évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Élesztik a mímelt, vagy valódi erőszakot?

2010.03.19. 09:09 | béla lászló | Szólj hozzá!

Jönnek a merényletek?

 

 

Forr a leves. Napi szinten változik az állapotrendszer.

Egyre inkább nem lehet a hazugságokat konzerválni, a későbbi fogyaszthatóság érdekében. A hazugságvárak úgy dőlnek össze, mint a rendezetlen vízhelyzetben, a belvízzel körülvett vályogházak.

   Úgy tűnik, hogy ez a belvíz, maga a nemzet. Óhatatlanul Petőfi jut eszembe „habár felül a gálya, alul a víznek árja, azért a víz az úr” Egyre többen látják át, mennyire nincsen esélyünk a túlélésre, ha elkerülendő a konfrontációt, továbbra is hallgatólag tudomásul vesszük a jelenlegi helyzetet. Mind többen vállalják nyíltan a Jobbik támogatását, amit már a közvélemény kutatások sem tudnak, nem létezőként értékelni.

   Néhányan már menekülnek a süllyedő hajókról, vagy egyszerűen most vették észre, hogy ezek a hajók, egyenesen a Niagara felé haladnak, és már vészes közelségbe kerültek.

    Mások, megkapaszkodtak a vészharang kötelébe, és kétségbeesetten kongatják. Ez mind nem baj, hiszen vész az nincs, sőt, a bajok csökkenő tendenciája látszik. Ha van valami baj, az, az aljas módszerek előtérbe kerülésében határozható meg.

    Szerintem nincs ember, akinek a múltjában, ne lehetne olyat találni, ami ugyan a gondolkodását, emberségét, egyáltalán nem határozza meg, de látványosan támadható. A Jobbik prominens embere, azonnal levonta, a maximálisan levonható tanulságot, és eltávolodott a közszerepléstől.

  De jó lett volna, ha az elmúlt húsz évben, ilyen emberek kezében lettek volna a döntések. Nem itt tartanánk. Én személy szerint sajnálom, mert ordít róla, hogy nem homokos. Fiatalosan hülyéskedett, és ezt most megvették rajta.

   A nagyobbik baj, az ismét felbukkanó erőszak.

Amikor a Magyar Gárdát „kellett” betiltani, súlyos gyilkosságok végezték a közvéleményben a mélyszántást. Noha a Gárda megmozdulásai mindig mentesek voltak az erőszaktól, még is megpróbálták ezeket, a Gárda és a Jobbik nyakába varrni. Ez ugyan nem sikerült, de sokat enyhített, a Gárda betiltása miatti közfelháborodáson.

    Most, hogy a Jobbik támogatottsága egyre látványosabban nő, nagyon fontos valamivel lejáratni. Erőszakoskodni kell az ellenfeleivel, és kész.

Könyörgöm! Ébredjenek már fel! Ennyire nem szabad hülyének nézni egy Nemzetet. Ez csak a kitalálók, és végrehajtók szellemi képességét minősíti.

   Oda kell figyelnünk, a jelenlegi és további provokációkra. Lehetetlen, hogy ilyen eszközökkel meg lehessen törni egy nemzet akaratát, jövőbe vetett hitét.

 

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr131851619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása