évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Miért nem haragudhatunk a zsidókra?

2013.03.28. 20:14 | béla lászló | Szólj hozzá!

  A válasz nem egyszerű. Elég sokrétű, csak a konklúzió egyértelmű: nem szabad, és nem is érdemes rájuk haragudnunk.

Kezdem az elején.

Mint már korábban írtam, az érzelmek, energiák. A szeretet, a megbocsátás, az együttérzés, pozitív energiák. Ez minket erősít, és ők, hozzá sem férnek.

A harag, a gyűlölet, a bosszú, negatív energiák, nem is kicsik, és az ő frekvenciájuk. Ha ilyeneket érzünk, az minket fáraszt, és őket támogatjuk.

Tekintve, hogy testületileg ellenünk dolgoznak, nem igazán célszerű őket támogatnunk ebben.

  Egy másik aspektus.

Ha egy közülük, szembe jön velem az utcán, és nem hivalkodóan eltérő külsőt mutat, épp olyan szeretettel nézek rá, mint bármely más honfitársamra. Nem tudom a dolgait, ellenséges e, árt e, a nemzetemnek. Egyszerűen egy másik ember, akihez szeretettel kell viszonyulnom.

Ha hivalkodóan „vallási” megjelenésű, vagy ismerem, és tudom róla, hogy szándékosan árt, ahol tud, akkor jön, a harmadik aspektus.

    Akkor sem érdemes rá haragudnom, ha bíróként intézi az ügyeimet, és tudom, mindenképpen ellenem dönt, hisz ez, kimondatlan állami direktíva, és az állam, ma Magyarországon, Izraelt, a bankokat, és a kapitalista, idegen magánvállalatokat szolgálja. Erről, saját személyében, az, az ember, semmit sem tehet. Megpróbál megfelelni a vele szembeni elvárásoknak. Ha a parlamentben látom ülni, akkor sem rá kell haragudnom, még ha éves várólistákat, kivégző adókat, rokkantellátások megszüntetését szavazza is meg, hiszen mi, magyar választók engedtük oda. Szemrehányást, csak magunknak tehetünk.

Ha mindez nem elég a lelki békénkhez, akkor vegyük figyelembe, a következő aspektust.

A zsidóság, évezredek óta, súlyos megtévesztésben él. Ők, a „kiválasztottak” és ez igaz, nem egyfajta fantázia. A megtévesztés úgy valósult meg, hogy nem az, az entitás választotta ki őket, aminek utóbb mondja magát,

3,15 És ismét monda Isten Mózesnek: Így szólj az Izráel fiaihoz: Az Úr, a ti atyáitoknak Istene, Ábrahámnak Istene, Izsáknak Istene és Jákóbnak Istene küldött engem ti hozzátok. Ez az én nevem mind [Ésa. 42,8.] örökké és ez az én emlékezetem nemzetségről nemzetségre..

 

Tehát, valaki küldte. Aki egyáltalában küldhette, annak felette kell állnia, a feltételezett hierarchiában. A teremtő Isten, ha úgy tetszik, magyar hagyományok szerint az Öreg Isten, a magyarok Istene felett senki nem áll.

Nevét akkor bölcsen elhallgatja…

6,3Ábrahámnak, Izsáknak és Jákóbnak úgy jelentem meg mint [1 Móz. 17,1.16,17. rész 21,2. Zsid. 11,11.] mindenható Isten, de az én Jehova [vers 6-8. Ezék. 20,5.6.] nevemen nem voltam előttük ismeretes.

 

… és csak az után említi, miután meggyőzte a zsidókat, hogy ő, egy isteni entitás. A világmindenség teremtőjét, az emberiség atyját, Él-nek, vagy Éli-nek nevezik, a saját köreiben.

Jézus is így fohászkodott a kereszten: „ Éli, Éli, miért hagytál el engem?

Miért számít ez bármit is? Mert Isten, csak egy van. Jézus keresztre feszítése kapcsán létrehozott római vallásnak tehát, egy másodrendű isteni entitás a pártfogója, Ez az entitás, bár rendelkezik isteni hatalommal, de nem a szeretet, a megbocsátás, a vezérelve, hanem a félelemre alapozott uralkodás, a büntetés és a bosszú. Ebből következően, rossz, ellenséges, tisztességtelen dologra bíztatja a zsidókat.

3,22 Kérjen [rész 11,2.12,35.] azért minden asszony az ő szomszédasszonyától és háza lakó asszonyától ezüst edényeket és arany edényeket és ruhákat; és rakjátok azokat fiaitokra és leányaitokra, s így foszszátok ki Égyiptomot

És ezt, a zsidók, isteni parancsként hajtották végre, gondolván, Istennek tetsző dolgot cselekszenek. Ezt, minden cselekedetükről máig így gondolják.

25,4 És monda az Úr Mózesnek: Vedd elő e népnek minden főemberét, és akasztasd [2 Sám. 21,1.6.9.] fel őket az Úrnak fényes nappal; hogy elforduljon az Úr haragjának gerjedezése Izráeltől.

 

Ugyan ezt, a megfélemlítő gyilkos parancsot, megtalálhatjuk, István király trónra lépésekor, de azt már nem Jahve, csak a pápa adja ki. A zsidók területszerzésének, ugyanilyen erőszakos módot rendel.

33,52 Űzzétek ki akkor [5 Móz. 20,16-18.] a földnek minden lakosát a ti színetek elől, és veszessétek el minden írott képeiket, és minden ő [5 Móz. 7,2.3.5.]öntött bálványképeiket is elveszessétek, és minden magaslataikat rontsátok el!

 

István is véghezvitte, a rovásemlékekkel ezt a pusztítást.

6,11 És minden jóval telt házakat, a melyeket nem [Józs. 24,13.] te töltöttél meg, és ásott kutakat, a melyeket nem te ástál, szőlő- és olajfakerteket, a melyeket nem te plántáltál; és eszel és megelégszel:

Ennek a parancsnak, ma, mi vagyunk az elszenvedői. (mert hagyjuk) A zsidók, tehát nem önszántukból, de külön Istenük, kiválasztójuk, a pusztítás Istenének parancsára váltak élősködővé.

2,5 És bizony, a bor is megcsal: felgerjed a férfiú és nincsen [Péld. 20,1.] nyugalma; ő, a ki tátja száját, mint a Seol, és olyan ő, mint a halál: telhetetlen, és magához ragad minden népet és magához csatol minden nemzetet.

 

Erőszakkal terjesztették a római vallást, eltérítve a népeket a teremtő Istentől, és Isten megharagudott az eltévelyedőkre, akik a gonoszság Istenéhez imádkoznak, köztük a magyarokra és a rablók kezére adta hazánkat.

2,2 Megkívánják a mezőket és elrabolják, és a házakat és elszedik; és nyomorgatják a gazdát, és az ő házanépét az embert és az ő örökségét!2,3 Annakokáért ezt mondja az Úr: Ímé, én is gonoszt gondolok e nemzetség ellen, melyből ki nem vonhatjátok a ti nyakatokat és nem jártok kevélyen, mivel gonosz idő lészen az!2,4 Azon a napon példabeszéd támad rólatok, és siralmat sírnak, mondván: Oda van! elpusztultunk! Népem örökségét felcserélte! Miként rabolja el tőlem; hűtelennek osztja ki mezeinket!

És ezt a zsidók, isteni parancsnak hiszik, akként is viszik véghez, és hitegetve becsapnak mindenkit.

22,28 És prófétái mázolnak nékik mázzal: hiábavalóságot látnak s jövendölnek hazugságot [Jer. 28,1-4.] nékik, mondván: Így szól az Úr Isten! holott az Úr nem beszélt.

Mindezt ma, egész Európa, benne Magyarország is megszenvedi, de világ más részei is, ahol zsidó hegemónia van, vagy azt a zsidóság magának kiszemelte, ugyanez a helyzet.

34,4 A gyöngéket nem erősítettétek, és a beteget nem gyógyítottátok, s a megtöröttet nem kötözgettétek, s az elűzöttet vissza nem hoztátok és az elveszettet meg nem kerestétek, hanem keményen és kegyetlenül [1 Pét. 5,2.3.] uralkodtatok rajtok;

A jámbor magyarság, ezer éve tűri ezt, kisebb nagyobb ellenállásokkal.

 Mindez, nem a zsidóság, hanem Jahve, a pusztítás, őket felhasználó Istene szándékából történik. Ezért sem szabad haragudni rájuk. Azért sem, mert a teremtő, megelégelve a pusztítást, helyt adva az ősmagyar hitet megtaláló magyarok, (a katolikusok szerint új-pogányok) imáinak, gátat vetve a Földön a gonosz hatalmának, felkarolja, és egységesíti a magyarságot. Ez, egyre erősebben érezhető a magyarok soraiban, és kiteljesedik, mire eljön az idő.

Akkor, emelt fővel, de szeretettel tépi szét a gonoszság hálóját, hogy fáklyaként

világítva, példát adjon a világnak, szabadságból, ésszerűségből, szeretetből, a zsidóság pedig, a magyarok Istenének rendeléséből, meg fogja tapasztalni, milyen érzés olyan körülmények közt élni, amit másokra kényszerített.

A magyarság, Isten igéje szerint, „ Kijöve győzve, hogy győzzön”

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr755178786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása