évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A kitűzött út.

2013.02.15. 08:51 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

Sokan hisznek benne, néhányan konkréten tudják, hogy mindennek és mindenkinek, létezésében és életében, meghatározott feladata van. Semmi, véletlenül, vagy céltalanul létre nem jön, és hiába nem születik.

Tudom, szoktak a társadalmak perifériáiról, „nem hiába születettekként” megnyilvánulni, szóban, vagy írásban. Nekik is fontos feladatuk van.

Ha nem lennének, honnan a bánatos …ból tudnánk, milyen gusztustalanul undorító tud lenni, számunkra, egy, nem ami kultúránkból való, felzárkóztatandó ember magatartása. Honnan tanulnánk meg, hogy egy ilyennek sem ácsszekercével kell elválasztani a haját. Ha fésűvel nem akarjuk, hagyjuk inkább kócosan, ahogy ő szereti.

  Sokan, azzal igyekeznek sokkolni a magyar közvéleményt, hogy Budapesten és Magyarország más helyein, sok ezer ingatlan van, izraeli befektető tulajdonába, és ezeket, Izraelből bevándorló zsidóknak árulják.

Na és?

Ezek a dolgok mind nekünk, magyaroknak kedveznek. Aggodalomra semmi ok, mindössze alaposan és figyelmesen kell szemlélni, a körülményeket, és azok várható következményeit.

  A nemzetközi zsidó zenekar, magyarországi vezénylettel, teledudálja a világot, a tűrhetetlen mértékű magyarországi antiszemitizmussal. A külföld el is hiszi, csak azt nem érti, miért Budapesten tartották világtalálkozójukat, ahogy azt sem, a kimondhatatlanul „antiszemita” magyarok, miért nem akarták megzavarni, netán megsemmisíteni, a világ zsidó nagyságainak gyülekezetét, ha már, provokatívan, ebbe a kirívóan antiszemita országban gyülekeztek. Folyamatosan provokálnak bennünket, hátha itt is akad egy begőzölt diktátor, aki méltán, pusztítaná őket. Nem lesz!

A külföld azt sem érti, miből táplálkozik Magyarországon az „antiszemitizmus”, és miért van mégis, folyamatos, tömeges zsidó betelepülés?

Talán itt, a dolog végén érdemes kezdeni.

A betelepülés, csábítás következménye. A csábítást, az itt „őshonosnak” számító (cca 1700-tól) itt élő, és mára a hatalmat kisajátító hitsorsosok folytatják. Szeretnék a Kárpát-medencét elorozni, a magyarságtól. Saját fajtársaikkal betelepítve, a magyarok életét itt ellehetetleníteni. Ehhez, kialakítottak egy sajátos rendet.

Tekintve hogy az elmúlt 60 évben túlzott, az utóbbi 21-néhágyban, kizárólagos befolyást könyököltek ki az ország vezetésében, jelenleg bármit megtehetnek, és azt hiszik, ez mindig így marad. Ebbeli hitük birtokában, olyan arcátlan dolgokat művelnek, amitől a legjámborabb magyarnak is kinyílik a bicska a zsebében.

Túl azon, hogy elprivatizálták, és szétlopták az ország vagyonát, mint „magyar vezetők” ezzel a magyarok tömegeit taszítva munkanélküliségbe, egy kettős mérce alapján, a hitsorsos bevándoroltatottakat, jó fizetés, garantált munkahely várja. A hírek szerint a lakásért sem kell fizetni, ezt „valaki” meghitelezi, és tíz év használat után, tulajdonba adja. Addig kötelező a betelepülőnek itt maradnia.

 Mindez, értünk magyarokért történik, csak azt kell látnunk hogyan. Nem haragudnunk kell, de hálásnak kell lennünk a zsidóknak, mindazért, amit tesznek.

    Ha nem lopták volna szét az országot, ha nem akarnák megszállni, ha nem alkalmaznának kettős mércét, a  jámbor magyarság, soha sem döbbent volna rá, hogy a továbbiakban nem tűrheti el őket, vezető pozícióban. Nem választhat olyan kormányt, aki nem garantálja, hogy kizárólag magyarokból áll, és a „kiválasztottaktól” mentesen szerveződik. Példában kell megmutatnunk a világnak, hogyan lehet és kell ezekkel az emberekkel együtt élni. Ez, úgy a magyaroknak, mint a zsidóknak életbevágóan fontos, közös érdeke.

Ha itt, Magyarországon ezt meg nem tesszük, annak végzetes következményei lehetnek. A cionista lobbik, világszerte oly erőszakos, és tűrhetetlen dolgokat tesznek, hogy a társadalmak toleranciája a végéhez ért. Ha ezt valaki meg nem állítja, ez a feszültség, a világban bombaként robban. Ez a robbanás, veszélyes célzott pusztítást végezhet. Olyat, amihez képest a vészkorszak, ártatlan babazsúrnak számít. Korábban, a kiválasztottak fogtak össze más népekkel, a németek ellen, és nyertek. Ma minden európai kormány támogatja őket, de nincs nemzet, aki éles helyzetben, a kormánya által nyújtott támogatást, meg ne tagadná. A kormányok nem, az emberek tudják, melyik a járható út.

Magyarországnak kell megmutatnia, az erőszak, és pusztítás nélküli  pálfordulás technikáját. Egyáltalában nem új találmány.  Mentes magyar kormányt kell választani, és ennek a kormánynak, az aranybulla szellemében kell vezetni az országot. II. András Magyar Király 1222-ben, örökérvényű rendeletet adott ki, a magyarság békés életének biztosítására. Ebben, külön, a zsidókat megnevezve, megtiltotta Magyarországon, hogy köz, és/vagy állami feladatok ellátására zsidókat válasszanak, vagy kinevezzenek. Ezt, a hatékony védelmet sikerült a magyarságról, a Habsburg uralommal, később a szovjet fegyverekkel lehántani.

A fegyveres kényszernek vége. Ma a zsidóság, a „népek akaratából” uralkodik a világ felett, Palesztína kivételével. A választások eredményeit, még ott is kénytelenek tudomásul venni, így jöhetett létre egy zsidóellenes palesztín

kormány. A palesztín nép, már rádöbbent, nem választhat, zsidó, vagy zsidóbarát kormányt, mert elpusztul. Lassan a magyarok is rájönnek.

Érvényre juttatván ősi királyi rendeletünket, olyan kormányt választ, aki ennek szellemében, minden hatalmi ágból, minden zsidót eltávolít.

  Magyarországról, azonnal eltűnik az antiszemitizmus. Sokkal inkább a változások miatti együttérzés lesz jellemző. Ezt a helyzetet, egyfolytában kirekesztésként panaszolni fogják, noha ez, Magyarországon, épp az ő védelmükben a legfontosabb.

  Kontrolálatlan egójukkal, nem szabad hatalomhoz jutniuk, mert annak birtokában, olyan tisztességtelenül képesek megnyilvánulni, amire a normális válasz, csak egy gyilkos retorzió lehet. Ezt kell megelőzni. Meg kell védeni őket saját természetüktől, és ezt, már II.András észrevette. A felelősség a miénk, mert hagytuk feledésbe merülni. A trehányság, ide juttatta az országot, ahol ma tart.

Szerencsére, Magyarország, a Kárpát-medence, Európában egyedüli módon alkalmas arra. hogy önálló politikával, zsidómentes vezetéssel, kiemelkedjen a zsidó vezetésű Európából, felmutatva a többi nemzetnek, mi a megfelelő életszínvonal, ha nincs, aki ellopja a munkánkat.

  Nem baj, hogy ellopták a gyárainkat, mert a kreativitásunkat, a magyarságunkat, nem tudják ellopni, csak, ha hagyjuk magunkat külföldre űzni. A magunk takarékos gondolkodása mellett, soha nem újítottuk volna fel, ilyen mértékben a termelő gépparkunkat.

Most, rákényszerítettek bennünket. Hálásnak kell lennünk, nem haragosnak.

Nem baj, ha betelepültek az országba. Nem baj, ha lakásokat építettek, vásároltak. Ezek mind valós értékek. Ezért hálával tartozunk nekik.

 Amikor megszűnik a hatalomban való tobzódásuk, megvalósul a teljes kirekesztésük, akkor az egyenlő bánásmód veszi kezdetét hazánkban.

Felszámoljuk azokat a hivatalokat, melyet a bevándorlók állami fizetésének biztosítására állítottak fel, és a magyarok bírságolásából tartja fenn magát.

Utcára kerülnek az „új magyarok” is. nem lévén garantált „munka”, valódi munkával kell megkeresniük a kenyérre valót. Ettől sokan elmenekülnek.

Emiatt lesznek olyan olcsók, az általuk most megvásárolt lakások, hogy sok kilakoltatott magyarnak oldják meg az elhelyezkedését.

Ne haragot, hálát érezzünk, és a Magyarok Istene, megtisztítja, és megmutatja számunkra az utat. A németek is hálát éreztek, amíg a titkosítás működött. Amikor megszűnt, utána hányingert, https://www.youtube.com/watch?v=k_BPPvzUpD4 ezért.

 

Béla László 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr815081461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása