évszázados átverés

Gondolatok az emberiség, és a magyarság helyzetéről, lehetséges megoldások, a válságok megelőzéséről, felszámolásáról, az Isteni igazságosság fontosságáról. Amit a médiák elhallgatnak, tájékoztatás a körülöttünk történő dolgokról... Az ellentétek, és igazságtalanságok felszámolásáért dolgozom, együtt, minden jó szándékú emberrel. Végkifejletben győzni fogunk, győznünk kell, mint a pozsonyi csatában, mert nin cs más alternatívánk.

Friss topikok

  • Hungarica: " A mélybe csak a tested merült el,csak ő tűnt el a föld alatt ,de lényed lényege ezer felé szóró... (2014.02.16. 18:01) Sok legyet egy csapásra…
  • katolnai: Ha mindennel nem is értek egyet írásodban, de sok igazságot megfogalmaztál: kár, h pont azok nem o... (2013.11.08. 06:46) Mi bajuk a zsidóknak Horthy-val?
  • Vállalkozz: Tibi Atya mindenképpen tudja, hiszen nemrég futott el mellett nagyon meggyőző tempó fölénnyel: www... (2013.08.01. 00:53) Orbán a legnépszerűbb politikus…
  • nemhívő: ....a "jobbik" soha nem fog kormányra kerülni.... Legfőképpen azért, ...mert eszük ágában sincsen... (2012.12.01. 20:02) A be(nyalós)hódoló egységfront…
  • cgitar: Az kiabál akinek a háza ég! Kár volt magyarázkodni ! (2012.11.27. 23:15) Visít a kisebbség.

Mikor egybeesnek az érdekek

2010.04.19. 16:30 | béla lászló | Szólj hozzá!

 

Ami mindenkinek jó, az a legjobb.

 

   Értékelve és elemezve a választások eredményét, érdekes helyzet látszik kialakulni.

   Az ország és a nemzet érdeke az, hogy megszűnjön a fosztogatás, a kiárusítás, a se szeri se száma panamák, országszerte. Deklarált politikájában a Fidesznek is ez a célja, és miért hinnénk, hogy más. Az ország kormányzásának lehetőségét, a választók bizalmából meg is kapta. Kérdés, hogy ennek birtokában, mit tud megvalósítani a szükséges változásokból, mindazon elvárásokkal szemben, amelyek külföldről, valami egészen eltérő cselekvésre hívják fel.

Ha a meglévő felhatalmazását a 2. fordulóban tovább erősíti, ez rossz az országnak, de rossz a Fidesznek is.

   Miért?

Mert minden történés tőle függ, de minden felelősség is őt terheli.

Pl: Ha az Unio kitalálja, hogy az ország valamennyi útján útdíjat kell szedni, hogy a „levegő tisztább legyen”, ennek az „ajánlásnak” elfogadása, vagy elutasítása, egyedül az ő felelőssége lesz.

   Ha elfogadja, az ország bizalmát veszíti el, és négy év múlva az SZDSZ sorsára juthat. Ha nem fogadja el, akkor ő lesz a fasiszta, szélsőséges. populista,

netán antiszemita, mint ezelőtt néhány évvel, amikor még a Jobbik nem létezett.

   Egy ilyen képtelen, csak az emberek kifosztását célul kitűző elvárást, természetesen vissza kell utasítani. Az ennek tárgyában beterjesztett törvényjavaslat megszavazásánál, vagy elvetésénél, az állásfoglalások előre borítékolhatók. Az Lmp, nyilvánvalóan a szülőanyja álláspontját képviseli, különben is zöldkérdés, tehát támogatja. A Szocik elmúlt nyolc évét ismerve, ők is mindent támogatnak, ami a nép fojtogatását jelenti. A Jobbik ellenzi, de jelen felállásban ez kevés.

   Ez egyszerű okokból, az efféle fojtogatást, csak a Fidesz, és a Jobbik együttes állásfoglalása lesz képes elhárítani.

  Ha a 2. fordulóban a Jobbik erősödik, a Fidesz Tartja a státusát, akkor egy viszonylagos egyensúly áll be. Ez esetben, a számonkéréssel szemben, a Fidesz is széttárhatja a karját, nem ő a felelős. Ő ugyan akarta, de a nacionalista Jobbik beleköpött a levesbe.

  Következmény: - Nehezedik az ország népének fosztogatása.

-         Kisebb külföldi nyomás nehezedik a Fideszre,

-         Viszont, kevésbé veszít a népszerűségéből.

Ez okból, ingadozó Fideszes honfitársaimat is arra kérem, úgy a Fidesz, mint az ország érdekében, szavazzanak ezúttal a Jobbikra.

   Ezzel semmit nem csökken a Fidesz mozgástere. Ha az ország ellen akar dönteni, azt. az LMP+MSZP kéjjel szavazza meg, legfeljebb a nép fujjog, de azt eddig sem hallotta meg senki.

Ha az ország érdekében lép, azt a Jobbik szavazza meg ugyanígy, és az még a népnek is tetszik.

Ez , az a helyzet, amikor az előny hátránnyá, a hátrány előnnyé válhat, de a következmény mindhárom érintett számára kedvező lesz.

Kérem, gondolkodjék velem, és ha egyetért, szavazzon a Jobbikra!

 

Béla László.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://magyaratveres.blog.hu/api/trackback/id/tr341934688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása