évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

vendég-keverék

2013.11.21. 23:29 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Üdv,

hogyan sugalljuk azt, hogy valakitől nagy valószínűséggel tényleg tartani kell, mert igaza van? Hát, tiltsuk be a rendezvényt, ahol szerepelne. Ez történt a kirúgott magyar adóellenőrrel, aki saját hatóságát vádolja azzal, hogy semmit sem tett az áfacsalások leleplezése érdekében. A szakembert az ELTE-re hívták meg egy fórumra, de a bölcsészkar dékánja betiltotta az eseményt, mondván az  „sem hallgatói, sem szakpolitikai kérdéseket nem érint”.

MUTYIMONDÓ

Én ehhez az egész kérdéskörhöz, hozzáfűznék még néhányat, ha olyan , mindent tudni akaró lennék, mint a Fidesz.

  1. Ki és mikor nevezte ki a rektort?

  2. Milyen állampolgárságú?

  3. Milyen vallású?

  4. Milyen pártállású?

Ezekre a kérdésekre adott igaz válaszok, sokkal több kérdésre adnának választ, mint amennyit az átlagember feltesz. Őszintén  szólva, engerm már nem érdekel. Tegyen mindenki mindent úgy, ahogy lelkiismerete megengedi. Támogassa azt, akit jó érzéssel és becsülettel támogatni tud, és használjon ki minden időt, ameddig lehet.

  Már nincs sok.

Nagyszüleimtől hallottam arról, hogy a mai hegemónia kezdetén, a Rákosi érában, sztárügyvédek, hajdani polgármesterek vezették a Fővárosi Villamos Vasút szerelvényeit, és főurakat deportáltak Hortobágyra, Recskre, csak azért, mert magyarok voltak. Most, fordul a kocka, mert fordulnia kell. A magyarok, sokkal kevésbé bosszúállóak, mint a jelenlegi hatalmaskodók, de azért, ami jár, az jár.

Az ilyen emberek is el tudják vezetni a villamosokat, hiszen élni muszáj, vagy, nagy tudásukat külhonban fogják kamatoztatni. Így sem rossz.

A mai szerelvények, sokkal kényelmesebbek. Fűtöttek, automatizáltak.

Nem kell a vezetésükhöz 3-4 diploma. Egy is éppen elég, akár van mögötte valami, akár nincs.

A jövő, Magyarországon a magyaroké, a perspektíva szükségszerűen a MAGYAR FIATALOKÉ. Ezt, már éppen elegen tudják ahhoz, hogy végre is hajtsák. Hiába kampány, oldalszalonna, meg mifene, vége lesz a „vitsaftnak”.

  A magyarok türelmesek, békések de nem hülyék.

Tudják, hisz a szájukba rágták évtizedek alatt, hogy Hitler mögött ott állt az SA, az SS a hadsereg és a nép. A mai magyar hatalomban ugyanez megtalálható. Működik a Moszad, a TEK, a Rendőrség, és a Fidesz.

Egyetlen különbség van, a Fidesz, nem a nép!

72 éves pizsamás emberre tört rá hajnalban a TEK, amiért meg akarta védeni magát a cigánybűnözőktől

A házát eddig kétszer törték fel, egyszer még az anyanyulat is ellopták a kicsinyei fölül, a Terrorelhárítási Központ fegyveresei mégsem a cigánybűnözőkre törtek rá kedden hajnalban, hanem a 72 éves magyarral keménykedtek.

„Nem a hatalmat akartam megdönteni, csak védekezni akartam azzal a kispuskával” – mondta a Nyékládháza és Emőd közötti hétvégi házas részen élő 72 éves férfi, akit azért vett őrizetbe a rendőrség a hét elején, mert egyik "jó" szomszédja bejelentette: fegyvert tart otthon. A törvényt korábban még soha nem sértő férfit az ügyészség szerette volna előzetes letartóztatásban tudni, de a nyomozati bíró csütörtökön úgy döntött: elegendő, ha lakhelyelhagyási tilalom alá helyezi.

Így otthonában látogathatta meg az egyik helyi lap. Mint mondta, tudja, hogy súlyos börtönévekkel fenyegeti a törvény az engedély nélküli fegyvertartást, de a kora miatt legálisan már nem birtokolhatna ilyen eszközt. Az újságírók ottjártakor éppen a kapuját szerelgette:

– Amikor láttam, hogy rendőrök állnak a ház előtt, mondtam, hogy hozom a kulcsot, egyikük mégis szétrúgta a kaput – mondta a férfi.

A vásárban vette a puskát

„Hallani a híreket, hogy idős embereket támadnak meg az otthonaikban. Amikor hozzám költözött a 93 éves édesanyám, nekem is el kellett gondolkodnom rajta, hogyan védem meg magunkat” – mondta az Emőd és Nyékládháza közötti hétvégi házas területen élő, a neve elhallgatását kérő 72 éves ezermester, akit kedden hajnalban a Terrorelhárítási Központ kommandósai ébresztettek és vettek őrizetbe.

– Eddig kétszer törték fel a házamat, de loptak már el tőlem a pincéből bort és pálinkát is. Volt, hogy az éppen megfialt, szoptatós anyanyulat vitte el a tolvaj a kicsinyei fölül; mind elpusztult. Nyáron csak egy szúnyogháló van az ajtón, ablakon; ha azt kivágja valaki, már benn is van. Ezért végiggondoltam, hogyan is védekezhetnék – mesélte a férfi.

– Áramot nem vezethetek a kerítésembe, mert úgy járok, mint az a kesznyéteni gazda, a borba se rakhatok fagyállót. Ha harapós kutyát veszek, az még a végén kárt tesz a gyerekekben, a riasztók meg nem érnek semmit; mire ideér a segítség, mind a kettőnket megölhetnek. Ezért döntöttem úgy, hogy veszek egy kispuskát az ónodi vásárban – magyarázta indítékait az idős ember.

A hatóságokkal még soha összetűzésbe nem került férfi kedden hajnalban rendőrségi fényhidak villogására ébredt, s amikor pizsamában kiment az udvarra, kommandósokkal találta magát szemközt, akik – miután berúgták a kaput – a sárban hasra fektették és míg megbilincselték, a hátára térdeltek. Kell is a keménység…

(Boon nyomán)

 

Kuruc. Infó  elnöki módszerrel (ctrl+c ctrl+v)

Nem kell itt már beszélni, beszélnek és cselekszenek helyettünk elegen.

Látjuk is ha vakok nem vagyunk, ki a fasiszta, és ki, akire csak mondják.

Éppen ők mondják, mikor csak az „árjafajban” van különbség ma?

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr455648699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása