évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

A zöldek kétkulacsossága?

2013.03.30. 15:11 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Sokszor találni a hírek között, a zöldek akcióiról híradásokat, az ártatlan szemétszedéstől, az autóforgalom korlátozásáig.

Sok, jóhiszemű ember támogatja is ezeket, gondolván, a környezetünk megóvásán tevékenykedik.

  Megdöbbent, hogy még mindig ennyi embert képesek megtéveszteni.

Megtéveszteni azzal, hogy apró pozitív dolgokat kevernek a nagy negatívumok közé, és elérik vele, hogy a negatívumokat is pozitívnak látja sok felületesen szemlélődő.

  Nézzünk néhány példát.

Talán mindenki emlékezik még, a Bős-Nagymarosi dunai vízerőmű építési terveire. Ezt a munkát, a szlovákok befejezték, Magyarországon, a zöldek, megakadályozták. Azok a zöldek, akik egyfolytában sírnak a széndioxid miatt, akik ilyen címen kvótákat találtak ki, megteremtve a lehetőséget, hogy a világ tőzsdéin a semmivel kereskedjenek.

  Mi volt az igazi cél?

Megakadályozni, hogy Magyarországnak, egy nagy teljesítményű, tiszta, megújuló erőforrása legyen. Már kezdetben elgáncsolták, valami osztrák-magyar megállapodással, ami a lényegi hasznot osztrák kézbe juttatta volna, de a megakadályozás, igazi, sikeres, magyarellenes lépés volt. Mindezt, a mi közreműködésünkkel tették. Szégyellhetjük a szűklátókörűségünket. Hálásak lehetünk nekik, mert nélkülük, honnan tudnánk meg, hogy nem hasznos, a jó dolgokat elgáncsolni. Ők teszik a dolgukat, a saját szempontjaik szerint, mi pedig besétálunk a csövükbe, és tanulunk.

Vagy mégse? Ebből se?

A legkirívóbb sunyiság az időpontban csúcsosodott ki. Amikor megakadályozták, a kéretlenül szerződött osztrák felet „kártalanítani” kellett.  Nem a keletkezett kárért. A várható elmaradt haszonért.  A közben elkészült medermunkák, és azok bontási költsége viszont, a magyarságot terhelte. Nem volt kötelező, sem támogatni a zöldek kezdeményezését, sem figyelembe venni a szándékaikat.

 Amit tettek, igazán baráti, természetvédelmi gesztus volt?

Jól átgondolt, felelős döntés?

Az. Csak a szándék...

Azóta, nagyrészt kipusztult a szigetköz páratlan élővilága, tetemes költségeket jelent, a még megmaradt részének megmentése. Puszta „természetvédelmi jóindulatból” viszont, betelepítették a területre a hódokat, melyek az óta, mérhetetlen károkat okoznak.

Meglepő, hogy senkinek nem tűnik fel, ez, a társadalomellenes, magyarellenes „természetvédelem”. Senki nem magyarázza meg nekik, hogy irányvonaluk pusztítóan téves. Ők, tévedésben bár, de jóhiszeműen cselekedtek?

Védett növénnyé nyilvánították a vadon termő hóvirágot. Elvéve ezzel, sok cigány családnak, az adott időszakban, biztosan jelentkező munkáját, jövedelmét, és mindazoknak a hölgyeknek, mátkáknak és anyáknak az örömét, akiknek hódolói, vagy gyermekei, a városokban jártukban, pár forintért vásárolt apró csokrokkal kedveskedhettek. Felvetődik a kérdés, akkor most ki ellenséges a cigánysággal szemben, a magyarok, vagy a rájuk telepedett hatalom?

Felelős lenne a törvényhozás?

Nem.

Az a felelős, aki olyan embereket küld a törvényhozásba, akik hibáznak. Mi vagyunk a felelősök, magunkra kéne haragudnunk, magunkra pedig, mégsem haragudhatunk. A harag, bárkivel szemben nyilvánul is meg, káros, és értelmetlen.

A hóvirág virágjának, és néhány levelének leszedése, nem károsítja, hanem erősíti a növényt. További leveleket hajtva, a hagyma megerősödik, és jövőre még nagyobb, még szebb virágot hoz. Soha nem láttam még, (annak idején) olyan cigányasszonyt, aki hagymástól árult volna hóvirágot. Ez, egy mondvacsinált ürügy volt, amivel ezt a réteget megfosztották egy lehetőségtől, hogy segélyért kuncsorgásra, vagy lopásra kényszerítsék.  Ezzel, a magyarság ellenérzése, kiváltható irányukban.

Biztosan nem ez volt a szándék?

Tévedtek?

Ilyen apró, jelentéktelennek látszó részletekből áll össze, a megosztás, generális, és súlyos gondokat okozó problémája. Ezt, már a cigányok is látják, és mi nem?

Elmagyarázta ezt valaki a törvényhozónak?

Nem?

Akkor ki a valódi felelős?

      Feketelistára tették a parlagfüvet. Pollenje okozta kellemetlenségre hivatkozva, szabályos parlagfű-holokausztot tettek kötelezővé. A természetkárosítás elmulasztóit pedig, súlyos pénzbírsággal sújtják.

Hagytuk, hogy megtegyék?

Igen.

Több ezer féle, elkerülhetetlen pollen közül, miért éppen ez, a kitüntetett?

Mert erre, szinte, csak, a nem őshonosak allergiásak. A magyarok, jól el voltak, és vannak vele. Tisztességtelen pénzbehajtásnak viszont elsőrendű.

Nem tűnt fel senkinek?

Mondta valaki az afrikaiaknak, hogy itt számukra kellemetlen pollenekkel kell számolniuk, ha idejönnek?

Nem.

Mondtuk, hogy jobb ha hazamennek?

Nem.

Akkor?

Ha mi odamennénk, bizonyosan figyelmeztetnének, hogy náluk, skorpiók, és egyéb számunkra szokatlan élőlények élnek, amik veszélyesek, de ezért, nem várhatjuk el tőlük, hogy a kedvünkért kiirtsák az őshonos élővilágot.

Mondta itt valaki nekik, hogy ilyet ők sem várhatnak tőlünk?

Persze hogy nem.

Tudtak ilyen törvényt hozni?  

Akkor???

  A zöldek azok, akik egyfolytában jajveszékelnek az autók, ipari és közszolgálati berendezések, távhő központok, erőművek széndioxid kibocsátása miatt, de Amerika, semmi ilyen egyezményt alá nem irt, így egynek sincs a hatálya alatt.  Kötelező volt aláírni?

Nem.  Amerika sem írta alá.

A mi kormányunk döntött így?

Igen.

 Mi tettük a hivatalába, és hagytuk benne az adott kormányt?

Igen!  

Nem érdekes? Nem furcsa, hogy mindig másban keressük a hibát?

Ezekért a dolgokért mi vagyunk a felelősek. Minden jó érzésű magyar, akinek fontos a haza, a gyermekeink jövője. Aki érzi, a gazdasági száműzetésbe kényszerített honfitársak, és széttépett családjaik fájdalmát. Aki érzi, az apa távollétében felnövő magyar gyermekek keserű hiányérzetét. Aki, ennek ellenére, kényelemből, vagy bármi más szempontból, távol marad a szavazó urnáktól, a választások idején. Átlátjuk ezt mindannyian?

Biztosak lehetünk benne, hogy a belső pusztítók, vagy a megvásárolt emberek mindegyike, akár hajnalig sorba állva is, ragaszkodik hozzá, hogy leadva a voksát, ránk húzza, a vizes lepedőt. Ezt jól láttuk, a legutóbbi választáson.

Ha a hazáért felelős magyarok mindegyikében, csak tizednyi kitartás lenne, nem lett volna, nem lehetett volna. nem lehettek volna ilyen kormányaink.

A jobbik megjelenése óta, biztos nem.

Élő láncot alkotni elmegyünk, mert az, olyan jó buli. Hisszük, hogy a zsarnok diktatúra ellen lépünk, és büszkék vagyunk,  magyaros kiállásunkra.

 

Senki nem veszi észre, hogy a „zöld” törekvéseket, ugyanabból a forrásból támogatják, amelyik finanszírozza, a légkört mérgező, több tonnányi vegyszert naponta szétpermetező repülőgépek káros útjait? Nem látjuk, hogyan veszik el az éltető napfény egy részét a földjeinktől és tőlünk, emberektől?

És közben, környezetvédelemről hablatyolnak?

Micsoda képmutatás kell ehhez?

Mégis melléjük állunk élőláncokat alkotni?

Akkor ki a felelős?

Ne éljünk már bekötött szemmel! Vegyük észre a történések hirdetett, és titkolt szándékait. Ha nyílt támadást fedezünk fel, ne magyarázzuk magunknak, se másoknak, hogy ilyen mértékű emberi gonoszság nem létezik. Lehet, hogy közöttünk nem, de nem csak magyarok élnek ma Magyarországon, és a döntések, bőven nem a mi kezünkben vannak. Amikor ez, egyáltalában szóba kerül, felhördül a belső ellenség, és hörgését visszhangozza, a világ minden vazallus szervezete.

Miért?

Ezért ki a felelős?

Erre kell odafigyelni, és mielőbb megváltoztatni. Ne bízzunk meg alkalmatlan, embereket, ellenérdekelt megélhetési politikusokat, képességeiket meghaladó döntések meghozatalának feladatával. Legyen bennünk gerinc azt mondani, ha úgy látjuk: ide egy karakter kell, széles látókörrel. Te, egy gyenge akarat vagy, akit a mindenkori szelek forgatnak, ami nem bűn, és nem rosszindulat, pusztán adottság. Ennek az adottságnak a következményeit, nem háríthatod másokra, és nem várhatod el, hogy ezt bárki elfogadja.

Bennünk van a hiba, ha ezt nem tudjuk kimondani.

Javítsunk magunkon, és megszűnnek a bajaink.

Értsük meg végre, hogy saját bajainkért, mi magunk vagyunk felelősek, és megszüntetésükre is nekünk, és csakis nekünk van lehetőségünk.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr935184317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása