évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Nem „csak” a taxisok, mindenki sorra kerül.

2013.04.30. 23:01 | béla lászló | Szólj hozzá!

Nem „csak” a taxisok, mindenki sorra kerül.

    Hiba lenne egyetlen magyarnak is abban reménykedni, hogy a több mint húsz

éve, hazánkon basáskodó, ország, és nemzetpusztító kormányok, egyszer megelégelik a pusztítást.

     Nem az eredményeket, az okokat vizsgálva érthetjük meg, mindazt a sötét, korábban titkolt, ma nyílt pusztítást, ami velünk, magyarokkal szemben megvalósul. Sajnos, az eseményeknek magunk is okozói, hiszékenységünkkel, jóhiszeműségünkkel, előidézői vagyunk. Mindannyian ismertük, hisz a média is az orrunk alá törölte, az elháríthatatlan (legalább annak hitt és mondott) zsidó hegemónia tényét „felvásároljuk Manhattant, Magyarországot, …” ominózus mondatból. Azt is pontosan tudtuk, hiszen hirdették, hogy szabadságharcos Viktorunk vezetésével a Fidesz a Likud testvérpártja, így leplezetlenül zsidó érdekeket képvisel magyar miniszterelnökként.

     Mindezek ismeretében ruháztuk fel abszolút hatalommal, maradtunk távol az urnáktól. Szánalmas közömbösséggel vettük tudomásul, a választásokon észlelt anomáliákat, a törvénytelenül nyitva tartott szavazóhelyiségeket és egyebeket.

Egy barátom, Jobbikos megfigyelőként, a bizottság megbízásából mozgó urnát vitt a beteg és rokkant emberekhez. Noha nem kérdezte, de ezek a polgárok büszkén mondták, ők a Fideszre szavaznak. Azt a jóizlés tiltja leírnom, mit mondtak akkor  amikor a rokkantellátásukat megvonták. (mert kellett a pénz holokauszt kárpótlásra)

   De hagyjuk most a csalódásokat, nézzük az eseményeket.

A szemkilövetőktől átvéve a hatalmat, Viktor első dolga volt, együttműködési szerződést kötni Izraellel, ezzel beengedni a farkas farkát, a házba, Magyarországra, ezzel, valamennyire még az eu.-ba is.  Szerencsére, valószínűleg, Viktor nem sokáig lesz az ajtó őrzője, és a Jobbik már tartja a zsákot a háttérben. Mindannyian tudjuk, hogy a mese vége az, „forró vizet a kopaszra”, és ezt a magyarok, soha nem látott egyetértésben fogják kiáltani. Az összes többi kisebbséggel együtt. Lassan mindenki felismeri a közös ellenséget.

Az ominózus együttműködési megállapodás, már, a kettős vezetésig jutott.

Mindig az van, amit Viktor akar, csak éppen a zsidók mondják meg mit akarhat és mit nem. Ha ez nem tragikus, akkor bizonyára komédia, de kevesen tapsolnak hozzá.

Így történhetett meg néhány dolog, mint a bankadó, amit mi fizetünk, a sárgacsekk adó úgyszintén, a csillagászati közlekedési bírságok, a bírságolásra szakosodott hivatalok, a devizahitelesek „megsegítése” ami még jobban elássa őket a bankok sárga földjében, stb. Ezekkel, az átlag embereket sikerült a cselekvőképtelenség pénzügyi kényszerzubbonyába varrni. Egyetlen lehetőségük a szavazás maradt, mert az erőszakot ki kell venni a lehetőségek közül, hiszen az államnak „erőszak monopóliuma” van. Hozzáteszem, nem csak!

     Már 1867-ben ránk erőszakolták a dohánymonopóliumot, az akkori erőszakosok, így lehet annyi a cigaretta ára, amennyi. A  maiak, már a forgalmazás monopóliumát is kitalálták.

Ameddig a taxisok tönkretétele folyt, a trafikosok csendben dörzsölték a tenyerüket, nem ők vannak a darálóban. Most, rájuk került a sor. Most a taxisoknak kellene dörzsölni a tenyerüket? Bi-bi, most ti jöttök.

Nem. Most, a még prosperáló vállalkozások vezetői dörzsölik a tenyerüket.

Ne legyenek illúzióik, rájuk is sor kerül, ha ez így marad.

Olyanok lennénk, mint az óvodások?

   Meg kellene végre próbálni, milyen érzés egymásért kiállni. Milyen dolog egy embertársunkért harcolni, érdek nélkül, pusztán emberszeretetből, a gyengébb támogatásának magasztos ösztönétől indíttatva.

  Az átlagembert már ledarálták. A középosztálytól félnek, amit, már sikerült leszorítani az átlag korábbi szintjére, de még képes és hajlandó gondolkodni, és van ereje, kitartása cselekedni.

   Már látni a jeleket. Látni, ahogy a középosztály ébredezik, és a kisemmizetteknek kezd példát adni az ellenállásból. Őszinte lelkesedéssel követik, és nem véletlenül.

  Csak egy össznépi összefogás oldhatja meg hazánk gondjait. Egy olyan felhatalmazású kormány, mint amilyen most, a magyarság kipusztításán munkálkodik, idegen hatalmakkal összefogva.

   Teremtsük meg, ezt a magyar kormányt. Teremtsük meg úgy, hogy mentes legyen minden korábbi kormány embereitől. Teremtsük meg akkor is,  ha a maiak, kígyót-békát, fasisztát, antiszemitát köpködnek rá, hiszen tudjuk, ezek hazudnak éjjel és nappal, amikor állítanak, vagy amikor kérdeznek.

   Akire ők fasisztát kiabálnak, az legfeljebb magyar érzelmű, de nem olyan hazug harcos, mint „nemzeti” kormányunk.

  Az elmúlt évek történései miatt, az ilyeneknek, a BTK 144.§ 2. bekezdés, a, b, és d pontja alapján, rég börtönben lenne a helyük

144. § (1) Az a magyar állampolgár, aki abból a célból, hogy a Magyar Köztársaság függetlenségét, területi épségét vagy alkotmányos rendjét sértse, külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn, bűntettet követ el,és öt évtől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő. 
   (2) A büntetés tíz évtől tizenöt évig terjedő vagy életfogytig tartó szabadságvesztés, ha a hazaárulást 
     a) súlyos hátrányt okozva, 
     b)
 állami szolgálat vagy hivatalos megbízatás felhasználásával, 
     c) háború idején, 
     d) 
külföldi fegyveres erőnek behívásával vagy igénybevételével 
követik el.”

 A törvény betartása felett a polgároknak is joga, sőt kötelessége őrködni.

Miért nem tesszük? Pártként, lehet, csaknem bármit tenni, de kormányra kerülve, megváltozik a helyzet, a fenti idézetre tekintettel.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr505258763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása