évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Warsó Maastrichtba költözött

2010.02.25. 08:29 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Párhuzam a magyar történelem eseményei között

 

Természetesen nem arról van szó, hogy a lengyelek, Warsót magára hagyva, tömegesen Hollandiába költöznének. Sokkal inkább a helyekkel megjelölt szerződések azonosságáról, hasonlóságáról.

A Warsói szerződés, a maga idején arra szolgált, hogy a szovjet befolyási övezeten belül elnyomott népek tiltakozását, ellenállását, törvényesített fegyveres erőszakkal letörje, ha kell, vérbe fojtsa, ahogyan

56-ban Magyarországon, vagy 68-ban Csehszlovákiában. Mivel a globálkapitalizmus terjeszkedésének útjában állt a szovjet befolyási övezet, addig forgatták politikájukat, míg elérték ennek megszűnését.

A terület népeit a szabadság maszlagjával etették meg.

És valóban! Amikor a Szovjet Hadsereg kivonult, mi Magyarok, szabadabbnak gondoltuk magunkat.

Sokan hittük, hogy végre szabadabban élhetünk.

Hittük, hogy megszűnik az erőszak. Hittük, hogy a Nato, valódi védelmet nyújt hazánknak. Hittük, hogy az EU. Az egyedül maradt amerikai nagyhatalom ellensúlyozására jött létre, és ismételten az egyensúlyteremtés a cél.

Ezeket mind hittük.

Most szembe kell néznünk azzal, hogy az EU, a globalizáció kiterjesztésének legújabb fóruma, a nemzetek felszámolásának szalonképesített eszköze.

A Maastrichti szerződés agresszor fegyveres erejének, European Gendarmerie Force, magyarul az európai csendőrségnek, puszta léte, és törvényi felhatalmazása, minden tagállam lakosságát, tűzparanccsal felruházott agressziós erő bevetésével fenyegeti. Ez annyival rosszabb az 56-ban behívott

Szovjet csapatoknál, hogy amit ez az erő egyszer megszállt, az a Maastrichti szerződés szerint örökre a fennhatósága alatt marad.

Trianon apróban, a teljes felszámolásig.

Ezt a mai elit szolgaian aláírta.

Ellene egyedül a Jobbik képes fellépni.

Gondolkodjunk!!!! És az után szavazzunk!

Ha ismét hatalomban hagyjuk valamelyik aláírót, (mármint a Maastrichti szerződés elolvasás nélküli aláírói közül), az akkor hozza a nyakunkra a fasiszta, globálkapitalista, népírtó, élessel gyilkoló, palesztínai tapasztalatok alapján szervezett, végleges megszálló haderőt, amikor erre megkapja az utasítást. (nem a magyar választóktól)

Ismernünk kell a módszereiket. Jézus meggyilkolását is a néppel szavaztatták meg, és a rómaiakkal végeztették el. Ők ártatlanok, mint a ma született bárány.

   Mi Magyarok, ne szavazzuk meg a saját kivégzésünket. Legalább a gyermekeinkre való tekintettel ne. Derék vezetőink a magyarságot megint sz@rba léptették, de ebből arany is lehet, csak a módját kell megadni.

 

Béla László

 


A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr481788654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása