évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Végre történik valami…

2013.08.21. 15:24 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Amióta az angol-amertikai, később a szovjet fegyverek legázoltak bennünket, egyedül Horthy alatt voltunk képesek talpraállni. Előtte a cionista monarchia, később a kgst. nyomorított bennünket. Amikor, a viszonylag jobbindulatú szovjethatalom megszállásától megszabadultunk, fellélegeztünk. Kisebb lélegzetvételhez, már 56 után is jutottunk, de az igazi, felszabadult eufória csak a megszállók kivonulásával köszöntött ránk.

   Ebben az emelkedett hangulatban, a szovjet fegyverek hátán felkapaszkodott cionista hatalom, megszervezte nekünk a „szabad” politikát. Csináltak választásokat, de a lapokat ők osztották. Az „ellenzéki” kerekasztal mellett, kiosztották a szerepeket. Te leszel a gyűlölt kommunista, te a liberális, te a demokrata, te meg a fasiszta, DE(!) bármelyik kerüljön is hatalomra, fejvesztés terhe mellett, a mi utasításainkat (trilaterális tanács, bilderbeck, IMF.stb.) kell végrehajtania. Amit ezek azóta véghezvittek, ahhoz a monarchia, meg a Szovjet hatalom együtt is csak tücsökzene.

   Mi, választottunk a kiválasztottak közül. Kinek melyik volt a bizalomgerjesztőbb, de egy kutya. Ezek azután, csináltak az egész országban egy nagy féces-tengert, hogy mindenki bokáig legyen az anyagban. Rájöttünk hogy az anyag büdös. Szélnek eresztettük a választott kormányt, tettünk helyette, más kiválasztottat. Ez, nem hogy eltakarította volna a fekáliát, de megemelte a szintjét. Így ment ez, ciklusról-ciklusra. Mindig megettük a hazugságokat, jobbra várva, és ültünk a hátsónkon, ha mégoly nyilvánvaló volt is, hogy büdös a helyzet. Aztán jött a „felszabadító messiás” és behazudta hazánkat egy unió nevű fécesz-gyárba, azzal. ott lesz majd a paradicsom. Beleléptünk.  Nem az lett. A helyzet annyit változott, most már nem a hazai kiválasztottak, hanem velük együttműködve, a világ kiválasztottjai határozhatják meg Magyarországon, az anyag szintjét.

     Mára, odáig jutottunk, hogy a szint a szánkig ér, és mi, hátravetett fejjel ülünk a langyos anyagban. Meg sem merünk igazán mozdulni, nehogy ellepjen bennünket. „Vezetőink” hajókon (páncélozott autókon) járkálnak a bűzlő tenger felszínén, és gondosan ügyelnek arra, hogy hullámvetésükkel, (uniós tagság, trafik mutyi, stb) egy-egy embert, vagy csoportot, alaposan betakarjanak.

   Amikor észrevesszük, egy-egy garnitúráról, mit is csinál valójában, kidobáljuk a hajójából, hogy hozzánk hasonlóan merüljön bele egy kicsit, az általuk produkált anyagba. Sajnos, a hajókba, ismét közülük rakunk, akik aztán, a kidobáltaknak, mentőcsónakokat juttatnak. Mára, komoly hajóforgalom van a fejeink között a fécesz-tengeren, de már rengetegen eveznek is a tetején.

Ezek, evezőikkel csapják fejbe a jobbra várókat, úgy „véletlenül.”

     Akár akarjuk, akár nem, mindenkinek jut az anyagból, és ennek szintjét, folyamatosan emelik, hogy már levegőnk se legyen. A sok csónakázó, büszkén hiszi, hogy mentesülnek a befürdéstől, ha híven tisztogatják, a hajózók útját.

Ez igaz (!) addig, ameddig mi, fuldoklók, képezzük a tömeget, de abban a pillanatban, mikor mi végleg elmerültünk, ők kerülnek a helyünkre, és a cionista fécesz-gyár, úgy megemeli a szintet, hogy már állva se lehessen levegőt venni benne. Rájuk, sokkal rosszabb sors vár, mert a csónakból kerülnek …-ba.  Az egész dologban, egy fontos van: nem szabad haragudnunk rájuk. Valójában nem tudják, mit tesznek. Nincs meg az a képességük, amivel megítélhetnék, hogy amit tesznek, az rossz mindenkinek. Ezt, a kiválasztáskor elvették tőlük. Olyan természetességgel fosztanak ki, vagy ölnek meg bárkit, mint ha mi, valahova megérkezvén, jó napot kívánunk. Ha őket éri sérelem, az persze a világ tragédiája, amiről száz évig beszélni kell. Nem baj! Már megtanulhattuk történelmünkből, hogy építeni, csak a szeretet, és a megbocsátás képes. A gyűlölet, a harag, csak rombol. De a szeretet sem hülye!!! Bosszúálló szándék nélkül kell hatástalanítania a gyűlöletet. Ha így teszünk, nyerünk. Nyerünk egy sereg embert, akik velünk vállvetve igyekeznek eltakarítani amit csináltak, hisz ők is benne vannak, és ők sem szeretik.

Úgy tűnik, néhányan felálltunk már, hogy levegőhöz jussunk:

 

    KÖZLEMÉNY 

Százezernyi magyar a térben a Magyarok Országos Gyűlésén 2013. augusztus 18-án Apaj pusztán, az alábbiakról döntött:
 


1. A 2011. április 25-től hatályosnak mondott Alaptörvényt megkifogásolja, melynek érvényessége ezen döntés értelmében ott helyben, megszűnt a továbbiakban létezni. 

Ezen okból kifolyólag visszatértünk az 1989. október 23-án délben kikiáltott Alkotmányhoz, amely kimondja, hogy alkotmányozni csak népszavazás útján lehetséges. 

2. A Magyar Nemzet jelen lévő képviselői - sportszerűen - vállalják a megmérettetést, hogy népszavazás döntse el, valódi népakarat formájában, hogy a jelenlegi pártokrácia diktatúrája, vagy Történelmi Alkotmányunk igazságos keretei között képzeli-e el az Ország jövőbeni létét. 

A népszavazás általi megmérettetés felvállalása az alábbi feltételek teljesítése mellett érvényes: 

a./ Az Országgyűlés 2013 őszi ülésének első munkanapján, 2013. szeptember 9-én, egyértelműen, visszavonhatatlanul döntsön az alkotmányozással kapcsolatos népszavazás kiírásáról. 

b./ A Magyar Televízió 1-es csatornája, a DUNA Televízió, valamint a Kossuth Rádió irányítását adja át a nemzeti oldalnak, egyben biztosítsa az említett két televíziós csatorna valamint a Rádió működtetésének anyagi feltételeit. 

c./ Az Országgyűlés rendelkezzék továbbá arról, hogy az Országban minden(!) hirdetési felület 50 százaléka a nemzeti oldalt illesse, annak anyagi feltételeinek biztosítása mellett. 

A Televíziók és a Rádió kuratóriumainak szellemi összetételéről a nemzeti oldal gondoskodik, melynek érvényessége a Magyar Nemzeti Hadsereg (2011.szeptember 1-én a Magyar Nemzet érdekében életre hívott)- nem keverendő össze a Magyar Honvédséggel - ügyeletes Parancsnokságának jóváhagyásának függvénye. 

3./ Amennyiben az Országgyűlés az első őszi ülésnapján (2013. szeptember 9.) déli 12 óráig nem teljesíti a 2. pontban foglaltakat, úgy a Magyar Nemzet nem ismeri el az 1989. október 23-án kihirdetett Alkotmányt sem, mivel az, az 1947. évben bizonyítottan választási csalás (kék cédulás), valamint idegen, szovjet fegyveres erők általi megszállás alatt megalkotott jogi folyománya. Törvénytelenség pedig jogot nem alapít. 

Ezzel visszatértünk az 1944. március 19-éhez, a német II. Világháborús erők bevonulását megelőző közjogi állapothoz, ami nem más, mint: 

a MAGYAR KIRÁLYSÁG


2013. szeptember 9-én déli 12 órakor, ha és amennyiben az Országgyűlés nem hoz végérvényes döntést a megadott feltételek mellett a népszavazás kiírásáról, ettől a pillanattól kezdve az ország államformája ISMÉT automatikusan: 

MAGYAR KIRÁLYSÁG


4./ Történelmi Alkotmányunk többek között az 1222-ben megalkotott Aranybulla, soha el nem évülő megállapítására épül, miszerint a Nemzetnek nemcsak, hogy joga, hanem kötelessége az ellenállás, ha törvényes jogaiban az éppen uralkodó hatalom korlátozza. 

Ebből fakadó - soha el nem évülő - jogunknál fogva 2013. szeptember 9-étől általános munkabeszüntetést hirdetünk, országos félpályás útlezárásokkal, melyet az élet minden területére kiterjedő teljes blokáddá alakítunk, amennyiben fenti nap déli 12 óráig az Országgyűlés nem hoz határozatot a népszavazás kiírásáról a megadott feltételek teljesítése mellett. 

Az útzárakat, a munkabeszüntetéseket, a jelenlegi hatalom működési rendszerének teljes bojkottját, a Magyar Nemzet önrendelkezési jogának megvalósításáig fent tartjuk! 

5./ Sem a Magyar Királyságnak sem annak teljes lakosságának nincs semmilyen felvett hitele, ezért sem az Országnak, sem az egyéneknek nincs adóságból fakadó, bármiféle fizetési kötelezettsége. 

Magyar Nemzet jelen lévő, és ezen határozatról akaratukat egységben kinyilvánító tagjai úgy döntöttek, hogy az összes pénzüket kiveszik a magyarországi pénzintézetekből. 

Több adót ennek a rendszernek nem fizetnek, és meghatározatlan ideig megtagadják a közüzemi számlák rendezését is. A határozatban résztvevők a fentiek haladéktalan megtételére szólítják fel minden Magyar Testvérüket. 

6./ A jelenlévők felszólítják az összes magyar rendvédelmi, fegyveres testület, és a katasztrófa elhárítás tagjait, hogy szigorúan esküjükhöz híven cselekedjenek, nem feledvén, hogy a Magyar Nemzet és nem pedig idegen hatalmi érdekek és azok kiszolgálóinak védelmére tettek fogadalmat. 

7./ A jelenleg parlamenti demokrácia megbukott. Többszörösen elárulták Hazánkat a parlamenti képviselők - néhány üde kivételtől eltekintve -, bebizonyítván nemzetidegeneket feltétel nélkül kiszolgáló készségüket. 

A Magyar Nemzet kiáll a végsőkig azon döntése mellett, hogy a jelenlegi hatalommal nem alkudozik, nem tárgyal, csak és kizárólagosan a hatalom átadásának békés formájáról. Amennyiben erre a hatalom jelen birtokosai nem hajlandóak, Isten színe előtt felelnek minden nem kívánatos esemény esetleges bekövetkeztéért. 

Kihirdetve: 

Apaj pusztán, 2013. augusztus 18-án, déli 12 órát követően a Szent Korona tiszteletében. 

 

Halász József: Mérhetetlen bűn a Magyar Nemzet ellen 

Orosházi Ferencnek mondtam ezt vasárnap, amikor telefonbeszélgetésünkkor közölte velem, hogy kihirdette Apajpusztán "Közlemény"-ét. 

Amennyiben a Közleményben foglaltak - erőszakkal - teljesülnek, akkor a mérhetetlen bűn történelmivé minősül. 
Tegnap felhívott Orosházi Ferenc és kérte, indokoljam meg, miért tartom "mérhetetlen bűnnek" azt, amit tett. 
Jogi indokaimat elmondtam, most megismétlem, hogy írásban is meglegyen. 

A Közlemény jogilag megalapozatlan az alábbi téves hivatkozások miatt 

1. A 2011. április 25-én kihirdetett Alaptörvény "megkifogásolása" hibás, miután az - nevében és jogrendszerbeli helyét tekintve (ld. E) cikk (2) bekezdés) egyaránt - nem Alkotmány, a "megkifogásolás" pedig indoklás és részletezés nélküli. 

2. Az 1989. október 23-án kihirdetett Alkotmányhoz "visszatérés" indoklása hibás, hiszen az nem tartalmaz olyan cikket, amely szerint "alkotmányozni csak népszavazás útján lehetséges", sőt, a 4. § (3) bekezdés a) pontja az Országgyűlés hatáskörébe utalja a "Magyar Köztársaság Alkotmányának megalkotását" - a hatálybaléptetéssel kapcsolatban külön nem rendelkezik. 

3. A "Történelmi"-nek nevezett Alkotmány - a "Közlemény" követelési által bizonyítottan - ténylegesen a "Történeti" Alkotmánnyal azonos, amit a 2011-ben kihirdetett Alaptörvény jogfolytonosságába visszaállított. 

Ez alapján okafogyott a Közlemény 3./ pontjában tett megállapítás: "Ezzel visszatértünk az 1944. március 19-éhez, a német II. Világháborús erők bevonulását megelőző közjogi állapothoz", azzal, hogy az államforma megnevezése nem azonos. 

4. A Közlemény 4./ pontja az Aranybulla XXXI. tc. 2. §-ára, mint "soha el nem évülő megállapításra" hivatkozik, ami nem a Nemzetnek teszi jogává és kötelességévé az ellenállást, hanem a püspököknek, jobbágyuraknak és nemeseknek. 

A II. (Szeri) Vérszerződés - Anonymus Gestája szerint - ellenállási záradéka minden szabad magyar (vagyis a Nemzet) egyetemes jogává - és kötelességévé - teszi az önkényuralom megszűntetését. 
Azt hiszem, nem lehet kétséges, hogy ezt kell "soha el nem évülő megállapításnak" tartamunk. 
Ez a különbség az Aranybulla és a II. Vérszerződés között egyértelművé teszi, hogy Géza előtt (Kézai Simon szóhasználata) érvényesült a szabad magyarok akarata, vagyis a magyarok által követett Isteni Iránymutatás (alkotmányosság) hatálya Gézával szűnt meg, nem pedig 1944. március 19-én. 

Az első három pont a jelenlegi hatalom számára kézenfekvővé teszi azt, hogy a hatalom (az Alaptörvény szerint) ne minősítse "törvény szerintinek" a Közleményben megfogalmazott követeléseket, és az azok elmulasztása miatt tett ellenlépéseket - voltaképpen polgári engedetlenséget - törvénytelennek ítélje meg és ezzel szemben ennek megfelelően járjon el. 

Orosházi Ferenc a telefonbeszélgetésben felvetette azt, hogy ő százezer embert állított maga mellé, én pedig csak néhányakat. 

Erre elmondtam - és most megismétlem - a következőt: 
A negyedik pont szellemében ő olyan ígéreteket tesz, amit az emberek hallani akarnak, de ígéreteinek nincs meg az igazság-tartalma, ezért megvalósítása lehetetlen. 

Az, amit hirdetek, tényleges gondolkodási mód (paradigma) váltást jelent, ami ellentétes azzal, amivel a Magyar Lelket ezeregyszáz éven keresztül - erőszakos eszközökkel - mérgezték, ezért érthető, hogy az emberek jelentős része - egyelőre - nem meri magáévá tenni. 

Végül Orosházi Ferenc megkérdezte: milyen alternatívája van az általa képviselt "radikális" megoldásnak. 
Az alternatíva jelenti a radikális (vagyis gyökeres) átalakulást, megadva a magyarságnak azt a lehetőséget, hogy saját sorsának irányítását békésen vegye kezébe. Amennyiben ezt a hatalom - saját törvényeit megszegve - meggátolja, akkor kell más eszközökhöz nyúlni. 

A lehetőséget a 2014-es választások jelentik. Itt kell a jelöltállítással a magyarság érdekeinek közszabadság elvén álló, alulról történő (pártfüggetlen) képviseletét elérni. 
Ennek anyaga évek óta elérhető, így Orosházi Ferenc is megismerhette volna. 
Ezt akartam ismertetni Apajpusztán 17-én. Ennek ismertetését gátolták meg a MOGy szervezői. 

A kündü feladatot ezzel kapcsolatban teljesítettem, és megkaptam a Nemzet iránti alázat kegyelmét ahhoz, hogy érezzem és tudjam: Magyarország újjászületéséhez gyulára is szükség van. 

Összefoglalva azt mondtam Orosházi Ferencnek - amit a százegynéhány párt és ennél is több civil szerveződés vezetőjének is mondhatok -: ő gyula feladatot akar végezni, a kündü iránymutatása nélkül, én kündü feladatokat végzek a gyula végrehajtó feladata nélkül. 

Az alapkülönbség az, hogy én érzem és tudom, hogy a kündü feladat kevés a gyula tevékenység nélkül, ő - és az előbb említett emberek - pedig még nincsenek a Nemzet iránti alázatnak azon a szintjén, hogy érezzék és értsék: kündü nélkül a gyula diktátorrá alázódik. 

Kelt Szegeden, 2013. Új Kenyér havának 20. napján. 
Árpád sarja, Halász József 

Kapcsolódó: 
   Orbán: A nemzetet egyben kell tartani 

*** www.nemzetihirhalo.hu - feliratkozas@nemzetihirhalo.hu ***


Augusztus 20-a 1968-2013 

Minden augusztus 20-án folyik a könnyem, miközben ide hallatszik a tűzijáték ágyúdöreje... Már be sem kapcsolom a rádiót, és a tvt-t sem, mert belesajdul a lelkem, ahogy a fiatal riporterek örömködnek a médiában... Az egyik mondta még a múltkor, hogy neki ez "a legszebb nemzeti ünnepe"! 

Milyen jó ezeknek a tudatlan fiataloknak! 

Hol a csudában voltak az ő őseik (apjuk, nagyapjuk) hogy semmit nem tudnak elmondani mindarról, ami 1968. augusztus 20-án történt? 
Mekkora történelmi mulasztás erről hallgatni aug. 20-án? 

Akik akkor voltak sorköteles "kiskatonák" és átvezényelték őket Csehszlovákiába, azoknak megpecsételődött a sorsuk egész életükre!!! 

Ők azok, akiket tartalékosként, 50 éves korukig nyilvántartásban tartottak és egész életükben mozgósíthatóak voltak!!! Rendszeresen berendelték őket un. továbbképzésre és nem mehettek külföldre 1968-at követően 5 élvig!!! 
Majd később, őket irányították mindenhova, ahol a Varsói Szerződés tagállaminak - akár stratégiai szempontból - fontos "természetátalakító" munkát kellett végezni és ahol mindenféle konfliktust meg kellett "oldani"! Ott aztán összeszedtek mindenféle titokzatos betegséget, amibe hamarosan belehaltak! 
Azok, az akkori sorköteles katonák, főleg, a harckocsizók, a mai napig - ha még életben vannak - miért nem mesélhetnek minderről?!?!? 
Amikor olyan korúakkal találkozom és rákérdezek, hogy részt vett-e a "Prágai Tavasz" leverésében, egészen biztosan, hogy elmismásolja a választ! 

Pedig, most már legalább 25. éve el kéne mondani - legalább az utódaiknak - hogy miért olyan hallgatagok és szomorúak aug. 20-án? 

Egyáltalán mit is jelentett a "prágai tavasz"? 
1968-ban, a Csehszlovák Kommunista Párt Központi Bizottságának január 3-5-i ülésén felmentették Antoni Novothyt, a párt akkori főtitkárát, s helyére Alexander Dubceket, a Szlovák Kommunista Párt főtitkárát választották meg. Ez ellen való tiltakozásként létrejött a független nyilvánosság, a szabad közvélemény újjászületett. Spontán módon autonóm szervezetek és intézmények keletkeztek az országban. Legfőbb követelésük az állami függetlenség volt, s ezzel próbáltak nyomást gyakorolni a bizonytalankodó új CSKP-vezetésre. A "prágai tavasz" fogalma egy nép szabadságmozgalmát, a polgári társadalom megvalósulásának kezdeményezését jelentette, miközben politikusai közül mindenki ragaszkodott a Párt vezető szerepéhez és a régi politikai rendszer megmaradásához. Olyannyira, hogy segítséget kértek a Varsói Szerződés tagállamaitól egy esetleges "ellenforradalmi fordulat veszélyének" elhárításához. 
A "prágai tavasz"-mozgalomnak öt szocialistának nevezett ország (Szovjetúnió, Lengyelország, NDK, Magyarország és Bulgária) 200ezer főnyi csapatai 1968. augusztus 20-i bevonulása vetett véget. 
A CSKP ugyan elhatárolta magát az ország megszállásától, de a népi mozgalom hamar lehanyatlott, szertefoszlott az éledező polgári szolidaritás is, a helyére pedig mélységes kiábrándultság és csalódás lépett. 
Maguk a "prágai tavasz" hősei arra kényszerültek egy év múlva: 1969. augusztus 22-én, hogy "törvényen kívül helyezzenek" mindent, amit korábban ünnepélyesen kinyilvánítottak." 

Talán, mindezek ismeretében sikerülne megértenünk mindazt az ellenségeskedést a szlovákok részéről, amivel a magyarokhoz viszonyulnak. 

A rendszerváltozással megvalósulhatott mindaz a törekvése mindkét népnek - amikor létrehozták Cseh- és külön a Szlovák Köztársaságot - amit a Magyar Néphadsereg harckocsi századának segédletével 1968-ban levertek. 

Micsoda paradoxona, vagyis ellentmondása ez is a magyarság sorsában, hogy mindez nem jöhetett volna létre a környező országokban, ha nem következik be az 1989-es "magyar fordulat"?!? 
Vagyis, az un. "szocialista táborba" kényszerülő országok és államok mind kivívták függetlenségüket, csak egyedül a magyarnak nem sikerült ezt megvalósítania. 

Hiszen, Magyarországon annak - a cseh- és szlovák nemzethez tartozók szemében - az olyan gyűlöletessé vált Magyar Szocialista Munkáspárt (MSZMP) jogutódjának tekinthető Magyar Szocialista Párt lehetett évekig hatalmon, amelyik már rég csak a nevébenszocialista. 


Mit is jelent az a fogalom, hogy szocialista? 

Az bizony azt jelenti a világon mindenhol, hogy a szocializmus híve. Vagyis, "olyan társadalmi rend, amelyben a termelőeszközök köztulajdonban ("társadalmi" tulajdonban) vannak és az egész társadalom jólétét szolgálják. 
A marxista megfogalmazásban: "...a tőkés társadalom megdöntését és a kizsákmányolás megszüntetésével a kommunizmus első szakaszát jelenti a szocializmus. Éppen ezért: feltételezhető, hogy a szocializmusban mindenki képességei szerint dolgozik és a termelt javakból teljesítménye alapján részesül." (Ez sem valósulhatott meg 1990 előtt - a numerus clausus-szal felérő - KONTRASZELEKCIÓ MIATT!!!) 
"A szocialisták alapvető célul jelölik meg a szélesebb tömegek, az alsóbb rétegek anyagi viszonyainak megjavítására irányuló (tisztázatlan elvi alapokon álló) törekvést." 

Teljesen nyilvánvaló már réges-régen, hogy a magyarországi szocialista párt és magát baloldalinak mondók mindezt csak HAZUDJÁK! 

Egyértelmű, hogy - az osztálytársadalom megszűntével - megszűnt a politikai LÉTJOGOSULTSÁGA is a BALOLDALISÁGNAK. 
Arról nem is beszélve, hogy 1990-től a legvadabb kapitalistákká és a munkásosztály és az egész nemzet árulóivá váltak. 

Ennek ellenére még mindig itt ronthatják a közéletben való szereplésükkel az életünket. Lejárathatják közös hazánkat közvetve és közvetlen módon - folyamatosan... Ott ártanak Magyarországnak (és benne élőknek) ahol csak lehet! Ártanak az ELHALLGATOTT IGAZSÁG-ról, ami a legalattomosabba HAZUGSÁG, mert ellne nem lehet védekezni, életstratégiát kialakítani. Be kellene már végre vallani a múltat és a jelent is. Mindaddig, míg ez nem történik meg, olyan ez az ország, mint a lusta asszony takarítása: aki mindent besöpör a szőnyeg alá... Gyűlik a sok rossz szennyes dolog... és folyamatosan ÁRTANAK MAGYARORSZÁGNAK ÉS A BENNE ÉLŐKNEK! 

Tehetik, hiszen senki nem kéri rajtuk számon mindezt! Pedig, már több szemét nem fér az alá a bizonyos "szőnyeg" alá! 

EL KELL ŐKET VÉGRE SZÁMOLTATNI! Ez az ELSZÁMOLTATÁS NEM BOSSZÚ, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM! Ugyanis, ha valaki önmaga, vagy mások számára ártó szándékkal cselekszik és ezért őt soha nem vonja senki felelősségre, akkor mindaddig fenn áll a VESZÉLYEZTETETTSÉG helyzete. 

Ha az ÁRTÓ SZÁNDÉKOT és CSELEKEDETET tetten-érjük, LELEPLEZZÜK az NEM BOSSZÚ, hanem JOGOS ÖNVÉDELEM! 

Ha erre a LELEPLEZÉSRE és ELSZÁMOLTATÁSRA egy társadalmi berendezkedésben - ha csak egyetlen-egy személynek, akinek ÁRTANAK - nincs lehetősége, akkor az NEM DEMOKRÁCIA, hanem az ártó szándékúak diktatúrája!!! 

Bp. 2013. augusztus 20. 

Bóna Mária Ilona 
furaila.blog 

 

Azt, hogy ez, megvalósítható, vagy sem, hogy jó, vagy rossz, a későbbi történések döntik el.

   Egy biztos. Jobb, mint tétlenül ülni a langyos anyagban, és várni, mikor fojtanak bele mindannyiunkat.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr895469720

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása