évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Volt ám tiltakozás…

2013.09.23. 06:23 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

   …voltam én rasszista, antiszemita, fasiszta szemét gój, meg minden, ami kell, meg ami nem, amikor Orbán, tengeren túli haverjáról leírtam, néhány köztudott igazságot. Mindig fáj az igazság, a hazudósaknak.

   Ezúton kérek bocsánatot.

Nem azért amit leírtam, mert az minden vonatkozásban tükrözi a véleményemet.

Pusztán azért, mert elragadott az indulat. Nincs már abban az emberben vér, aki ekkora piszokság láttán higgadt tud maradni.

   Most, kifejezetten Zsidó embertársaimhoz szólok.

Lehet, hogy ez a „politikus ember” belülről nézve, olyan tökéletes vezetőnek látszik, mint a Viktor Magyarországon, kevesek számára, de valójában egy rákos daganat. Olyan kór, ami többet ártott eddig, pár év alatt, a zsidóságnak, mint Hitler, Sztálin, Mussolini, és a zsidóságnak, a jövőben előkerülő összes ellenfele, együttvéve. Tömeggyilkosságaival, minduntalan kirobbantott háborúival, elvette a nép, nemzetközi megbecsülését, és egy fanatikus gyilkos hordává akarja degradálni azt a népet, akitől a hatalmát kapta ahhoz, hogy jelentéktelen figurája ellenére, szót kaphasson a politika nemzetközi porondján.

   Tudom, a nagyok, testi erőfölényük tudatában, mindig szerények. A kicsik, akik agresszívak, és már az óvodában is mások védelmére szorulnak, azokból válnak ilyen „emberek”, ha nincs egy kis szerencséjük. Ennek nem volt.

      Hogy a magyarok is tudják.

Arcátlansága bátorítja fel, magyarországi követőit arra, hogy megfogalmazzák igényüket, magyar államalkotó nemzetként való elfogadásukra.

Nem! Ők itt csak vendégek lehetnek. Nem csak miattunk, magyarok miatt, de önmaguk elzárkózó, köreiken kívül mindenkire gyűlölettel és megvetéssel néző magatartásuk miatt.

Államalkotók, a Kárpát-medencében? Ilyet, csak némi történelmi tudatlanság mondathat velük. Hol voltak ők a pozsonyi csata idején? Ha itt lettek volna, nem hogy elveszítjük a csatát, de a gyerekkirály „dekrétuma” sem úgy rendelkezett volna, hogy „a magyarok kiirtassanak”. Legfeljebb úgy, - a magyarok, és a zsidók kiirtassanak -. Nem voltak sehol, sőt, a dekrétumot is ők erőszakolták ki a gyerekből.  Nem jött be. Bevert fejjel pucolt haza, aki tudott. Az Istváni ármány, a nyugati kereszténység betörése után tudtak csak beszivárogni, de a Jobbikos megállapítást megelőzően, már II András is (1222) megállapította, hogy jelenlétük „nemzetbiztonsági kockázat”, és szigorúan korlátozta működésüket.

Jó! Végül is elfogadtuk, mint Noé a legyet. „Légy hát te is, a megmentettek között”. De, hogy államalkotók lennének? Aligha.

A magyarságnak harmincezer évnél régebbi kultúrája van a Kárpát-medencében.

Amikor mi, tanyákon és falvakban éltünk, komoly állattenyésztéssel, nemesítéssel, növénytermesztéssel foglalkoztunk, akkor ők, még a pusztában éheztek. Még be sem mentek Egyiptomba az éhhalál elől, nem hogy, már kiverték volna őket onnan. Még ez után következett a Kánaániták lemészárlása, gonosz Istenük parancsára. Tessék elolvasni az ószövetséget. (József, Mózes történetek)  Még mindig élvezték a mediterrán meleget, mikor mi itt a csikorgó telekkel küszködtünk. Ők lennének államalkotók? Itt???

  A történelem, a tények és hazugságok keveréke. Ideje már szétválogatni az ocsút a búzától, az ocsút kidobni, hogy a búzát arra használhassuk, amire termeltük. Kenyeret süssünk magunknak, meg a többi nemzetiségnek, aki jó szándékkal csatlakozott hozzánk.

Ez a mi dolgunk, meg az, hogy megvédjük magunkat azoktól, akik önszántukból, vagy egy ilyen külső gnóm nyomására, elpusztításunkra törekszenek.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr815529262

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása