évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Levél egy Fideszes barátomnak.

2013.11.24. 11:33 | béla lászló | Szólj hozzá!

Megy  sárdobálás ezerrel!
 
   A Fidesz az MSZP..-re, és vissza, de nagy összeborulásban mindenki a Jobbikra.
Az, az antiszemita, a fasiszta, az uszító, és hasonlók. Nem hiszem, hogy ők maguk, a húsosfazékért folytatott kíméletlen harcukban nem vennék észre, hogy ami ma magyarországi gyakorlat és valóság, az, a judeo-nacionalizmus, és ,az erre az alapra épülő totális fasizmus. Felháborító cinizmussal ezt, "demokratikus jogállamnak" merik nevezni a meggyötört magyar nép színe előtt, a médiákban, és minden fórumon.
Ez a gyalázat maga. A regnáló pártok, és kormányaik, a náci fasizmus minden elemét megvalósították és működtetik. Működik a besúgóhálózat, a lehallgatás, a megfélemlítés, és a terror.
 
   MSZP. oldalról a 2006-os rendőtattak, ahol zsidó katonákat öltöztettek be magyar rendőr egyenruhába, de magyarul nem tudták megtanítani őket, (erről első kézből származó infoim vannak) 
ezek felelnek meg, szerepüket illetően a náci barna-ingeseknek. 
   Fidesz oldalról, a TEK. ami a náci SS pontos megfelelője, és a helytelenkedő cigányok helyett, a magyar ügyekért kiállókat próbálja megfélemlíteni és terrorizálni.
   Már nem lehet.
A magyaroknak Trianont követően már nincs veszítenivalójuk. Szó szerint, a túlélésünkért harcolunk, és ezt, már a széles tömegek is látják. (16% egységes adó, elbocsátások, munkanélküliség, várólisták, Eu. tagság, drogpropaganda az iskoláinkban, buzikampányok, holokauszt "kárpótlások", hajléktalanok üldözése, és hagy ne soroljam tovább.)
 Nem adjuk, és nem adhatjuk fel. Bosszú, és erőszak nélkül, de sürgősen véget kell vetni ezeknek az állapotoknak.Ezt képviseli a Jobbik, és újabban a TESZ, Ángyán József, hajdani fideszes,. időben felébredt államtitkár pártja.
   A magyarok, ezeket az erőket támogatják, sorakoznak fel mögéjük, és már kevesen hiszik el a fasizmus tényleges megvalósítóinak, hogy a Jobbik a fasiszta.
 
  Ezek azok a dolgok, amik a magyarok, köztük az én nézőpontomból látszanak.
Üdv, László
Utóirat:
  Ez a folyamat zajlik ma Magyarországon, amiről az első link alatt található rövidfilm szól. Kicsit fedettebben, kicsit más eszközökkel, de azonos céllal.
Itt is a vezetőinkkel íratják alá a papírt, és a néppel szavaztatják meg a pusztító vezetőket.
A végrehajtók azonosak, a módszer is hasonló, csak ennek, épp mi, magyarok vagyunk az áldozatai.
Mi nem tehetjük meg, hogy nem nyúlunk a tollhoz, mert azzal őket támogatjuk. Vazallusaik, biztosan elmennek szavazni. Ha mi nem megyünk, megint ők lesznek a győztesek, mi a vesztesek.
Az eredményt már ismerjük, és szenvedünk is tőle eléggé.
Videó
 
 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr965653468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása