évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Sokan vágják már a centit

2010.04.04. 11:16 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Egyre nagyobb a várakozás feszültsége.

 

    Aki nem ismeri a szokást, és annak lényegét, számukra álljon itt, miről is van szó.

    Egyszer volt, hol nem volt, a hazugság hegyen is túl, a befizetetlen csekkek tengerén is túl, ahol a kurtafarkú háztáji malac túr, volt egyszer egy ország.

Ezt az országot úgy hívták, Magyar Népköztársaság.

  Magyarnak, magyar volt, de sem a néphez, sem a köztársasághoz, sok köze nem volt. Fényesen kihímzett kaftánja alatt, egyszerű, szürke, szovjet provincia volt, mint annyi más ország.

   Ennek az országnak, volt egy hadserege. De, mert-hogy, nem arra használták, amire való lett volna, a haza védelmére, a legények bizony, nem szívesen tartoztak a soraiba. Kinek is lett volna kedve, az elkésett mezőgazdaságban, csípős novemberi szélben, parancsra kukoricát törni, vagy szovjet akaratra, más nemzet szabadságharcát parancsra elnyomni.

No-de, hogy egyik szavamat a másikba ne öltsem, nem szerették a legények a katonáskodást. Mérgüket sokszor, a váltásukra bevonult újoncokon töltötték.

   Ment a gusztustalan szívatás, a motoros fóka, mosd fel a tiszta folyosót, söpörd fel a hadiutat, és hasonlók.

   Hogy az idő könnyebben teljék, meg hogy még látványos is legyen, a leszerelő katonák, 150 nappal a várva várt nap előtt, vettek egy centimétert. Amolyan közönséges vászon szalagot, beosztással, amilyet a szabók, meg a varrónők használtak. Ebből azután, minden nap, levágtak egy centimétert, így a hossza, nap, mint nap, egyre kisebb lett. Érdekes, hogy úgy a leszerelők, mint az újoncok, egyformán nagyon várták, hogy a centik elfogyjanak.

    Az „öreg, iszapszemű ráják” azért, mert végre ismét szabad emberként kezdhettek el élni, Az újoncok pedig azért, mert azzal lett vége a szivatásoknak.

 

    Mostanában, valami ilyen hangulat látszik eluralkodni az egész Magyar nemzeten.

   Felrémlett a lehetősége, a  megszabadulásnak. Hosszú sötét alagutunk végén, beragyog a felkelő nap fénye.

Mindenki erre várt.

A kedvezményezettek, akik önhibájukon kívül váltak haszonélvezőjévé, a nemzet kifosztásának, jól érzik, ennek méltatlanságát. A kifosztottak, akiknek már csak a remény maradt, torkukban dobogó szívvel várják a megkönnyebbülést.

 

    Olyan ez, mint a gyermek, karácsony előtti izgalma. Tudja, kaphat valami szép ajándékot.

De vajon mit?

És vajon tényleg megkapja e?

    Ezért vágja hát a centit Magyarország. Látni még nem láttam, de hallottam már, van, aki a kabátja fazonjára tűzve viseli. Szeretné, ha mindenki látná, már csak napok vannak hátra, a sötét korszakból.

Vége lehet a magyar üldözésnek Magyarországon. Megszűnhetnek, a fosztogató rendelkezések, a megalázó diszkrimináció, az idegen hatalom fölényes fennhéjázása.

    Annyi év után, végre hallathatja a szavát a Magyar ember, a saját hazájában.

Ez a szó, olyan, mint a menydörgés. Megrázhatja az egész civilizált világot.

Sokan nem látják a villanást, de a hangjából érzékelik, megrendítő, és feltartóztathatatlan erejét.

   A magyar egység lehet ez a villám. Ez hozhat szabadságot a Nemzetnek, és ez adhat végső lökést ahhoz, hogy a minden eresztékében recsegő, pénztől és lopástól bűzlő, korrupt, elnyomó, globálfasiszta rendszer, végre összeomoljék.

 

     Én hiszek benne. Hiszek a magyarság tisztánlátásában, hiszek a becsület erejében, hiszek a hazaszeretet széleskörű megnyilvánulásában, hiszek a tolvajok félreállításában.

 

Remélem, a Magyarság nagyobb része is így van ezzel.

 

Béla László

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr291893510

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása