the information, and publishing opportunity. In the garden of Eden kiteljesedhet the immense ego, and thus no longer be at the expense of humanity. Whatever you can do, but only with each other.
They want to live as well, if you create the right conditions, but also hunger destroy each other if this takes joy.
  This is a possible solution, which is not hatred, but self-defense, to which all creatures have the right to Isen. The thorns grow roses to do so, the poison dart frog's skin produces a venom that he touched, he may die. Of humanity, a more gentle, but the right and the duty of children, separated from the globalist about cancer. In order not to destroy, suitable for medium to place, and if viable, would survive, if not, it is not the sin of humanity will be.
   All these thoughts, not Deconstructing conspiracy theories, but the daily news, and have been described from the plans of action.
In support of this, here is a daily news is a further installment of the Zionist-globalist plans.
Laszlo Bela
The U.S. Senate has come before the new Food Safety Act would make it illegal to zöldségeskerteket
23/11/2010 10:28 vegsoidok.hu

To be submitted to the U.S. Senate Act No. 510 of the modernization of Food by many to be one of the most dangerous bill in U.S. history. Under the law, the government has the right to determine who would provide the right to grow crops, and with Trade. If adopted, the developing tomato hátsókertben decide fate of big brother. The government would have the right to arrest zöldségeiket own products in local markets, selling fruit kiskerttulajdonosokat. The transport of organic fruits and vegetables only take place in accordance with the requirements of the government, otherwise the criminal proceedings initiated against the owner.

"The Bill of crop production and trade of consumer goods as well as their most serious attack against freedom of choice. Completely unconstitutional, contrary to all laws of nature, but I can say that contrary to the will of God," said Dr. Shiv Chopra, a Canadian wistleblower.

This is a dictatorial law in all crop production, including that of my own hátsókertünkben planted under the jurisdiction of the Ministry of National Security would. The same people who Transportation Security Authority (TSA - Transportation Security Administration) will be managed and require that, in America today, full body search without degrading or testátvilágítás not be able to travel, now you also have a voice to transpose to the hátsókertben tomatoes and peppers.

The law authorizing the U.S. government to charges of illegal trade (smuggling) arrest those who try to sell their kiskertjükben lettuce produced in the local market.

America will no longer have the right to determine their own élelmiszerellátásáról, passing the final decision on the World Trade Organization and Codex Alimentarius.

The law is very vague, so almost anything that the authorities may apply. The owners of most organic farms are afraid that the law would make it illegal for the gathering of the seeds produced by plants themselves. This step has a vast agrárkonszernek GM technology, such as Monsanto, enjoy a full monopoly over the food supply because they forced everyone to buy seeds. The genetically modified seeds or emerged plants and seeds are sterile, so the seeds should be purchased every year, again ...
Excerpt from Dr Richard Day lecture, held in 1969.
Dr. Richard Day was a university professor. Dr. Day audience of about 80 soldiers, doctors extraordinary themed lectures. Before his speech called on his listeners that neither notes nor magnófelvételeket not to make a confidential nature and to take messages for internal communications.
Checking the food.
The food supply is to be strictly monitored. If the population growth is not slowing down, you can very quickly cause a food shortage, and this is for people to realize that what brings them to the danger of overpopulation. But even slow down the population increase or not, the food supply need to be checked centrally to ensure the nutrition of the population. However, this check has to be prevented, they can be kept for those who oppose the existing order;. Therefore, the legislation will be banned, that someone was dependent on himself and his family to produce food. This course is sufficiently disguised way, sounds good excuse to be approved by the public. The alleged reason for this prohibition will be if we produce the food is dangerous because it is not sterile enough, and can promote the spread of disease. Thus you'll find out that it is here to protect the consumer, but the real reason will be to limit and control over their food supplies, because this is an important instrument of power. Therefore, should be made illegal to own food production. If someone is engaged in illegal activity, you will be confronted with the law and become criminals.

Meghallgatás

Olvasás fonetikusan

 

Szótár - Részletes szótári találat megtekintése

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr892525255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása