évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Sok legyet egy csapásra…

2014.02.01. 14:48 | béla lászló | 1 komment

  A mai Magyarországon számos olyan gond nehezíti a magyarok életét, melyek közül egyetlen egy is elég lenne, életünk megkeserítéséhez.

Az ország vezetésében és közhatalmában, teljes zsidó hegemóniát alakítottak ki.

Ez mára odáig fejlődött, hogy bizonyos mértékű közhatalmat jelentő beosztásokat, már kizárólag pedigrés ember tölthet be. Így valósul meg akadálytalanul a kettős mérce, és egyéb, magyarellenes lépés Magyarországon.

  Elkövetői felelősségre vonhatatlan, érinthetetlen emberek. (a korrupción fogott bírónak is jár a fizetés / kamarai döntés a közelmúltban)

   Mindazonáltal, nem szabad haragudni ezekre az emberekre.

Magatartásukat, elvárásaikat zsigereikben hordozzák, képtelenek attól függetlenedni, kizárólag, az ennek megfelelő helyzetet képesek elfogadni.

Minden létezőnek őket, az ő érdekeiket kell szolgálni.

Szánalmas, és nehezen teljesíthető igény, de egyelőre, kierőszakolásához, sok országban, így hazánkban is meg van a hatalmuk, így a lehetőségük. Noha ez a lehetőség, több európai országban nagy népi ellenállást vált ki, és radikális szűkítési törekvéseket generál, jelenleg változás nem tapasztalható.

  Koránt sem mindegy, milyen kormányok kerülnek hatalomra.

Gyurcsány, Bajnai és sleppjeik, ugyanolyan vidáman gengszterkednek, mint Orbán és csapata. Meg vannak győződve arról, hatalmuk megkérdőjelezhetetlen.

Tudják, de legalább hiszik, a magyar nép annyira elvakított, megfélemlített, hogy nem mer, nem képes, tőlük független kormányt választani. Ez garantálja a cselekedeteiktől független érinthetetlenségüket. Élnek is vele. (két hét alatt…)

   Ezt a jellemző faji elvárást, a magyarság, és vele Európa nemzetei a zsidó keresztény vallásnak magyarokra erőszakolását követően, kétszáz év alatt kiismerték. Azóta utasítják el. Ennek ellenére, minden nemzetállamban kialakult a cionista hegemónia. Hol hatalmi, hol házassági, hol nemzeti érdek fölé emelt egyéni gazdasági érdek hatására, de létrejött, és ez idő szerint, megdönthetetlennek hiszik.

  Igazán annak látszik.

Tény, hogy a 1930-40es években, volt egy határozott törekvés ennek a szemléletnek, és hordozóinak Európából való eltávolítására, de mivel cionista alapon, zsidó tőkéből szerveződött, inkább tekinthető megelőző csapásnak a részükről, mint népi akarat megvalósulásának, Európa népei részéről.

Ez a „megdönthetetlen” hatalmi rend, most igencsak rezeg, mint egy szélfútta kártyavár.

Európa, sőt világszerte erősödő elutasítással szemben szeretnék megvalósítani, az emberek totális semmibevételét, elnyomását megvalósító „új világrendjüket”.

Hatalmukat, minden lehetőségüket képes egy enyhe fuvallat, egy egységes magyar állásfoglalás elsöpörni.

   Nem azért, mert a magyarság ma a világ, meghatározó, politikai, stratégiai tényezője. Pusztán a példa erejével.

Olyan ez, mint a szuperszonikus repülő erőd. Képes városokat szétbombázni, rakétáival szétlőni, de ha menetben, egyetlen pisztolygolyó eltalálja szerencsés helyen, leszakadhat róla a sárkány lemeze, és kivédhetetlenül csapódik a földbe.

  Ilyen a cionista terror is.

Rettegésben tartja az emberiséget, totális elnyomással, kiirtással fenyegeti, de egyetlen nemzet határozott kiállása, példát adhat a világnak, hogyan semmisíthető meg.

  Ez a lehetőség állt most elő a magyarság számára, a közelgő választásokkal.

Ha a magyar nép, szavazatával megdönti a cionista rémuralmat, választott kormánya, átrendezi a hatalmi struktúrákat.

Megkezdődnek az elkövetett nemzetellenes bűnök felelősségének megállapításai, és az ezért járó büntetések kiszabásai.

Ennek, már hírére, puszta lehetőségére, sok felelős kereket old.

   Nem kell törvénnyel kirekeszteni, haragudni rá, üldözni, magától megy el.

Végre, erőszak nélkül létrejöhet a magyarok nyugodt, kiegyensúlyozott, igazság alapján álló, gazdag élete.

  Ez(!) a magyarországi választások tétje.

Mindent, vagy semmit!

Én, a MINDENT SZERETNÉM, a magyar választók pedig megmondják, mi lesz belőle.

 

Bízzunk Istenben, a magyarok Istenében, de ne tartsuk szárazon a puskaport.

Azt hagyjuk meg Cromwellnek, az, az ő fajtájára jellemző felállás.

 

Béla László

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr335792865

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hungarica 2014.02.16. 18:01:55

" A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóródva is köztünk maradt."NYUGODJ BÉKÉBEN!!!(BÉLA LÁSZLÓ)
süti beállítások módosítása