évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mi baj, a kapcsolatokkal? ...

2013.09.01. 15:25 | béla lászló | Szólj hozzá!

… kérdezték tőlem sokan, „A háború és a béke” című írásom megjelenését követően.

Alapvetően semmi, hisz a kapcsolatok arra valók, hogy azokkal, az emberek segíthessék egymás törekvéseit, támogassák a gördülékeny munkát, kevesebb munkával, nagyobb érték létrehozását tegyék lehetővé. Eddig a dolog rendben is lenne. Nagyobb szabadságot, függetlenséget, magasabb életszínvonalat jelentene az emberiség egészének. A baj, akkor ütötte fel a fejét, amikor

Maroknyi önző ember,

elterelve a tömegek figyelmét, kisajátította, magához ragadta, a technika, technológia fejlődéséből keletkező többletérték feletti rendelkezést. Ebből, gigászi méretű vagyonokat, és a vagyonok birtokában, politikai-katonai hatalmat realizált. Mindehhez, természetesen a megtévesztett becsületes embereket használta fel, diszkriminatív intézkedéseivel megosztva a tömegeket.

      Ezzel a megosztással, ez a jelentéktelen számú, és valójában gyáva csapat, eddig, két alkalommal tudta, világméretű öldöklésbe manőverezni az emberiséget. Először, egyszerű családi okból, (Ferenc Ferdinánd meggyilkolásából) generálva háborús okot, a magyar vezetők minden tiltakozása ellenére. Akkor Magyarországon, még magyar kormány volt. A háború zűrzavarában tudta, az elnyomott, és ebben a helyzetében felzüzelt, megtévesztett munkássággal, ez a hitvány gyülevész népség, kiterjeszteni a hatalmát 113 napra Magyarországon. Raboltak, gyilkoltak fosztogattak, ameddig Horthy, véget nem vetett randalírozásuknak. (Később, a II. világháború után, a Szovjet diktatúra, jóindulatú hőssé, ártatlan áldozattá festette át őket.) A kivéreztetett Európát, akkor is, Amerika kényszerítette térdre. Gátlástalan és diszkriminatív alapállásukat, a háborút lezáró döntésekkel demonstrálták. Mindenkit megaláztak. A háború kirobbantásáért, hamisan, Magyarországot téve felelőssé, gátlástalanul megcsonkították területünket, több millió magyart rendelve alá, idegen hatalmak kényének-kedvének. Ezt, csak azért tehették, mert akkorra Anglia, és ezen keresztül Amerika, már ennek, a létszámában jelentéktelen, de agresszivitásában, hatalomvágyában, messze kiemelkedő maroknyi embernek a befolyása alatt ált. Tisztességtelenségük legfőbb bizonyítéka, hogy Magyarország feldarabolásából, még a háború kirobbantásáért valóban felelős Ausztria is kapott egy burgerlandi szeletet. Ebben a terrorintézkedésben, benne rejlett a második világháború, és egyben azt szolgálta, hogy megfélemlítse a világ népeit, a magyarságra kenve a háború felelősségét, példát statuálva mindenki számára.

   Ez, hamis példa. Noha tény, a területi csonkítás, de mindenki tudja törvénytelenségét és igazságtalanságát. Kényszerűségből, a további vérontás elkerülésére, később a szovjet fegyverek nyomására eltűrtük. Még a II. bécsi döntés értelmében visszacsatolt részeket is, ismét odaadtuk a románoknak.

   Nem nyughat ez a maroknyi gonoszság.

Németország, mint a háborúban megalázott nagyhatalom, helyreállítani akarván önbecsülését, próbálta enyhíteni a megaláztatást. Válasz, világméretű, a zsidó világkongresszus által meghirdetett, és a hatalmukba kerített médiák által kiteljesített, kereskedelmi embargó volt. Ez, végleg lerombolta, a hibásan, exporta épített német gazdaságot. Tömeges munkanélküliséget eredményezve, hiányokat, éhezés kockázatát vetítve előre.

   Elege lett a népnek a zsarolásból.

Ekkor teljesedett ki, Hitler hatalma. Más lehetőség (export) híján, nagymértékű fegyvergyártásba, haderőfejlesztésbe kezdett, figyelmen kívül hagyva, az oktrojált  békeszerződés korlátait. A cionista hatalmak, képtelenek voltak ezt megakadályozni, de valójában nem is akarták. Dörzsölték a tenyerüket a folyamatok láttán, hiszen bontakozott, az általuk gerjesztett II.világháború, melynek felelősségét, könnyű lesz Németországra kenni.

  Amikor Hitler, elég erősnek érezte hazáját az önvédelemhez, békés, mindenki számára elfogadható rendezési javaslatokkal kezdte bombázni a közellenséget.

Ezeket a javaslatokat, a cionista terror zsarolására, minden érintett lesöpörte az asztalról, és tárgyalások nélkül visszautasította. Erről „természetesen” a történetírás, hatalmas „kussban” van. Annál inkább kiemelik, a hitleri nacionalizmust, mint népellenes momentumot. Persze, annak a kifejtésével már adósak maradnak, mi lenne abban a rossz, hogy egy vezető, mindent megtesz a saját népének kiemeléséért, a cionisták által ásott veremből.

   Ettől a helyzettől előre haladva, már többen ismerik az események láncolatát.

Az óta is, méteres szócsővel üvöltik a világ fülébe, hogy a gaz németek kirobbantották a háborút, amiből persze, semmi sem igaz úgy, ahogy tálalják.

A tények, alkalmasak ennek terjesztésére, de ebből a szócsőből, egy hang sem hallatik arról, mi volt a cionisták szerepe az események alakulásában.

    Mára, a cionisták, megpróbálták elhitetni a világgal, hogy épp ők azok, akik az emberiség felemelkedését, a környezet védelmét képviselik. Pechjükre, az embereket, ez ideig sem sikerült elég korlátolttá tenni ahhoz, hogy a nyílvánvaló tényekkel szemben, elfogadják ezt a hazugságot. Mindenki látja a nyilvánvaló, hamis indokokkal indított, elnyomó, megfélemlítő háborúikat, a tisztességtelen chemotrail támadásaikat, az emberek egészsége ellen hozott, környezetvédelemnek álcázott intézkedéseiket. (kullancsirtás betiltása eu.)

Mindenkinek feltűnik, hogy az emberek által fenntartott tudomány minden új vívmányát, azonnal, az emberek ellen fordítják, (pusztító „védőoltások”, HARP, atombomba, gerjesztett járványok, tömeges lehallgatás, személyi nyomkövetés stb.) Nem lehet már az emberiséget megetetni a maszlagokkal, és ez, döntő változás, a korábbiakhoz viszonyítva.

      A két, világméretű mészárlásból, Amerika győztesen, népének jelentős kifosztása nélkül, a cionista klikk hatalmas hasznával tudott kilépni.

Ez a helyzet, a múlté.  

A korábbi időkben, ennek megvalósítását, az, a világméretű pénzügyi csalás tette lehetővé, mely mára nyilvánvalóvá, leleplezetté, és fenntarthatatlanná vált.

Amerika, nem a nép, de az amerikai cionista klikk, azt a pénzét, amellyel a világot zsarolni volt képes, a világ többi országától csalta össze. Akik erre rájöttek, és felszámolták a lehetőséget, mint Líbia, belső forradalomnak álcázott, gyilkos agresszió áldozatául estek. Most, ez zajlik Szíriában, amit a cionista uszítók, már nyilt, leplezetlen katonai agresszióval kénytelenek támogatni, a biztos vereség elkerülése érdekében. Ehhez, humanitárius okokat keresnek, hazudnak és produkálnak, akárcsak a WTC. tornyok felrobbantásánál.

Az emberiség már nem hisz nekik.

Mik az esélyek ma?

    A végkifejletre több esély feltételezhető.

A leg kézenfekvőbbnek, az amerikai polgárháború látszik. A becsapott, terrorizmussal vádolt, rákosista csengőfrászban tartott amerikai nép, felháborodva a helyzeten, és a szándéka ellenére indított, újabb népirtó háborún, alkotmány biztosította személyi fegyvereinek birtokában, nyílt ellenállásba megy át, a cionista klikkekkel, voltaképpen a rájuk oktrojált kormánnyal szemben. Ezt, nyilt harcban megsemmisítve, a cionista gócokat felszámolva, a hatalmas agresszív hadsereg, cionista vezetés nélkül marad, tétlenségbe esik, így elmaradnak a tervezett népirtások.

  A másik esély, hogy a békés amerikai nép, nem lépi meg ezt a lépést. Ettől függetlenül, a terrorral elfojtott, cionistákkal szembeni elutasítás érzelmi hullámai, kivédhetetlenül jelen vannak a térben. Ezek hatására, sok minden előfordulhat.

  Megeshet, hogy egy cionista parancsra elindult bombázó raj, „tévedésből” Tel-Avivot teszi a földdel egyenlővé, és utána, Oroszországban száll le. Az sem kizárható, mint nálunk 56-ban, hogy a gonoszok által felépített hadsereg, a nép mellé áll, hiszen állományát, a nép fiai képezik. Lehet, hogy a gyilkos légitámadás, ki sem kerül Amerika földjéről, hanem a Fehér Házat, és a denveri reptér alatti patkánylyukat semmisíti meg. Erre is meg van az esély, az Afganisztán ellen kifejlesztett bunker-romboló bombák létezése miatt. Nem szükséges megsemmisíteni a patkányfészket. Elegendő minden be, és kijáratát berobbantani, és minden kommunikációs lehetőségüket elvágni. Ehhez, minden technika, rendelkezésre áll. Kevés idő múlva, a korábban véres kezű cionisták, önként és dalolva jönnek elő a maguk építette patkánylyukból, és örömmel vonulnak a számukra biztonságot és túlélést jelentő, többszörösen kiérdemelt börtönökbe.

  Egyáltalában nem reménytelen a világ helyzete. Ezek a történések, mind a kapcsolatok útján jöttek létre. Félresöpörve, minden, az említett kapcsolattartókon kívüli ember érdekeit, és akaratát. Minden nemzetnek elsődleges érdeke, önmagával és honfitársaival szemben elengedhetetlen kötelessége, a figyelem középpontjában tartani a nemzetidegen kapcsolatrendszerek alakulását, és cselekvőképességét. Fontos ez azért , mert ezek a rendszerek, képesek bábként mozgatni, akár, a nemzethez tartozó, döntési pozícióba került embereket is. Ezzel a képességükkel élve, és visszaélve, észrevétlenül, vagy mint nálunk, látványosan megragadják a politikai, gazdasági hatalmat, hogy ezzel önmaguk kiváltságait biztosítsák, az adott államon kívüli kapcsolataik szándékait megvalósítsák, az államalkotó nemzet jogait megszüntessék. Ha egy adott államalkotó nemzet, észreveszi a testében alakuló. érdekei ellen szövődő kapcsolatrendszert, ennek megszüntetését, visszaszorítását  akarván, közfigyelmet irányít a fenyegető veszélyre. A nemzetidegen kapcsolatrendszer, igénybe véve, más államokban befolyást szerzett kapcsolatait, azonnal nemzetközi segélykiáltásokat hallat, minden rossznak kikiáltva azt a nemzetet, mely befogadta, és kényelmes életét biztosítani hajlandó. Listázásról, faji megkülönböztetésről síránkozik az, aki mindenkiről listát készít, és minden fajta embert, messzemenően, hátrányosan megkülönböztet, aki nem hozzá tartozik. Ezeket a hangokat, nem szabad meghallani. Ezek, védekezésnek álcázott gyilkos támadások, az adott nemzet ellen. Alapvető emberi jog, az ilyenek kivédése, kivédeni pedig, a nemzetidegen szerveződőknek, a közhatalomból  való teljes és tökéletes kirekesztésével, és csakis azzal lehet. (nálunk, az aranybulla 1222 iránymutatása szerint) Ha egy jólétben élő, elzsírosodott csoport, kirekesztésről, negatív diszkriminációról beszél, kinevetik. Ha ugyanennek a csoportnak része van a közhatalomban, megpróbálja elhitetni, hogy jogtalan hátrányok érik azzal, hogy nem juthat jogtalan előnyökhöz. Ha ezt bármely nemzet megengedi, vagy csak hallgatólag tudomásul veszi, belenyomja ezzel, tulajdon szülőföldjébe az ásóját, és kidobja, az első adag földet, a saját sírjából.

Ez a baj, a kapcsolatokkal.  

Ameddig ezzel kapcsolatban kérdés merül fel, mert nem világos és nyilvánvaló minden ember és minden nemzet számára, addig az emberiségnek esélye sincsen a világ békés életére, az igazság érvényre jutására, hanem a korábban leírt tortúrákon kell újra-és újra keresztülvergődnie, míg egészen ki nem pusztítja önmagát.                                     Mindössze az a lényeg, hogy az emberiséget, ne a bosszúvágy, hanem az isteni igazságosság megbocsátással telt szándéka vezesse.

Én, ennek látom, a legnagyobb esélyét.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr255487375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása