évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Tudatváltás 2013?

2013.03.16. 14:16 | béla lászló | Szólj hozzá!

       Sokan bízunk, és hiszünk a közeli tudatváltás, általános gondolkodásszint emelkedés, jótékony, közeli, társadalom átalakító hatásában. Magam is ezek közé tartozom. Mindenképpen tudni kell viszont, hogy a tudatváltás, és a társadalmi felemelkedés, nem választható el egymástól. Mi azt várjuk, hogy megszűnjön a korrupció, a kettős mérce, a hatalommal való visszaélés, a „jog” uralma az igazság felett, és minden hasonló, romboló jelenség a társadalmakban.

   Ez egy szép álom. Ennek az álomnak a megvalósításában, segítségünkre van, az univerzum, számos jóindulatú civilizációja, a teremtő Isten parancsára, minden eszközzel. Ez az eszköztár garantálja, hogy bármennyi kerékkötő, bármilyen eszközzel próbálja megakadályozni a változást, esélytelen az ellenállás. Ez a meghatározhatatlan méretű erő, a hírek szerint, teljes riadókészültségben, a Föld térségében, csak Isten parancsára vár, hogy véghezvigye az átalakítást. Ez a parancs azonban, még várat magára, az emberek pedig, egyre nehezebben viselik, a tisztesség híján hozott, vezetői döntések következményeit.

      Vajon miért e várakozás? -  amikor a világ, nagyon megérett már erre a változásra. Magam is sokat gondolkodom ezen, és azt hiszem, rájöttem a csúszásnak, legalább egyik okára.

     A kozmikus hatalom, a szeretet alapján áll. nem gyilkol, nem sanyargat, legfeljebb eltávolít. Az emberiséget, ebből az alapállásából kibillentette a kétezer év történelme. Az évezredek méltánytalanságai, olyan gyűlöletet ébresztenek a hatalmaskodókkal szemben, amit bár fel nem vállalunk, de sokan vannak még közöttünk, akik egy kanál vízbe is megfojtanák őket.

Jó, hogy minden okuk meg lenne rá, de ez akkor sem lehet a jövő útja, mert a jövő útja a béke, és nem a háború, a megbocsátás, és nem a bosszú.

A bosszú népe, a pusztítás népe. A világ, ma azért tart ott, ahol, mert a teljes hatalom, az ő kezükben van. Ezt a hatalmat kell visszavennünk saját kezünkbe, békés eszközökkel, ha változást akarunk. Az emberirtást, az erőszakot, a teremtő Isten, a magyarok Istene, nem támogatja.

Az, az egészpályás letámadás, ami Gyöngyösi Mártont érte, hazai és nemzetközi szinten egyaránt, a bosszú népétől, az épp ennek a békés hatalomátvételnek az első lépése megakadályozására történt.

Amíg a pusztítók, a háttérből intézgethetik kis ügyeiket, addig az emberek nem tudják, mit tehetnének saját védelmükben. Ha valaki ezt egyértelműen az asztalra teszi, nagyságrendet változik a helyzet. Változnak a megítélések, változnak a szavazatok és változik a hatalmi struktúra.

     Ettől a jajveszékelés, a tömeggyilkossággal rémisztgetés, fasisztázás, antiszemitázás, lámpaoltás a kolosszeumnál, hogy a sötétség fennmaradhasson világszerte, az idők végezetéig. Nincs ebben semmi rendkívüli. Nem egyéb ez, mint a kikezdett, bitorolt hatalom, védekező reakciójának verbális fegyvertára, minden, az igazság feltárását célzó lépéssel szemben. Mi bajunk nekünk, a bosszú népével? Voltaképpen semmi, ha köztünk élnének, szerényen, mint az ibolya, és nem ők hoznák a törvényeket a fejünk felett, a „jog” malomköve alá gyötörve az igazságot. Ennek a tényét, ők váltig tagadják, - mondván – a törvényeket a többség hozza, azt pedig a nép választja. Kisebb bakikkal ez igaz is. Ebből a közlésből egyetlen tény hiányzik, hogy eddig kormányzó pártjaink közül, mindegyikben ők vannak többségben, így a parlamentben is, szemben az ország lakosságának arányával.

   Gyöngyösi, erre szeretett volna statisztikailag rámutatni, és ez hatalmukra, életveszélyes tényfeltárás. Ettől a kétségbeesett vádaskodás.

   Miért nem mindegy, ki ül a parlamentben?

Egyszerű oka van. A bosszú népe, nem a teremtő Istennek kötelezte el magát.

Nekik, külön, kiválasztott istenük van. Épp olyan, aki a bosszút, a pusztítást, a gyilkosságot írja elő számukra, és várja el tőlük. Igyekeznek is megfelelni ennek az elvárásnak. Ez nem baj, mert az ő lelküket terheli. A baj ott kezdődik, amikor hívő emberek, döntéshozó testületeibe kerülnek. Ha egy ilyen testületbe, csak egy is bekerül közülük, képes az egész testületen áterőszakolni a saját akaratát.

Arról nem is beszélve, hogy pánikszerű sebességgel fúrja ki a testületből a teremtő Isten híveit, hogy hitsorsosait ültesse a helyükre. (bankvezér)

Ugyanez van, az egyházakban is. ahova beférkőztek, megindul a pusztítás.

Ez mind nem baj! Működése, működtethetősége a mi felelősségünk. Hagyjuk, hogy mindez megtörténjék. Amikor a kórus, fasisztázásba, nácizásba kezd, nem merünk hatalmat adni annak a kezébe, akit bár hamisan, de ilyen vádak érnek.

Senki nem akarta koncentrációs táborokba zárni őket, mint az amerikai FEMA a saját polgárait. Mindössze az vetődött fel, köznyilvánosságra kell hozni, a törvényhozásban meglévő arányukat.

Már ez is megengedhetetlen támadás a sötétség hatalma ellen?

Szerintük igen.

Az alapvető bajok gyökere, mégsem itt vágható el.

Az, a több ezer éves világpusztítás, kolosszális méretű elutasítást, ne mondjam, hívő emberhez méltatlan gyűlöletet váltott ki, az egész emberiségnek, minden becsületesen gondolkodó részében. Épp ez a gyűlölet akadályozza a változást.

Has ők gyűlölködnek, az nem számít. Genetikai hozadékuk. De ha mi is ezt tesszük, ugyanarra a szintre süllyedünk, ahol ők járnak, és akkor bizony, hiába várjuk a teremtő Isten parancsát, a változások beindítására. Nem fog megérkezni.

  Mire gondolok?

Németország, Hitler előtt, az ő hatalmuk alatt állt. Amikor ez, (Gyöngyösi nélkül) nyilvánvalóvá vált, az irányukból megnyilvánuló erőszak (világembargó) hatására, a németek váltottak. Ők is elkezdtek gyűlölködni. Nem az ártó vezéreket, de a kis szatócsokat támadták, akiknek köze nem volt a történtekhez. Nem vették észre, hogy a mai jó üzletek (holopénzek) reményében, a „nagyok”, gátlástalanul dobták oda, a jelentéktelen fajtársakat az erőszak karmaiba, miközben ők, minden erővel, pénzzel, ideológiával, támogatták a nácizmust. Ez a módszerük. Ők mindig „jót” akarnak, legalább is azt hirdetik, de valami véletlen folytán, a jóakaratuk mindig gazemberségben nyilvánul meg.

A teremtő Isten hívei, az őshit folyamatosságának fenntartói körében, ebből származó elutasítás, közutálat, tartja fent, a kiválasztottak hatalmát.

Cselekvőképességüket, erejüket, a mi haragunk táplálja. Ne haragudjunk rájuk.

Ők sem tehetnek a tulajdon viselkedésükről.

Kiválasztott Istenük vallásában, van egy ima. Ezt mindegyiküknek el kell mondani, minden alkalommal beköszöntőként, amikor templomukba betérnek.

Ez arról szól, hogy Istenük, támogassa őket abban, amit elvár tőlük, hogy semmi, amit igértek, mondtak, vagy hirdettek, semmi ne kötelezze őket abban az esztendőben. Ezt az imát, hetenként, havonta, de legalább évente egyszer, mindegyiknek el kell mondania, vallási kötődésének erősségétől függően.

Ennek kapcsán, bármit is tesznek, mentesítve érzik magukat a felelősség alól.

Mi pedig, a szószegésük, árulásaik, hazugságaik miatt, haragszunk rájuk.

Ne tegyük!

Vegyük végre tudomásul, hogy ez az ő természetes közegük, amiből épp úgy nem lehet őket kibillenteni, mint a hatalomvágyból, kapzsiságból, önzőségből, és gyűlölködésből.

    Horthy, aki egyébként nagy barátjuk volt, megtalálta a megfelelő ellenszert.

Végtére, nem is ő találta meg, csak felelevenítette II.Endre Magyar Király dekrétumát. Kirekesztette őket, minden közhatalomból.

Ez az egyetlen megoldás ma is. Szeretettel elfogadni őket, megtartani tőlük a megfelelő távolságot, de a törvényhozástól, és a törvények végrehajtásától, szigorúan távol tartani, valamennyit.

   Így lehet velük, gyűlölködés nélkül együtt élni. Hogy ezt, véghezvihessük, nekünk kel eltaposni magunkban a haragot, és akkor kaphatjuk meg az univerzum segítségét a végrehajtáshoz, mert az Isteni parancsot a változásokra, csak akkor adja ki az Úr.

Hogy ma, mennyire nem ez a magyar valóság, azt ennek a blognak az olvasottsági statisztikáin látom. Amikor a durva hibákat bíráló írást teszek fel, és ezek megszüntetését sürgetem, az érdeklődés fokozódik. De amikor a szeretetről, az egyenlő mércéről, az ellenség elfogadásáról, és karanténba tételéről írok, a statisztikák vonala, a megvert kutya farkához válik hasonlatossá.

Szerintem ez nagy baj, épp a fent kifejtettek miatt.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr605138049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása