évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Viktor „vesszőfutása”?

2013.10.08. 22:16 | béla lászló | Szólj hozzá!

   Véleményem szerint egyáltalában nem az, aminek látszik, és aminek láttatják.

A vesszőfutás lényege, hogy egy ártatlan embert, meztelen felsőtesttel, nagy nyilvánosság előtt, belöknek két sorfal közé, amelyből nem lehet kitörni. A sorfalat alkotók, leginkább katonák, csípös vesszőjükkel, ütlegelni kezdik. A szerencsétlen, kínjában elkezd futni, hátha kevésbé érik az ütések. Voltaképpen mindegy, hisz minden, a sorban álló katona, üti, ahol éri.

Ezt, mindaddig folytatják, ameddig eredményt nem érnek el, vagy, az áldozat ájultan össze nem esik.

    Régi, a kerékbetörésnél, karóba húzásnál, némileg humánusabb módja az emberek gyötrésének, és ha kockázattal is de esély van a túlélésre.  Alapvető célja, a nyilvánosságban, a tömegekben, gyűlöletet ébreszteni a végrehajtókkal, elrendelőkkel szemben. Másodlagos célja, a hatalom felmutatása, a felülbírálhatatlanság hangsúlyozása. A hatalom, (hacsak nem a Teremtő Isten kezében összpontosul), mindig erőszakos és igazságtalan. Akkor érzi jól magát, ha félelmet és gyűlöletet ébreszthet önmagával szemben. (2006) Harmadik, de nem mellékes célja, hogy a szemlélő tömegben, esetleg jelenlévő, akit a hatalom valamiért felelősnek tart, de elfogni nem bír, önként, a hatalom kezébe adja magát

Az ártatlan ember értelmetlen kínzását látva, egy gerinces ember, inkább feladja magát, mint hagyja az ártatlant szenvedni. Legalább is, a magyaroknak, ez jellemző tulajdonsága.

 

      Miért támadja Viktort az eu?

  Egy oldalról, teljesen logikátlannak tűnik, hiszen Viktor, minden nyilatkozatában kijelenti, hogy az unió elkötelezett híve. Tudható róla, hogy gondolkodás nélkül mindig megszavazza, a hatalmát megteremtő nép mérlegén, soha meg nem mért, önjelölt ”vezetők” kinevezését.

 

  A támadás egyetlen célja, Viktor, hazai népszerűségének, választási esélyeinek növelése.

 

Köztudott, az életszínvonalukban mélyre leszorított tömegeknek, ellenérzése, elutasítása, az eu.-val szemben. Következésképpen, akit az eu. támad, az csak „jó hazafi” lehet.

 

 Ez az átverés.

 

Hogy a lóláb, nagyon ki ne lógjon, a hasonszőrű „nemzeti” vezetők, mindig tesznek olyan kijelentéseket is, melyek ellentmondani látszanak, az eu, nemzetek gazdaságát romboló törekvéseinek. Ezek a kijelentések azonban, a reklám-hazugságok kategóriájába tartoznak.

 

A példáért, nem is kell messzire mennünk.

 

Sokan emlékeznek még, az eu. tyúkketrec cirkuszára, amitől a tojás ára a kétszeresére nőt.

Fülemben, még visszhangzik, a miniszterelnöki dörgedelem: Mi, Magyarországon, nem hagyjuk, hogy az eu. hülyét csináljon belőlünk! Ha két évvel ezelőtt előírták a ketrecek méretét, nekünk, az ma is megfelel. Nem fogunk ismét milliókat beruházni, ezzel ezreket a termeléstől elzárni, csak azért, mert az eu, elszellentette magát. Nem lesz Magyarországon tyúkketrec cirkusz!

 

Ennek a kiállásnak, nagyon pozitív társadalmi fogadtatása volt Magyarországon.

 

Ezzel együtt, kiváltotta az eurokraták (látszólag) dühödt támadását, miközben a színfalak mögött, gratuláltak érte.

 

Ez a megtévesztés.

 

Mi, a végkifejlet? A cirkuszt előadták, sőt, törvényerőre emelték. A tojás ára a duplájára nőt, a „konyhapénz” nem. A hazai termelők egyharmada, felhagyott a tojástermeléssel.

 

Az volt az igazi cél, nem a „tyúk-életszinvonal” felemelése, hanem az emberek életszínvonalának lentebbszorítása.

 

Elérték? Igen! Látszólag tiltakoztunk, de azért hagytuk.

 

Miért támadják a kormányt, a többi, posztkommunista pártok?

 

Ugyanez a szemfényvesztés mozgatja őket.

 

Szinte, egy kezemen megszámolhatnám azokat a magyarokat, akik nem látják világosan, hogy a rendszerváltásnak kikiáltott szabadrablás óta, a regnáló kormányok, egytől-egyig, híven kiszolgálták a nép kirablóit. Ezzel, hatalmas társadalmi ballasztot, és vele együtt, mérhetetlen vagyonokat gyűjtöttek. A mai kormány regnálása alatt is, vígan lubickolnak a lopott jólétben.

Semmi felelősségre vonás, semmi visszarendezés, vagyonelkobzás, és egyéb, „ördögtől való” intézkedés nem történt.

Persze, nekik megfelel ez a helyzet. Mit sem törődnek a nép nehézségeivel.

Eljátszották a nekik szánt bizalmat, most azon fáradoznak a perifériáról, hogy nehogy, a nép akaratának megfelelő kormány kerülhessen hatalomra.

Nyilvánvaló, hogy ameddig a „szabad mandátum” intézménye létezik, és létezhet, addig a Magyar Parlament, az épp regnáló párt elhatározásait fogja szolgaian követni, vagy saját érdekből, minden következmény nélkül, látványosan ellenezni. A nép sorsa, senkit nem érdekel.

A többi posztkommunista párt, most éppen azért támadja (látszólag) dühödten a Fideszt, hogy a bizonytalanok között, növelje elfogadhatóságát.

 

Miért támadja a Jobbik a kormányt?

 

  Az a propaganda, ami azt sulykolja, hogy a „húsos fazékért” harcolnak, azonnal megdől, amint a meghirdetett céljaikat megnézzük. A Jobbik, mint bárki más is, látja a nép tarthatatlan és igazságtalan sorsát, és minden lehetőt megtesz, ennek visszafordítására. Sajnos, a legutóbbi választáson, nagyon sokan megettük a fasiszta vádakat, és így, a sumák kétharmaddal szemben, szinte semmi esélyt nem adtunk neki.

  Mit akar a jobbik?

Megszűntetni Magyarországon a nemzetgazdaságot, az ipart, a mezőgazdaságot, a pénzgazdálkodást sújtó, és ezeket romba döntő idegen befolyást. Ha ezt, az eu. tagság megszüntetésével, vagy a feltételek újratárgyalásával tudja elérni, bármelyik megoldást támogatja.

  Élet, és vagyonbiztonságot akar az országban.

Fel akarja számolni a szabad mandátumot. Ezzel, véget akar vetni annak a lehetőségnek, amelyben, a választó polgár véleménye és szándéka, csak a választás napjáig tényező, a választások után egy nappal, már a fejére lehet rondítani.

Mekkora ígérete volt a Fidesznek az elszámoltatás.

Mi lett belőle?

Beszámoltatás, amit sporthorgász módra folytatnak.

Néhány kishalat kihalásznak, egy kicsit fojtogatják őket, mire a kishalak sietve beszámolnak róla, mennyi mindent tudnak elmondani, a nagyhalak viselt dolgairól. Itt az eljárás véget ér, az iratokat „nemzetbiztonsági” okra hivatkozva titkosítják, a kishalnak, adnak egy horgászcsókot a homlokára, és visszadobják.

  Ettől undorodik a Jobbik. Ettől fasiszta, rasszista, antiszemita, és minden, ami a csövön kifér.

A kormány pedig, rendületlenül ül a sumák kétharmadán, építi a stadionokat, az egészségügytől, oktatástól, rokkantaktól elvett pénzekből, és zavartalanul asszisztál az ország további kifosztásához, és idegenekkel való betelepítéséhez.

Van, aki ezért támadja.

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr775557949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása