évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Óvjuk meg gyermekeinket

2010.02.20. 22:47 | béla lászló | Szólj hozzá!

Óvjuk meg gyermekeinket

a szokásos főcím, számomra érthetetlen módon itt nem jelenik meg. (informatika oh)

 

   A ma egyre elaljasodó pénzéhes világban, egyre újabb és újabb veszélyek leselkednek ránk. Most épp a gyermekeinket támadják

   A „magyarbarát” kormányunk, illetve annak oktatási szegmense, nem elégszik meg azzal, hogy az óvodától kezdődően, központi utasítással írja elő, a gyermekeink nemi identitásának elbizonytalanítását. Pusztán jóindulatból, a gyermekek „védelmében” népszerűsítik a kábítószerek „biztonságos” használatát.

http://vegtelenszeretet777.shp.hu/hpc/web.php?a=vegtelenszeretet777&o=szex_es_uj_vilagrend_jNKA

Idézet a hivatkozott linkből:

A kábítószer fogyasztás bátorítása.
A kábítószerek használata is könnyebbé válik és fokozódik. Ugyancsak bátorítják az alkoholfogyasztást.
Egyidejûleg a kábítószer - ellenes intézkedéseket is megszigorítják. A kábítószer fogyasztás bátorítása és az ellene való harc fokozása csak látszólag jelent ellentmondást. Az egyik magyarázat, hogy a kábítószerek könnyebb elérhetõsége lehetõvé teszi, hogy azok a gyenge emberek, akik a drogok rabjai lesznek, kirostálódjanak. Hiszen a Föld is, mielõtt túlnépesedetté vált, keresztül ment azon a korszakon, ahol a dzsungel törvénye érvényesült, és csak a legéletképesebbek bírták a versenyt. Ekkor az embernek még az idõjárás viszontagságai, a vadállatok és a betegségek ellen kellett védekeznie …

 

Azok a súlyos bűnök, amiket a mindent uralni vágyó háttérhatalom, ezen belül a másfajták követnek el az emberiség ellen, mostanában rendre felderítetlenek és büntetlenek maradnak.

    Ezt szűkebb pátriánkban, Magyarországon, az áruló, háttérhatalmat kiszolgáló elit garantálja. Életünk és nemzetünk megóvása érdekében, a demokrácia eszközével, ennek a rétegnek a kezéből minden hatalmat ki kell venni.

  Mit tehetünk mi ez ellen, most és mindörökké?

Most csak annyit, neveljük gyermekeinket a legnagyobb szeretetben. Igyekezzünk minél több időt velük tölteni. Hívjuk fel a figyelműket, az őket elérő információk valódi céljára. Talán így megóvhatjuk őket.

  Csak remélni tudom, hogy a jóérzésű Magyar ovónők, és magasabb iskolákban oktató pedagógusok, bojkottálni fogják a nemiség lerombolására irányuló rendelkezések végrehajtását.

 

 

 

 

 

 

Újabb részlet a hivatkozott linkből:

A homoszekszualitás bátorítása.
A háttérhatalom hosszú távú társadalom - átalakító programját beavatottként ismerõ Dr. Day közölte:
támogatni fogják a homoszexualitást, és az embereknek meg lesz engedve, hogy azonos nemûekkel létesítsenek nemi kapcsolatot. Nem kell többé az ilyen fajta hajlamot elrejteni. Az idõsebb embereket is bátorítani fogják, hogy aktív szexuális életet éljenek még idõs korban is. Mindenkinek meg fogják engedni, hogy tetszése szerint élvezhesse a nemi életet. Semmi nem lesz tiltva.
Dr. Day ezzel kapcsolatban külön kitért az öltözködésre. Ennek sokkal izgatóbbá és provokatívabbá kell válnia. 1969-ben már meghódította a nyugati világot a miniszoknya és a harisnyanadrág. Dr. Day a következõket mondta: „Nem csak az teszi az öltözködést szexuálisan csábítóvá, ha az eddig szokásosnál jóval nagyobb testrész válik láthatóvá. Más, kifinomult fogások is izgatóak lehetnek.” Itt számításba jöhet a ruha kivágása, anyaga, átláthatósága, elhelyezkedése, stb.

 

   Mindannyian saját szemünkkel láthatjuk e pusztítás legkülönbözőbb

megnyilvánulásait. Most, nem sokat tehetünk. Példás, hogy a világ más részein, világvárosokban is betiltották a b..iparádét, és a tiltás ellenére megrendezettet, karhatalommal való szétveretéssel fenyegették. Ki sem mertek állni.

 Hogy mindörökké mit kell tennünk, arra csak kérdésem van.

 

  Ön elmegy szavazni?

 

    Tudja kire kell, hogy ezek a dolgok végleg megszűnjenek?

 

 

    Üdvözlettel Béla László

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr321777019

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása