évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Istenáldott, boldog húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek

2010.04.04. 12:33 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Felhőtlen, gondoktól mentes, felszabadult ünnepeket a Magyarságnak.

 

 

   Most, hogy túl vagyunk, Jézus megfeszítése, égbe kiáltó bűnének évfordulóján, a nagypénteken, és reményteli szívvel várjuk a feltámadás ünnepét, őszinte szívből kívánom mindenkinek, érezze át a megváltás csodáját.

 

     Jézus urunk, a szeretet és a jóság Atyai nagykövete, elhozta az embereknek a megváltás, a megbocsátás, a felszabadultság, Isteni üzenetét. Igaz, hatalmas árat fizetett értünk.

 

     Amikor megkísérelte a Zsidókat jobb útra téríteni, szeretetre, szerénységre, emberségre fordítani, amikor kikergette kufárjaikat az Isten házából, a gonoszság szörnyű haragra gerjedt. Nem nyugodott, nem nyugodhatott, amíg meg nem ölhette. Ereje, bátorsága, nem lévén hozzá, elintézte, hogy helyette megtegyék.

 

      Jézus megbocsátott. Az Atyát is kérte. „Bocsáss meg nekik Atyám, hiszen nem tudják, mit cselekszenek”

 

    Mára a magyarság is túljutott a kereszthalálon. Nekünk is kérni kell Istent, bocsásson meg gyilkosainknak, még ha tudták is mit cselekszenek.

Ahogyan Jézus jósága alkalmassá tette őt a feltámadásra, legyen a Magyar Nemzet is olyan jó, hogy elnyerje a feltámadás kegyét Istentől.

Most telik rajtunk, a három várakozással teli nap.

Ott állva, a feltámadás kapujában, érezzünk, és ne csak mutassunk egymás iránt szeretetet.

     Érezzünk szeretetet, a megtámadottak iránt, érezzünk megbocsátást a félrevezetettek iránt, érezzünk együtt, a világ minden szenvedő emberével.

  Ez a közös akarat, képes egységet teremteni a szeretetben.

Ezzel nyerhetjük el Isten megbocsátását, a feltámadás Isteni ajándékát.

 

 Hiszek egy Istenben, hiszek egy Hazában, hiszek Magyarország feltámadásában.

 

Azt kívánom minden Magyarnak, és a világ minden emberének, ebben a szeretetben, hittel, és reménnyel ünnepelje boldogan, a feltámadás ünnepét.

 

Béla László

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr241893683

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása