évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Elárulták a titkot az érintettek.

2012.12.07. 00:48 | béla lászló | Szólj hozzá!

 Elárulták a titkot az érintettek. 

     Mint már írtam, tornádót keltett a pohárban, a Jobbikos Gyöngyösi Márton felszólalása. Várható volt, hogy ezek a hullámok, a közeli langyos, homokos  partokról is visszaverődnek, mint azt, már a fizikából is tudhatjuk.

     Fölállt a tisztelt képviselő úr, és a hozzá illőnél kétszer nagyobb mellénnyel, belemondta a Magyar Parlament képébe hogy ő pedig zsidó. Apja anyja az, így ő is az, ha tetszik, ha nem.

     A kérdés csak az, ki vetette szemére a származását?

Kötve hiszem, hogy a képviselő úr képességei addig terjednek, hogy az elmondottakból, nem tudta kideríteni, nem a származásával van a baj.

Ha netán mégis, akkor buldózerrel tolhatták hátulról, hogy ezzel a képességgel, bekerült a Magyar Parlamentbe. Ha csak hibát akart keresni, az egészen más. Az genetikai öröksége, amiről tényleg nem tehet.

    A baj, azzal van. hogy származása ellenére, a Magyar Parlamentben ül. Semmi baj azzal, ha épp politizálni akar, de akkor tegye ezt Izraelben. Bizonyosan senki nem kifogásolná, ha megválasztanák.  De ha itt van, ne vegye kézbe a magyar irányítást, és kisebbség létére, ne akarja megmondani, az államalkotó nemzetnek, mit tehet és mit nem. Ha Izraelben hiányozna, nem tartjuk itt erőszakkal . Ha mégis itt marad, szeretettel látjuk, csak ne kiabáljon. Ne harsogjon, élvezze a magyar közember életszínvonalát, épp olyan türelemmel mint a többi magyarok, épp olyannak, amilyenné, áldásosnak épp nem mondható tevékenységükkel ,alakították

   Ja, hogy a Knesszetben sokkal potensebb emberek ülnek?

Ez, nem a mi hibánk. A mi hibánk mindössze az, hogy nem beszélünk a nemzetünket elásó, a „potensebb embereket” kiszolgáló, hazai kisebbség dolgairól.

Ez tabu!(?)

   Mindössze annyit akart a felszólaló, tegyük le, feketén-fehéren az asztalra, hogy az ország lakosságának, és az ő kisebbségének aránya, mennyire valósul meg, az általuk kikönyökölt politikusi pozíciókban, a más vallásúakkal szemben.

    Ez, szerintem a közszereplőknél, közérdekből nyilvános adat. Ennek felismerése, és okainak megértése, túlmutat a küszöbén, ami ismét csak, nem a mi hibánk. Az ebből kavart tornádó, szerintem sokkal nagyobb hasznára, mint ártalmára volt a Jobbiknak, hiszen egyfajta korlátozott látóképességre, és kiemelt rosszindulatra mutat rá.

   Éppen ez, a nemzetbiztonsági kockázat. Az, hogy a suttyomban az országot tönkretevő, ilyen „honatyák” ezekkel a műbalhékkal terelik el a figyelmet, veszélyesen ártalmas tevékenységükről, és tenyerüket dörzsölve hallgatják, hittestvéreik nemzetközi visszhangját. Le kéne már engedni a függönyt, hogy se ki, se be ne hallatszanak az ilyen hangok. Jól el lennénk nélkülük.

 

Béla László   

Bejegyzés: http://magyaratveres.blog.hu/2012/12/07/elarultak_a_titkot_az_erintettek
Szerző: cgitar
Komment:

Egy kis közbevetés ha megengeded. A feketén-fehéren mondás amit említesz az írásodban az helyesen így szól, hogy fehéren-feketén ami a papírra írást jelenti . A fehér a papírt a fekete a ceruzát jelenti.

 

A válasz.

 

A magyar nyelv tökéletes és pontos. Ha valamit fehéren-feketén le kell tenni az asztalra, az pontosan azt jelenti, ahogyan te is értelmezted. Letenni csak tárgyat, ez esetben papírt lehet. A papír általában fehér, az írás, gyakran fekete, innen a rövid, és egyértelmű meghatározás: fehéren-feketén.

  Nem ez a baj.

Őket nem szabad megszámolni. Szerintük, tiltja a vallásuk. Szerintem meg azért, mert pontos ismeretek híján lehet csak hazudozni. Ezen háborúztak már a rómaiakkal is, mert meg merték számolni őket Jézus idejében. Ezért irtotta meg, és zavarta szét őket Vespazianus  70-ben. Az szerencséltetik, de inkább szerencsétlenítik a világnak, szinte minden országát a jelenlétükkel. Hazamenni egyikük sem akar. Eleinte szerények voltak, mint az ibolya, mostanra viszont világszerte elszemtelenedtek. Mindegyikük más földjén akarja, és keveri az internacionalista sz’anyagot. Sajnos, nagyon rafináltan osztják meg az embereket, egymás ellen kijátsszák a nemzeteket, a nemzetiségeket, csakhogy legyen balhé, lehessen halászni a zavarosban.

Nem folytatom, mert kezd elragadni az indulat, és olyat találok leírni, amit nem akarok, és nem is szoktam.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr604952226

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása