évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Most, csonkaországban kell rendet tenni !

2010.04.09. 17:16 | béla lászló | Szólj hozzá!

Ez a választás erről szól.

 

Vissza kell állítanunk nemzeti függetlenségünket. Vissza kell vernünk a gyarmatosítókat.

Félelmetesen nehéz feladat.

Már az egyházat is beszervezték?

   Az egyházak fő, és egyetlen feladata, saját bevallásuk szerint Isten igjéjének hirdetése, az emberek lelkének ápolása, és egyensúlyban tartása.

   Korábbi álláspontjuk szerint, távol kell tartani magukat a világi hatalom villongásaitól, a gusztustalan és sokszor hazug, hívő emberhez méltatlan trükkjeitől. Ismerve ezt az alapvetést, megdöbbenve tapasztaltam, hogy a szentmise prédikációjában, meghatározott szavazásra hívott fel az atya minden

hívő keresztényt.

    Nem vagyok „újpogány”, de be kell vallanom, e felhívás hallatán, illő módon, de azonnal kihátráltam a templomból. Méltánytalan és hitetlen dolognak tartom, ha Isten házában politikáról esik szó.

 Hol van ilyenkor Jézus az ostorával?

Sokkal mélyebb a hitem annál, mintsem egy megtévedt egyház, attól el tudjon tántorítani, de egy „darab idő” bizonyosan el kell teljen, mire ismét belépek egy Katolikus templomba.

   Isten nem válogat. Neki mindnyájan szeretett gyermekei vagyunk. Még azok is, akik megtévedvén, rossz dolgokat cselekszenek.

Legalább is, én így gondolom, gondolja mindenki a saját legjobb lelkiismerete szerint.

A nyílt erőszak, egy megszálló hadsereg, kétségtelenül nyíltan gyilkol, de legalább tudható, ki az ellenség.

A beszivárgó gyarmatosítók, kik befészkelik magukat a belső hatalomba, és onnan pusztítják a nemzetet, sokkal rosszabbak. Részben azért, mert sokkal hatékonyabban ölnek, (egészségügy, munkahelyi stressz, gyógyszerárak, betegségkódok, gazdasági stressz,) RÉSZBEN, MERT EZT,  HATÉKONYAN ÁLCÁZZÁK. Valójában olyanok, mint Auschvitzban a kápók. Látszólag ők is foglyok, de kollaboráns voltuk miatt kivételezett helyzetet élveznek, (BKV stb.) Sokkal kegyetlenebbek és részvétlenebbek viszont, az echte német őrszemélyzetnél. Lehet, hogy bosszúnak szánják? Ötször! Mondom, ötször megfizettünk már, minden vélt és valódi sérelemért. Elég, a balliberális belső bomlasztás, hazafias, hű, hazugságtól mentes kormányt és államot akarunk.

Ma, alig lehet megkülönböztetni, ki a hazafi, és ki az ellenség. Minden ellenség hazafinak hazudja magát, de hatalomban maradva tovább öl, és pusztít.

Amióta a Jobbik komoly erőt tud mutatni, mindenki az ő programját fújja.

Hozzá teszik ugyan, hogy ők másképpen akarják ugyanazt, mert ők nem fasiszták. De! Éppen ők azok, akik a Jobbikra szórják a mocskot egyesült erővel.

Ma, egy nemzetközi fasiszta hatalom igyekszik felállni, és csak mi, Magyarok tudjuk kirúgni a lábát, bárhogy is mocskolódik.

   Ebben mind egyetértenek, meg a haza ellopásában is. Egyebekben oda-vissza mocskolódnak egymásra is, szegény „buta” Magyar, ne tudjon dönteni.

 

A   NAGYAR  NEM  BUTA !

Végtelen türelmes, békére törekvő, de nem gyáva.

Több, mint negyven éven át, fegyverek árnyékában szenvedett, ettől lett olyan, miszerint,  nem lát, nem hall, nem beszél.

Húsz év fosztogatás ébresztette tudatára, és ma már lát. Létrehozta a Jobbikot, a fosztogatók visító, menydörgő, nyávogó kárálása ellenére is.

Szerencsére, már nagyon sokan tudják, a nemzet számára nincs más járható út.

Miután csonka-országban rendet tettünk, az elrabolt részek, mint a menekülésben farka hagyott gyík farka, vagy egy levágott és vissza vart végtag, önön, és a csonka nemzet együttes erejéből forrnak vissza a Kárpáthaza testére.

Ma, ennek minden felelőssége rajtunk, csonka-magyarokon áll.

Ezzel a tudattal gondolkodjunk.

Elűzzük/kiszavazzuk e a beszivárgókat?

Hiszem, hogy megtesszük.

 

 

Béla László

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr581907744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása