évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Lehetnek szépek a zsidó lányok.

2013.05.01. 23:55 | béla lászló | Szólj hozzá!

     Lehetnek szépek a zsidó lányok, (ha egyáltalában azt ábrázol a közölt kép)

 nekünk, Magyarországon, a magyar lányok szebbek.

http://www.maka.co.il/landingDynamic2.aspx?id=62&ref_id=223857

 

http://kuruc.info/r/2/111535/

 

  A zsidó lányok szépsége, villogjon Izrael földjén. Képernyőn szívesen elgyönyörködünk bennük, de a személyes találkozást, azt hiszem, velem együtt, sokan elengednék. Nem azért mert antiszemita vagyok, vagy haragudnék rájuk.

Nem! Egyszerűen nem itt a helyük.

   Régi magyar mondás az : „jobb távolról szeretni, mint közelről utálni”

Nagy igazság van ebben. Mondja meg nekem bárki, ha egyetlen zsidó sem élne közöttünk, lehetne e, antiszemitizmusról beszélni?

Ugye nem? Nem lennének negatív, igaz, pozitív tapasztalataink sem, amik az indulatokat, érzelmeket felkeltik, és ébren tartják. El lehet menni ebből az országból, ha rossz a légkör bárkinek a számára. Azt viszont, épeszű ember ne várja tőlünk, hogy mi menjünk el azért, mert a bevándorlóknak nem tetszik a képünk. Mi senkit nem hívtunk, Ha békével jött, emberül fogadtuk.

Nincs nálunk sváb, ruszin, német, szlovén, szerb, és egyéb kisebbséggel szembeni ellenérzés, mert emberül viselkednek. A cigánysággal sem volt különösebb bajunk, amíg szándékosan nem uszították ellenünk. Amióta erőszakkal verik szét a közösségeiket, jog-fosztották közöttük a vajdáikat, és széttelepítették őket állami akaratból a magyar településekbe. Ráadásul, munkát sem biztosítanak a számukra. Ez, sem nekik, sem nekünk nem felel meg.

      Az a nép, aki nem hajlandó önmagát felvállalni, sőt, a nevének említése szitokszónak számít, mi a fészkes fenét akar elvárni a többi embertől?

Vannak tisztességes nemzetiségeink, akiknek van érdekképviselete, és helyi, vagy nemzetiségi problémáik megoldásában, megfelelő keretek között, ellenérzések nélkül hallathatják a szavukat. Nincs velük bajunk, sőt, szeretjük és tiszteljük őket. Elfogadjuk na kultúrájukat, ahogyan ők is a miénket.

Miért nincs zsidó kisebbség Magyarországon?

Mert többségként lépnek fel. Nem a saját problémáik megoldását szorgalmazzák, hanem a Magyar Parlamentet ülik tele, és meg akarják mondani, vagy legalább megszavazzák, mi magyarok, a saját hazánkban mit tehetünk és mit nem. Ez a múlt, és még sajnos a jelen. A jövő más. Egészen más.

Felébredt a magyarság ezeréves álmából. Képes, és hajlandó kiállni önmagáért, a gyermekeiért és azok jövőjéért.

  Lesz itt magyar kormány!

Akkor is lesz, ha az egész túlélő tábor kórusban fasisztát üvölt.

Vérlázító, hogy ha egy képviselő, csak megemlíti, hogy fel kéne mérni, e tekintetben, a parlament összetételét, egész üvöltő kórusnak intenek be világszerte.

Nem kell ez a propaganda!

A magyarok, alapvetően békés emberek. Nem gyilkolnak szomszéd népeket, de a saját nemzetiségeiket sem. Aki pedig nem hajlandó felvállalni önmagát, az ne számítson nemzetiségi védelemre. Egy vallási intézmény, nem kisebbségi önkormányzat, mégis akkora hangja van Magyarországon, mint a rezesbandában a harsonáknak.

    Vannak kiváló kukoricacsutkáink. Be kell dugni velük ezeket a harsonákat, és megszűnik az antiszemitizmus Magyarországon.

Ha munkaerő kell, van elég magyar munkanélküli, képzett, sőt túlképzett emberünk, magyar. Felesleges, sőt, kifejezetten káros Izraelből toborozni.

Azok a kormányok, akik ennek a lehetőségét megteremtik, vagy eltűrik, elveszítették álarcukat. Valódi ábrázatukkal viszont soha nem kaphatnak felhatalmazást a magyar választóktól.

Ez Magyarország, és ezt, már egyre több választópolgár tudja, tehát az is marad.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr65260655

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása