évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Hajrá Magyarok! Jól haladunk.

2010.04.02. 19:24 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Már Jobbikos bankrabló is „született”?

 

   El tudom képzelni, mit ígértek a megdőlt bankrablónak.

A dolognak erősen dögszaga van. Még, ha az első állítás, rögtön ezt a verziót hozta volna is, a penetrát nehéz lenne lemosni róla.

Így azonban, hogy először kitálalt az elkövető, aztán változtatott, elég nyilvánvaló a dolog, Csak az nem látszik, milyen mélységbe akarnak még süllyedni, a zombivá fejlődött szabadságharcos politikusok.

Érdemes a szóhasználatra odafigyelni. A gyönyörű és kifejező Magyar nyelv, képes arra is, hogy a szavak eredeti jelentésén túl is, értelmes mondanivalót közvetítsen az értelmező számára.

Ha én azt hallom, hogy a megkérdezett tagad, az számomra azt is jelenti, hogy a firtatott cselekmény megtörtént, de a megkérdezett, nem ismeri el.

Ha azt hallom, hogy a megkérdezett nem tud róla, ez talán korrektebb lenne, még akkor is, ha ilyen nevetséges, megalapozatlan mocskolódás, semmiképpen nem lehet korrekt.

    Nem is életszerű, mert kártya, és hasonló adóságok miatt szorongatott emberek,  már raboltak a megszabadulásért, de pártszimpatizánsként emberünk, bekerülhetne a Ginis-be, mert ebben a kategóriában biztosan világelső.

    A következő hír bizonyára az lesz, maga a pártelnök nyomott pisztolyt a szegíny cigány díler bordái közé, hogy a Jobbik javára árulja a körúton a drogot.

Szerencsére, a derék ÁVH-sok, P.S. parancsnoksága alatt, kimentették szorult helyzetéből. A díler elfogása kapcsán derült fény a bűnbarlangra, amit a pártkassza javára működtetnek, izraeli szex rabszolgákkal, a büdös antiszemiták.

Ennél mélyebb szintet, már a rágalmazásban is nehéz elképzelni.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr211890375

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása