évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Kinek van baja a Jobbikkal?

2010.03.29. 12:27 | béla lászló | Szólj hozzá!

Kinek van baja a Jobbikkal?

 

 

   A Jobbikkal, minden más pártnak, támogatott médiacsatornának, a Mazsihisz.-nek, és a kormánynak is súlyos bajai vannak. Folyamatos a mocskolás, fasisztázás, gáncsoskodás. Ez a magatartás a megvalósítók részéről, teljesen érthető, és el sem ítélhető.

   Nincsen viszont baja a Jobbikkal, általában a Magyar embernek, de nincsen baja vele, a tisztességes cigánynak, vagy egyetlen más kisebbségnek sem, kivéve a Magyarországot megszállni, gyarmatosítani szándékozó pénzemberek kisebbségét.

   Hol van ezeknek a bajoknak a forrása?

A bajok, elsősorban a Jobbik erejéből, határozottságából, a felvállalt ügy melletti rendíthetetlen kitartásából, és rohamosan növekvő társadalmi támogatottságából származtathatók. Az a társadalmi támogatottság, ami a Jobbik meghirdetett, és láthatóan következetesen végrehajtani szándékozott, programja mögött kibontakozik, az ország eddigi tönkretevőit, érthetően félelemmel tölti el. Annak a puszta lehetősége is félelmet ébreszt, hogy ez az ország, ez a nemzet, képes lesz kijönni abból a sírgödörből, ahova az elmúlt 20 év vezetése, már sikeresen leeresztette. Elfogadhatatlan, hogy a halott, fellökve a koporsó fedelét, kimásszon a gödörből, és jókedvűen rámosolyogjon gyilkosaira, amikor már csak a földet kellett volna rádobálni, és örökre le van róla a gond.

   Az viszont rémálom a kirablók számára, ha újra vissza akarnák lökni a gödörbe a nemzetet, még komoly ellenállásra is képes lesz.

   Azok a „szabadságharcosok” akik most a személyes szabadságukat is okkal féltik, minden eszközt, aljasat és „aljatlant” (értsd: feneketlen a repertoárjuk)

bevetnek, a választók elrettentésére.

   Most, az eddigi hazugságoknak, N. hatványa is megengedett.

Fasisztát kiabálnak a Jobbikra azok, akik minden más lehetőséget lesöpörnek az asztalról, terrorral félemlítik meg az embereket, és aláírták a Maastrichti szerződést.

  Buzisággal vádolnak Jobbikost azok, akik buzikörmenetet rendeznek Budapesten, milliós rendőri biztosítással, a többségi társadalom rosszallása ellenére.

  Ezeken a visszásságokon, már a kevésbé tájékozott, és arra kevesebb gondot fordító, szavazó polgárok is átlátnak.

    Csoda e, ha a Jobbik népszerűsége napról napra nő?

Ebből következően, könnyen előállhat az a helyzet, hogy a nemzet, demokratikus úton, saját kezébe veszi az irányítást, és ajtót mutat, gazdasági, erkölcsi, politikai, gyilkosainak.

     Ez maga lesz a tragédia, a fosztogatók számára.

Ők nem így képzelték!

Addig akarták feszíteni a húrt, ameddig el nem fogy a Magyarság türelme.

A munkanélküliség, reménytelenség, sokan az éhezés hatására, kirobbantanak egy jó kis polgárháborút. Ebbe azután beavatkozhat az Eu csendőrség, és „demokratikusan” megszállva az országot, végleg megszűntethetnék a magyarság több ezer éves jogait.

  Eddig a magyarság is ellát. Ezt a szívességet már nem tesszük meg. Nem lesz polgárháború, választás lesz!

   Nagyon kíváncsian várjuk az eredményét, vajon elegen látják e a magyarságból, hogyan kell a velünk megásatott sírból kiugrani, és kedvesen mosolyogni a kivégző osztag képébe.

 

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr111876974

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása