évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Ez már sok!!!

2010.03.27. 05:43 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

 

Ez már sokk!!!

 

  A hazánkat kirabló, Európát végigfosztogató, és végleg, valamennyi európai nemzetet, a hamis bűntudat ébresztésével, alázatos szolgaságba kényszeríteni szándékozó, judeofasiszta, globalista hatalom hazai kollaboránsai, megtámadták a Jobbikot.

    Lehet ez egy rájuk jellemző aljas kampányfogás, de valószínűleg, ettől, nagyobb eredményt várnak.

   Hogyan gondolhatja egy szűk, és egyre fogyatkozó fasiszta kisebbség, aki az elmúlt húsz év alatt, a napnál világosabban bebizonyította a magyarságnak, hogy uralma alatt, a nemzetnek csak a nélkülözés, gyötrődés, és halál lehet az osztályrésze, hogy végigvihet, egy ilyen újabb támadást, a nemzet ellen.

     Az a népirtó hatalom, akinek a szándékából, és akaratára, ez a magyarországi sejt, elindította ezt a sötét támadást, elszámította magát.

     A gonoszság felsorakoztatta utolsó erejét, a mindent eldöntő végső harchoz,

de az erő, ebben az armageddoni küzdelemben, már a mi oldalunkon áll.

    Mi nem harcolunk ellenük. Ez a harc az emberiségért, annak élhető, emberhez méltó életéért, a meggyötörtek megmentéséért, a törvényerőre emelt tolvajlás, hazugság, és gyilkosság visszaszorításáért folyik. Ellentétben a globálfasizmussal, mi ezt a harcot, nem fegyverrel, hanem közös akarattal vívjuk.  Nem hagyjuk, hogy az emberiségellenes hatalomvágy, az eddigi két világháború után, egy harmadikba sodorja a világot.

    Mi nem háborúzunk!

Törekvéseinket, nem a világot tönkretevő, az embereket tömegesen gyilkoló, globálfasiszta hatalom iránt érzett elutasítás és gyűlölet vezeti. Mi nem ismerjük, és el sem fogadjuk, ezt a gondolkodást. A mi fegyvertelen harcunkat, a szeretet vezeti. A szeretet azok iránt akiket megnyomorítottak, a szeretetből fakadó együttérzés azok iránt, akiket legyilkoltak, a szeretet azok iránt, akit éhezésre kárhoztattak. A szeretet hatalmas erő. Az együttérzés, olyan összefogást hoz létre, ami elsöpri a gyilkoló szándékot.

   Azért éppen a Magyarok, akik ebben a harcban az első lépést megteszik, mert ez a feladatunk. Felnyitni a világ szemét. Megmutatni a szeretet hatalmát.

   A Magyar Gárdának, még csúzlija, vagy a nemzeti ősi jelképe, fokosa sem volt, mégis úgy rettegtek tőle.

 Vajon miért?

Mert a szeretet, az egymás iránt érzett felelősség, a bajtársiasság legyőzhetetlen hatalmát szimbolizálja.  A judeofasizmusnak, kezében van a világ legjobban felfegyverzett, legagresszívebb hadserege, mégsem félnek tőle. Az életükért harcoló Palesztínek, puszta kézzel is nekimennek a géppuskának, büszkén, és boldogan halnak meg, igazságuk biztos tudatában. Nem az élet az érték, a becsület és a szeretet. Nem a halál az ellenség, hanem a gyűlölet, és a hazug emberi hatalom. Bennünk Magyarokban nincsen gyűlölet. Mi nem hozunk létre terrorkülönítményt, European Gendarmerie Force, és nem fogunk fegyvert, nehogy ezt a terrorkülönítményt, a judeofasizmust kiszolgáló kormány, a nemzet háta mögött aláírt Maastrichti szerződés alapján a nyakunkra hozhassa.

Mi szeretettel, és ebből fakadó összetartással harcolunk, az emberi élethez, annak méltóságához való jog, fasiszta, hatalmi eltiprásával szemben, az emberekért.

    A magam nevében, és azt hiszem, minden szeretetben élő, és gondolkodó embertársam, és honfitársam nevében, visszautasítjuk, hogy az embernyomorító, eröszakos, gyilkos hatalom, bennünket akarjon fasisztának bélyegezni.

 

Béla László

 utóirat. A nemzet ellehetetlenítését, megnyomorítását, végkifejletben megsemmisítését célul kitűző erők, veszélyben látják eddigi eredményeiket. Sokkolja őket , a nemzettudatban, szeretetben, egymás iránt érzett felelősségben, egyre inkább egyesülő Magyar erő léte és látványa. Számukra elfogadhatatlan, aki igazat beszél, és akként, igazul is cselekszik. Ez mutatja legjobban, a magyar összefogás megrendíthetetlen erejét. Őrizzük meg ezt az erőt, érvényesítsük a  választáson is, és megszabadulunk a lopásoktól, és hazugságoktól.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr941872059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása