évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Zsidó nyári fesztivál…

2013.07.30. 21:07 | béla lászló | Szólj hozzá!

…hirdetik az óriásplakátok városszerte.

Azt, hogy fesztivál, valószínűleg mindenki érti. Azt, hogy zsidó, mitől az, és miért az, azt a gyengébbek, - engem is beleszámítva – már többnyire értetlenül szemlélik.

  Talán próbáljuk megérteni először, hogy mitől zsidó?

Esetleg attól, hogy látogatni csak valamely rabbi ajánlásával lehet?

Csak és kizárólag zsidóknak?

Netán, a műsoron lévő előadókra vonatkozik ugyanez?

Vagy mindkettőre, hogy egymást szórakoztassák?

Egyiket sem tartom, sem valószínűnek, sem olyan vonzónak a magyar közönség számára, amiért így kellene reklámozni.

El sem tudom képzelni, mi a kiváltó ok, amiért így reklámozzák.

Ha-csak, meg nem válaszoljuk a második kérdést. Erre sem egyszerű a válasz, de talán, megfelel az előző kérdésre.

Miért zsidó, a zsidó fesztivál?

Ha a zsidó folklór szerint működtetik, és ennek jelentőr része nem konform Európában, akkor nem Budapesten, hanem Tel-Avivban kellene megrendezni.

Ha mégis itt rendezik, más oka lehet.

Lehet a kirekesztés, a kettős mérce nyílt deklarációja. A méterrúd egyik felével ütik azokat, akik megelégelve a felzárkóztatandók okozta nehézségeket, bármilyen módon elszigetelődnek tőlük, a másik felével, kivédik, visszaverik azokat a kritikákat, amit magatartásuk elfogadhatatlan részei váltanak ki a nem-zsidó lakosságból.

Voltaképpen, legvalószínűbb, ez ugyanolyan hatalmi demonstráció, mint a „meleg büszkeség”, a Nyugati-téri nyilvános hanukázás, (amit legjobb tudomásom szerint, saját vallási előírásaik tiltanak), vagy a holokauszt-hisztéria, amivel minden, arra alkalmas és hajlandó országot telesírnak.

Hangsúlyoznom kell, nehogy bárki félreértse a leírtakat, semmi bajom a zsidókkal. Őszinte szívemből kívánom, érezzék jól magukat. (akik itt születtek)

Ezek a provokációk, egy nagyon szűk, cionista rétegük kútfőjéből származnak.

Ez ugyanaz a réteg, amely a Habsburg uralkodás   alatt és óta, kiépítette, a magyarok feje fölött átnyúló, és bennünket a saját hazánk döntéseiből kirekesztő hatalmát, az ősi magyar törvény, az Aranybulla, határozott tilalma ellenére. Ezért törvénysértő!

      Most érkezett el, a hatalmuk vége, és nem a magyarok szándékából.

Ameddig még tart, tombolják ki magukat. Gyűjtsék az erőt, a belső tartást annak elviseléséhez, hogy rövidesen, egyenjogú magyar állampolgárokként kell élniük Magyarországon.

  Itt, mi magyarok vagyunk itthon. Nekünk kell megszabnunk a törvényeket, melyek között élünk. Nem Straszburg-nak, nem Te-Aviv-nak, és nem itteni helytartóiknak.

    Be kell látniuk, hogy a betelepítések ellenére, mi vagyunk többségben, de nem fűlik a fogunk a cionista demokráciához, ahol 51 ostoba, vagy áruló, leszavazhat 49 okos, hazaszerető embert.

  A magyarságnak más formában kell élnie, és ezt meg is teszi.

Magyarországnak a királyság, még mindig hivatalos államformája, ahogyan Angliának, és sok más országnak is. Senki nem tudta jogilag eltörölni, csak eltakarni próbálják mindhiába. Mátyás alatt nem volt zsidófesztivál, sem II. András alatt. Most sem sokáig lesz.

  Ameddig pedig van, kívánjunk nekik jó szórakozást, tiszta szívünkből, minden ellenérzés nélkül, arra gondolva, milyen megrázkódtatás lesz számukra, előjogaik megsemmisítése. Ahogy a haldokló megérdemli, hogy utolsó órájában megszűnjenek testi bajai, és néhány órát, hajdani erejének teljében töltsön, ez a hatalom is megérdemli. Ne sajnáljuk, és ne irigyeljük tőle.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr865434743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása